Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
dflavia spune:
ANCA
si sa te bucuri toata viata de minunile din familia ta
Mami de
Stefania 11.05.2008
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
la multi ani cu sanatate sa va dea domnul tot ce doriti zile senine si vericire la multi ani sa traiesti!!!!sa ai parte de zile insorite pline de iubire si de nopti linistite si fara treziri!!!!
LA MULTI ANI DRAGA ANCA!!!!
Noi si fluturica Amelia
cleo78 spune:
la multi multi ani, Ancaurn,sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si fericita, si implinita!!
pupaturi de la noi
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
anuta-maria spune:
Neata
Dupa cum am spus, ieri am fost la controlul de 3 luni la Medicaver. Noi am avut programarea la 17 la dna. Mandea, prin urmare nu aveam cum sa ne intalnim Reallaura, poate cu alta ocazie. Avem 6490 kg si 65 cm, deci a crescut luna asta 600 gr si 2 cm, dar dna. dr. a spus ca suntem bine avand in vedere ca am stagnat 2 sapt.
Inais si eu am remarcat asemanarea dintre bebei nostri, i-am spus si sotului
Nicole referitor la trusou am intrebat eu acum 2 sapt cand ni-l da, pt cei nascuti in luna iunie si au spus ca pe la sf. luni septembrie sau inceputul luni octombrie ca cica nu au venit banii pt noi (tot in sectorul 4)
http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc/VladutzCocutzRachetutz
jady spune:
LA MULTI ANI ,azi cand iti serbezi ziua de nastere sa fi sanatoasa sa te bucuri de cei dragi
jady spune:
LAURITA tu cu ce ai inceput diversificarea si care este intervalul de ore ????aici miau spus ca pana la 6 luni san exclusiv si sunt in dilema nu stiu ca ERICUT da semne cum ca este pregatit...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Doloress
Si-al meu azi la fel, pana la urma l-am pus in leagan si a adormit acolo plangand ca nu mai stiam ce sa-i fac. Acuma s-a trezit si rade, a ras cu hohote mai inainte ca se gadila cand il schimbam, fetelor e de belea cand rade in hohote, imi dau lacrmilie de dragul lui! Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008) |
Si mie la fel!!!! Ma umplu de lacrimi; cred ca seamana cu mine plangacios!
![](icon_smile_big.gif)
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
Ancaurn
Laura, Inais Si eu am ''chinuit-o'' pe Sara cu ambitia mea de a-i da numai san. Dar de trei saptamani ii dau doar 2 mese exclusiv la san (cea de dimineata, de la 8 si ce de la ora 19 seara). In rest ii dau formula NAN1, direct biberonul, fara sa o mai pun inainte la san. Si ne merge foarte bine asa pt ca am si eu timp sa produc lapte suficient. La inceput am facut proba suptului si vedeam ca manca de la san cca 200ml la o masa, asa ca sunt suuuper multumita de noul program de masa si nici nu mai cantaresc fata pt ca o vad ca e satula dupa tzitzi. Aaa, la biberon deja a inceput sa manance 230-240 ml!! Si nici nu regurgiteaza nimic dupa aia...
Andreea Si tu esti un suflet bun!
Andreeap Sper sa nu fie nimic cu Sara. Uite, eu trag cu Sara mea de vreo saptamana, pt ca tuseste si nu-i trece cu nimic.... Sanatate multa
Vianne, Nicole Bine ca e ok cu copolasii!
Fetelor, eu am stat pana noaptea tarziui pe net si m-am uitat la hainute pt bebei. Parca eram in transa..nu ma puteam dezlipi de laptop... Si cu cat vedeam mai multe hainute, cu atat parca vroiam sa vad si mai multe, si mai multe.... Uff.. Dar pana la urma am cedat si am adormit in camera cu Sara, pt ca sotul meu nu a venit aseara, a ramas in Buc...Asa ca nu am dormit prea bine , mai ales ca Sara s-a trezit la 4 dimineata si i-am dat sa pape tzitzi. La 4.20 era deja adormita, inapoi in patut, draga de ea!
Daria Sa te intorci cu vesti bune!
Iulia, Mihaser, Alexutza Ce mai faceti fetelor??
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
socrate spune:
Buna fetelor,
Noi l-am exilat pe tati in sufragerie azi noapte si am dormit mai bine. Nu cred ca din cauza lui dar na.
Am citit tot ce ati scris. Cred ca azi il scot si eu pe bebe ca nu ne mai intelegem om cu persoana.
Doloress, da-mi te rog si mie vreun link ceva de unde ai citit tu despre high need child, ca ceea ce scrii tu despre Patrick i se potriveste lui Sebastian perfect. E mereu curios, tb entertainment continuu, tb schimbat jocul mereu si tot asa.
Andree27, m-am tot plans si eu mai demult de aceeasi simptome. Pot sa iti spun doar ca acum nu mai plange inainte de somn. A trecut de la sine.
Noi 2 tot asa o tinem.Adica nu vrem sa sugem. Cum se poate nu stiu. Fetelor la al doilea bb, se intarca copilul singur dintr-odata asa?
Adica de pe o zi pe alta el nu mai vrea san. Punct. Nu e chip sa i-l bag in gura.
Mor de ciuda si sunt deprimata ca nu mai alaptez. Ma doare rau chestia asta. E mai nasol decat depresia post partum. Incerc sa ii dau de fiecare data dar face ca la lamaie. Si incepe sa urle.
Am reluat cu diversificarea, adica ieri i-am dat supita de legume. De data asta nu mi-a vomat tot inapoi ceea ce e bine cred.
Vreau sa ii dau mere cand se trezeste.
Uoff ce suparata sunt. Inapoi la pompa si la biberon. Ma indoiesc ca se mai intoarce la san.
Sebastian