Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ancaurn La multi ani, sa fii sanatoasa, iubita si fericita!

Noi suntem in demolare mare, nu aveam idee ce inseamna zidaritul de dupa termopane; e ca la razboi; bietul pui a adormit printre ciocane, incerc sa va pun o poza sa vedeti cam cum doarme!

Bine ca nu mai ploua si putem iesi cand se face gaura pt hota! Pfiuu...

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Uite dormit la vremuri grele

Vianne ma bucur ca e bine pitica si n-a fost nimic grav.

Socrate uite linkurile de la Doloress, despre high need child:
http://www.essortment.com/all/highneedbabyc_rmbp.htm
http://www.nurturingourfamilies.com/spirited/scdesc.html
http://www.gentlechristianmothers.com/articles/jeri/highneed.php
http://www.associatedcontent.com/article/55343/spirited_and_high_needs_children.html?cat=49

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lori, imi pare rau de ''razboi'', l-am vazut pe Robert cum doarme intre canapele...
Socrate Off, te inteleg cu alaptatul..si eu cred ca as fi necajita daca mi-ar refuza sanul, pt ca m-am chinuit tare mult sa am lapte si sa-mi mentin cat de cat productia, si acum sa refuze?.. Ei, fir-ar sa fie.. Nu stiu ce sa-ti spun sa faci, dar incearca sa nu te mai superi pt ca el oricum nu te intelege si tot ce va vrea el va face, iar tu ramai cu supararea si nu e bine.. daca nu mai vrea tzizi, da-i supita. e foarte bine ca a acceptat-o! Succes! Ai grija de tine, nu e de glumit cu depresia..

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

fetelor Natza si de la noi!!!!!!!!!!!Sper ca sunteti bine cu toate noi suntem f. bine, cuminti si extrem de ascultatori , deja am inceput sa cerem in funduletz desi nu am implinit nici 3 luni!!!!!!!!!!
La 12 sapt avem deja 7.050g, sa vedem pe 19 cand facem fix 3 luni cum vom fi d-na doctor e f. multumita de el, eu la fel ca e f. cuminte,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Ieri nu am iesit deloc dar azi poate mergem pe undeva , aaaaaaaaaaa ba am coborat aseara la soacramea jos sa mananc si l-am luat si pe junior.Fetelor deja doarme toata noaptea de la 11 11.30 pana la 6.30 7 dim fara papa, ma sperii cateodata ce cuminte e, mai palnge dar cand are vreao doleanta sau face ceva in pampers ca nu se mai suporta murdar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Ieri nu am iesit deloc dar azi poate mergem pe undeva , aaaaaaaaaaa ba am coborat aseara la soacramea jos sa mananc si l-am luat si pe junior.Fetelor deja doarme toata noaptea de la 11 11.30 pana la 6.30 7 dim fara papa, ma sperii cateodata ce cuminte e, mai palnge dar cand are vreao doleanta sau face ceva in pampers ca nu se mai suporta murdar.

Bravo pt ''juniorul'' cuminte! Stai sa vezi cand vor incepe sa mearga ce-o sa ne mai chinuie... Vor vrea tot timpul in picioare, sa vada tot, sa apuce si sa traga cu manutele lor mici toate lucrurile care le ies in cale.. Valeuuu, ce-o sa mai fie!!!
Deja Sara nu mai vrea sa fie tinuta decat in picioare. Ii place s-o sustin si ea sa dea din picioare ca si cum ar merge, face pasi in aer si ii place la nebunie! Nici in fundulet nu mai vrea s-o pun..ea vrea direct sa mearga in picioare..

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Cat despre noi ,de 2 seri nu stiu ce are,ca mai nou trage un pui de plans inainte sa faca nani, ii dau sa pape tzitzi si cand o lasa se apuca de plans,si cand incerc sa io dau inapoi,nu o vrea!Si ce e cel mai ciudat ca nici cum nu mai vrea seara inainte de culcare sa mai pape din sanul drept,cu toate ca in timpul zilei nu are nici o probleme!Habar nu am!!

Andree27- si noi ne confruntam cu aceeasi problema incepand de duminica : mananca mai putin, si plange rau cand ii este somn. Si al meu are preferinta pt sanul drept.... Se intampla ceva cu bebelacii nostri. Oare schimbarea de temperatura i-a afectat ?! In schimb parca doarme mai mult.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor si de la noi!

Vad ca vorbiti iar de papica si kg -- si eu sunt cam suparata ca bebelina mea e mititica rau, formula nu vrea sa pape din biberon, numai san, insa tare putin suge. Desi e vesela, as fi vrut s-o vad ca mananca mai mult.

Melly, eu n-as mai merge la pediatra asta. Tare nepoliticoasa. Si pe noi ne-a certat rau un doct. din Iasi odata, mi-a facut o mie de observatii: ca de ce mai are copilul la 1 an si 4 luni suzeta, pampers, de ce bea asa mult din biberon, de ce i-am dat asa mult suc de morvoc, ca l-am ingalbenit, ca-l cresc dupa metode vestice -- total deplasat, nici c-am mai fost la el; mai rau ca n-am gasit nici unul bun; a alta pediatra vede copilul cu rosu in gat si poc, antibiotic, ca de! e cel mai eficient; eu sunt contra antibiotic la cel mai mic semn de febra sau raceala, ca apoi asa se invata corpul si tot intr-un antibiotic o s-o tina, din ce in ce mai puternice; in fine, m-am lungit.
Reallaura, eu cred ca ai procedat bine cu sanul! bine ca ia formula, daca asa ai hotarat, a mea scuipa biberonul de zici ca-i dau cine stie ce.

sanatate puiutilor Anreeap! si eu am un puit mare cam racit, o tratez insa cu homeopate; sper ca puiut mic sa nu ia si el
Mi-am amintit ca o mamica se plangea de rudele racite invitate toate gramada la soacra si de spaima ei sa nu ia si bebe microbul -- cand ai 2 copii acasa dintre care cel marisor de gardinita/scoala nu mai tine stresul asta -- ca doar nu poti tine copilul mare izolat intr-o camera! chiar daca tii bebelusul departe de el, tot vin vrand nevrand in contact - eu cred ca trebuie sa fim mai increzatoare, optimiste sa nu ne gandim din start la ce e mai rau

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Fetelor eu nu am inceput diversificarea, dar de cate ori prind ocazia ii pun pe buze sau limba aproape orice mancare, fructe sau legume…

Mi bebelina , Laura, – multumim mult pentru urari.
Andreeap- La multi ani pt Sara. Uite k am ajuns si noi la 3 luni…
Ancaurn – La multi ani ! Sanatate, fericire si clipe minunate !
Daria Ioana – odihna placuta sis a te intorci plina de speranta si energie
Laura – mda, Dubai, zici…. Ce as sta si eu o noapte la Burj Al Arab…vise… Inseamna ca o sa ai o zi plina azi…
Cleo - si noi iesim. Azi am stat 1 ora afara.
Anuta Maria – mersi pt info despre trusou. Poate ne vedem pe acolo cand ne vor programa, ce zici ?

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

La multi ani ANCA!!Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!!!

Nicole exact asa si la noi!Parca doarme mai mult!!Nu stiu ce au!!!!Parca mi l-ai fi descris pe Ericut!

Daria Ioana sa te odihnesti sa-ti incarci bateriile si sa va intoarceti cu bine!!

Lorich tin pumnii sa terminati repede ca e nasol!Tare dulce e cum doarme iun vremuri de razboi dragul de el!!!

Noi am iesit afara am fost prin Mall ,si am luat toate la dublul pret ca dupa aia am mers pana aici langa noi in piata si am gasit ce cautam pt Erict la jumatete de pret!Daca sunt dusa cu pluta!In schimb mi-am luat o pereche de blugi care asa slaba ma arata!!M-ai incolo il pun pe tati sa-mi faca poza sa va arat !

Ma duc ca fac cas de car azi!~!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput