Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare dragi mamici

bai ce m-a lasat melly masca cu atitudinea dr.-lor! aici te obisnuiesti asa de usor sa iti sufle si in dos numai sa vii la ei la consulatatie si daca vin acolo .....ii sparg! chiar daca ar fi adevarul asta nu trebuie sa il zici ca o ...taranca. acuma si mama e taranca si bunica a fost dar sa nu comparam!!! ....

apropo de tara am o verisoara la tara care asteapta al treilea copil va fi baietel,va naste prin octombrie, si mai are doua fete la clasele primare.are o situatie materiala precara,stau intr-o singura camera, daca aveti hainute de copii, puteti sa ii trimiteti pe adresa:

MAFTEI ANA
COMUNA/SAT: GRAJDURI
JUDET : IASI
COD: 6600

mi-e ciuda ca eu am hainute de fetita dar de acum o sa cumpar culori neutre ca sa ii pot trimite.

la noi e caaald si bine am mers la bazin , ne-am bronzat ca abia acum bine de plaja. numai Naomi a stat la umbra.

Doloress: si cumintenia mea de fata are episoade ca ma aduce la disperare, dau vina pe dinti ca alta explicatie nu am! ii dau pastileute homeopatice care se topeesc instant sub limba, gasesti la walmart la baby ceva... dinti. dar pe prospect scrie ca ii calmeaza si pe copii agitati.poate il dor gingiile, ca nu mai stii ce mai au!!!

gata va las, al meu copil vrea sa se joace, fata vrea si ea dar e pe locul doi, incepem sa mincam dar greu ca vrea cu pumnii in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele, am fost si noi azi la Medicover, Anuta, eu la 13:30 am avut programare! Imi pare rau ca nu ne-am vazut…
Alina_anto, Doloress, vaccinul a decurs ok, un mic planset uitat imediat! Imi pare rau insaca am insistat in mod absurd cu sanul, dar vezi, nu stii ce sa faci ca sa fie bine. Mirci are 6750 gr la 4 luni – si 65 cm. A crescut in ultima luna doar 500 gr si 1cm. foarte putin. Nici nu avea cum altfel, la cat de putinmananca…ne chinuim amandoi. De acum, incet incet vreau sa-I maresc stomacul ca I s-a miscorat de tot, el papa numai lapte cu tzaraita de la tzitzi, non stop, ca ma dor sfarcurile de mor si el ar suge non stop.Bibe daca ii dau nu poate inghiti mai mult de 120ml!
I-am facut si vaccinul si pana acum, nici o reactive. I-am dat preventive supozitor cu paracetamol. Si de acum, bagam iar supliment, cred ca tot NAN ca vad ca nu mananca Humana mai cu placer, in schimb ala e mai scump…
ancaurn, deci pana la urma ai ramas fara lapte! Imi pare rau…Dar decat sa chinuiesti puiul tinandu-l nemancat, cum am facut eu…sip e bune, eu mananc mult, beau mult, non stop la san. Sunt si chestii hormonale care stimuleaza/inhiba productia, si alea nu le putem controla noi.
Lorich, Alina_anto
Lorich eu il imbrac in salopeta cu picioruse si maneca lunga sau in body cu maneca lunga si pantaloni cu ciorap.
Inais multumim si tie de urari pentru azi!
Miss un frumos zambiliciul tau, seamana tot mai mult cu tine!
Simonix, mai si io simt la fel…mi-a fost jena sa nu par patetica, dar cand ne-am plimbat atunci, nu-mi venea sa cred, parca eram din acelasi tablou!Simteam ca am fi avut muuulte de discutat.
Nicole, bafta la doctor!Sper sa nu aiba nimic Davidache!
Alina_antosa ne spui si noua ce achizitionezi online! Succes!
Doloress eu sunt de parere ca maraiala e de somn si ca important e sa gasesti pozitia care-I convine pentru a adormi! Cu gatitul, si eu ca tine. Cand e sotul acasa, indraznesc mai mult, cand nue , fripturi, salate, chestii usurele! Dar imi place bucatareala pentru ca sunt o mare gurmanda!
Melly termina, mai, cum sa faci depresie pentru o pediatra? NU e cazul…tu iti vezi de treaba ta sic and vei slabi vei slabi, nu-ti impune ea ritmul!

Citat:
citat din mesajul lui cenia

incepem sa mincam dar greu ca vrea cu pumnii in gura

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Servus fetele!

Am intrat sa va spun ce am facut la doctor. Nu am citit din urma, incerc sa citesc mai incolo.

Pediatra a zis ca Stefana a facut un fel de atac de tzinere a respiratiei (breath holding). Adica uneori e greu pt ei sa isi coordoneze toate cele (plansul, respiratia, kk) si atunci ajung sa isi tina respiratia. Pot sa si lesine din cauza asta. in conditiile astea tb sa ii punem pe antebrat, batut pe spate, apoi scuturat usor si apoi stimulate talpile.
Daca vreti sa cititi mai mult, gasiti www.baby-medical-questions-and-answers.com/child-behavior-management.html" target="_blank">aici
Fetelor care nu stiti engleza, daca vreti pot sa traduc.
Apoi am mai intrebat doctora daca e posibil sa se sperie cand vede multa lume. Si a zis ca da.. Ca poate vede pe cineva cu ochelari sau cu barba sau mai stiu eu cu ce si atunci se sperie.

No, multzam tuturor de ganduri!
Citesc din urma si rrevin, sper..daca ma lasa bubulina..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Vianne: nu am citit linkul, o sa incerc mai tirziu, ci doar vreau sa confirm ca si a mea face ceva de genul asta. doar daca o las sa plinga mult,doar citeodata, incepe sa se ambaleze, dar tare de tot si apoi ramine fara respiratie, de ma sperie! foarte greu o calmez si mai bine sar din papuci cind o vad ca e inconsolabila si o iau in brate. apoi foarte greu o impac. dar in rest, e fata cuminte, nu imi face crize din astea.

mai exista un tip de copii care pling pina lesina. asa era sora mamei mele si un verisor al sotului. la verisor cica ii aplicau doua palme inainte de a lesina si se linistea instant. la sora mamei o udau cu apa sa isi revina si apoi incercau sa ii faca toate mofturile numai sa nu plinga. erau la tara, ce puteau sa faca? si acuma e o alintata desi are 50 de ani, hi hi!

nu stiu ce sa ma fac: uitati tablou hranire bebe: cu o mina tin ambele brate ale fetei si cu cealalata o hranesc. dupa ce ii duc lingurita in gura, instant baga pumnisorii si suge mincarea!!!! cred ca de lene sa nu inghita, e mai fain sa suga. o pacalesc ca ii dau mincarea si iarasi instant baga pumnisorul in gura si il suge. am lasa-t asa ca cica gusta si cu degetelele dar si-a facut un obicei deja.

la primul meu copil am inceput mai tirziu, pe la 5 luni siceva ca era alimentat exclusiv piept si a mincat din prima super. inghitea bine. si nu se murdarea. Naomi scuipa, stranuta, sufla, parca is dupa razboi cu mincare dupa ce terminam masa!

sotul isi pierde rabdarea imediat cu ea, dar continuam, nu renunt. numai ca acum miros pampersi groaznic!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

[quote]citat din mesajul lui Nicole1980

[quote]citat din mesajul lui cleo78

mult succes la eco!! sa dea Dumnezeu sa nu fie probleme!!!

am luat trusou, acu 2 sapt, urmezi in curand si tu ca am nascut cu 1 luna inaintea ta...
si da, depui dosaru de aia 6 mil cand inchei concediu medical, ca tre o copie la hartia de cerere de incheiere a contractului pe perioada nedeterminata. Si o sa fac o foto copie, dupa ce imi aproba adeverintsa, sa nu bati si tu drumuri aiurea. (probabil la mine e mai nasol, ca economista nu a mai completat din astea, fiind firma de baieti, nu prea se nashte... )

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Cleo - merci mult de info

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am venit, i-a facut o eco abdominala si este ok puiutul. Rinichii sunt ok, insa mai trebuie urmarit si la 6 luni.

Laura - pe Mirci sa nu aibe nici o reactie urata la vaccin.
Vianne - ma bucur k nu-i nimic grav.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare
brrr..ce vreme..daca mai tine asa 2 zile fac depresie
ma bucur mutl ca v-au placut pozele
Gabitzam,sa va fie d ebine botezul.am vazut si eu pozele.are niste ochisori mari...
Sara are mucisori,Maria la fel plus una bucata tuse de toata frumusetea.Sara mai behaie si ea,dar cred (si SPER) sa fie de la mucisorii care-i vin in gat...maine oricum merg la medic sa le vada...asta-mi trebuia acum
Mi_bebelina.....fara comentarii..eu daca as avea o ma sau macar o soacra pe langa mine...eram o fericita!
Al meu sot pleaca joi in Delta,cu firma,si vine socrela sa stea cu mine..ca singura cu amandoua non-stop nu prea pot
pupici,mai vb

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Melly dr aia e nebuna!!!Vai ce m-am putut enerva!!!De cand sa pui la regim un bebelus!E dusa rau cu pluta,una e bine dezvoltata si alta obez!Si mie imi zicea lumea ca Eric e grasun si nu stiu ce.Doctorita la care merg eu si sunt super multumita de ea,asta daca domne fereste are ceva atata cauta pana vede ce are si nu se da batuta ca altii,in fine , a zis ca sa ii dau de mancare la cerere !Din cate vad tu ai trecut la diversificare!Pai nu infometa fata doar ca asa a zis o nebuna!

Nu am mai citit nimic ca m-am enervat pe nebuna de pediatra !Ma intorc la citit!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Am revenit,dar inca tot nervoasa pe vaca de pediatra!!!!!

Viane ma bucur ca nu e nimic grav!! Si apropo esti ardeleasca din cauza la servis si no intreb!!hihihi

Laura o draga de tine,imi pare rau ca ai probleme cu sfarcurile ,stiu cum e ca am trecut si eu prin asa ceva,incearca sa te dai cu Garmastan, esuper bun!Cat despre Mirci nu iti fa probleme ca nu ia in greutate mult,poate are o perioada mai nasoala,cine stie,si cica de la 3 luni in colo nu mai iau asa ca la inceput!!Si sa stii ca si Ericutu meu mai nou asa parca nu mai papa ca la inceput,ori mi se pare mie ori nu stiu ce e ,dar parca manaca foarte putin!

Cat despre noi ,de 2 seri nu stiu ce are,ca mai nou trage un pui de plans inainte sa faca nani, ii dau sa pape tzitzi si cand o lasa se apuca de plans,si cand incerc sa io dau inapoi,nu o vrea!Si ce e cel mai ciudat ca nici cum nu mai vrea seara inainte de culcare sa mai pape din sanul drept,cu toate ca in timpul zilei nu are nici o probleme!Habar nu am!!

Va doresc o noapte linistita si puiuti super super cuminti!Ma duc la !!!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Am venit, i-a facut o eco abdominala si este ok puiutul. Rinichii sunt ok, insa mai trebuie urmarit si la 6 luni.

Laura - pe Mirci sa nu aibe nici o reactie urata la vaccin.
Vianne - ma bucur k nu-i nimic grav.

Poze

Am uitat sa-ti spun ca ma bucur ca e ok!!!!

AM PLECAT LA NANI!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput