Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumim Cleo pentru linkuri! Si eu ma mai inspir dupa culinar.ro. Of, pretentios e tati al vostru! Al meu mananca orice, asta ca asa a fost invatat de maica-sa.I-am dat si cartofi arsi odata, i-am curatat de arsura si i-am pus in farfurie si i-a mancat si asa. hihi E foarte low maintenance la mancare, in schimb la haine si parfumuri e foarte high maintenance! L-am lasat sambata cinci minute singur cat am cautat eu haine la bebe si el vine cu o geaca de toamna dupa el, asta in conditiile in care acuma doua saptamani si-a mai luat una. Si mai are 2 in debara, mai vechi. Si eu ma zgarceam la un pantalonas pentru Patrick, sa-l iau, sa nu-l iau.

Andree27 spor la treaba!

Alina si mie imi place la nebunie sa shoppinguiesc haine de bebei! Ce ma fac cand creste nu stiu, trebuie sa mai botez copilasi.

Mi_bebelina eu impotriva racelilor lui Patrick o sa ii fac o injectie, se cheama synagis, in general o fac toti prematurii pentru ca ei sunt foarte expusi riscului de imbolnavire. Mi-au dat de la spital o trusa cu informatii si m-au bagat intr-un program de urmarire. Nu e un vaccin propriu-zis, doar anticorpi. Am citit si nu prea am gasit nimic rau despre injectia asta, asa ca am acceptat sa i-o facem. O sa incepem in octombrie si o sa i-o facem in fiecare luna pana in martie. Injectia il apara in jur de 30 de zile. Nu stiu daca este si la voi asa ceva.

Lori nu stiu pe bune ce sa mai cred cu maraiala si plansul lui. Eu am cautat peste tot si am gasit numai explicatia asta, high need child. Copil caruia ii trebuie atentie non-stop. Ca daca ar fi bolnav ar plange toata ziua zic eu. Si colici stiu cum erau, ii stiu plansul de colici si nu e la fel. Sunt ca imparatul din Tinerete fara batrnete si viata fara de moarte, nici nu mai stiu ce sa ii promit sa il fac sa taca , hihihihi...

Melly ce atitudine total lipsita de profesionalism! Astia doctori le-as retrage eu dreptul sa mai practice. Cum sa iti zica asa ceva, la un copil asa de mic! Obezitatea se vede dupa un an, doi incolo cand incepe sa mearga, sa pape mancarica, nu acum. Si mai ales sa te faca si pe tine obeza! Arati foarte bine, nu te lua dupa toate proastele. Sa vina aici in Canada sa vada obezi. Si eu nu as infometa copilul la varsta asta, la 3 luni. Eu i-as da exact de cate ori cere laptic, la 3 luni are nevoie sa creasca si sa se formeze de caloriile din lapte nu de apa chioara. Cred ca in Canada ai putea sa o dai usor in judecata si ai soate bani frumosi pe urma ei pentru asa o atitudine.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Melly, schimba doctorul!! Urgent!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

urma sa-i dau cu ceva in cap!!!dar m-am abtinut!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

aaaaaaaa si lui Amelia ia ramas cum i-a tot picat parul ca si o comita!!!ala nu i-a picat!!!si zice"""taiatil ca arata urat"""dar draga poate mie i8mi place!!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mai Dolores da' plange si cand ii dau atentie! Adica azi a urlat pana la epuizare si-n brate.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mai Dolores da' plange si cand ii dau atentie! Adica azi a urlat pana la epuizare si-n brate.

Poze Robert

In cazuri dinastea la noi merge sa o scot cu caruciorul afara (daca ne permite vremea), sa-i pun muzica(ii place ritmata ), sa-i distrag atentia aratandu-i ceva (de exemplu veioza aprinsa, monitorul), sau sa o plimb prin casa vorbindu-i.
Nu reusesc totdeauna sa ghicesc din prima ce o poate calma, dar eu zic ca ne impacam mai bine ca acum o luna.
Iti tin pumnii sa afli ce vrea Robert ca sa planga mai putin.

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

daca tot v-am propus de gatit, iaka sa va mai dau din multele retete cu linkuri care ma inspira:

http://www.culinar.ro/forum/categorie/21/Retete-in-imagini/
http://gospodini.blogspot.com/
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/

io am o problema existentiala: tati al nostru nu mananca usturoi, nu mananca sos, nu mananca legume gatite, nu mananca paste, nu mananca muraturi, nu mananca... dar mai bine zic ce mananca: gratar, snitel, rar ciorba, toate prajiturile, cartofi prajiti si ... ochiuri. Si salata si iaurt cand tine cura de slabire! No, daca din asta puteti face un meniu variat ... atunci ziceti-mi si mie cum. Asha ca, incerc chestii de pe net, si daca le dau si un look interesant, mananca si tati. Pe de alta parte, cand zice: nu vreau aia, ii arat duetul: congelator-gratar (a invatsat si sa il spele dupa ).
Asha ca, din linkurile astea, o sa vedeti ca sunt multe chestii fain prezentate, si fain gatite.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

valeu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Citat:
citat din mesajul lui melly23

seara!!!

am intrat sa va salut sa va mai zicem si noi cum stam!!!azi am fost la pediatra si sunt foarte dezamagita!!!dupa parerea ei Amelia e prea grasa si asa ca am trecut la regim!!!mancam din 4 in 4 ore iar masa de dimineata consta in marut pulpa!!!si ceai daca i se face foame mai repede de 4 ore!!!ca cica si masa e obeza si sa nu ma mosteneasca!!!la care ii spun ca m-am ingrasat numai de cand am ramas graviduta!!!cat tupeu mai!!!nici nu ma cunoaste si zice ca-s obeza!!!la 77 kg???!!!apoi ca tre sa-i tau sub libuta ca e prea stransa!!!si ca o poate impiedica la vorbit!!!poi stai draga sa vedem daca o s-o impiedica ca inca nu zice nici mama!!!in fine!!!numai vesti nasoale o avut!!!dar cel mai rau mi-o picat ca primul lucru cand am intrat in cabinet ma intreaba "da cat timp are fata" la care io "14 saptaman...3 luni jumate!!!"""si ea zice """aaaaaaa 3 luni si 14 saptamani???!!!"""ce tampita!!!io o corectez si apoi zice"""dar e graza rau!!!tre sa o trecem pe regim"!!!in rest nu mai stiu ca aveam numa nervi in mine!!!cum e ea asa grasa caand are 64 cm si 8 kg??? e mult???ma doare sufletul sa aud lucruri ditr-astea cand altii se chinuie sa ajunga cu greutatea la normal!!!sunt trista ce sa mai!!!si barbatu meu binenteles ca nu ma intelege!!!cred ca fac o depresie!!!

Noi si fluturica Amelia

nu poti schimba pediatrul?
eu am vazut la docor un bb de 2 luni si peste 7 kile...dar nici vorba sa-l treaca la categoria obez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Poze Robert

Si-al meu azi la fel, pana la urma l-am pus in leagan si a adormit acolo plangand ca nu mai stiam ce sa-i fac. Acuma s-a trezit si rade, a ras cu hohote mai inainte ca se gadila cand il schimbam, fetelor e de belea cand rade in hohote, imi dau lacrmilie de dragul lui!

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

oricum e particular!!!deci o sa vizitam si altul!!!merci fete de incurajari!!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput