Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitzam spune:
Lori, s-a dus plimbarea noastra, cu vremea asta infecta
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Lori, s-a dus plimbarea noastra, cu vremea asta infecta Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Dap, si maine si poimaine (asta e wishfull thinking) vin aia sa repare zidaria la termopane. Mi-e groaza de geamurile deschise non-stop,mizerie, praf, zgomot. Problema e ca vor gauri in bucatarie pt hota si neaparat trebuie sa ies; sper sa nu mai ploua.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
Doloress spune:
Bine v-am regasit! Am si eu 5 minute de respiro, bebe in sfarsit a adormit in leaganul lui, m-a capiat cat a urlat. Tare e rau asa sa nu stii ce are, mai ales ca ar trebui sa ii fi trecut colicile la 5 luni acusi! Mai are asa momente cand urla non-stop, dimineata, nu stiu ce sa ii mai fac. Stau cu el de vorba, ne jucam, il plimb, ii cant, nimic. Si nu e plansul de colici, e efectiv asa o maraiala continua. Noroc cu leaganul, ca altfel o luam demult razna.
Stefany pai in week-end nu prea intru pentru ca e sotu acasa si asa mai pot si eu sa fac una, alta. Mancare, curatenie. In sfarsit am scapat de saci. Mai am cutii! Am facut si de mancare, din linkul dat de Cleo, bomba calorica. A iesit tare tare buna, numai ca e migaloasa si normal cred ca are un milion de calorii ca toate legumele se prajesc.
Felicitari pentru Iustinel cumintel la biserica, poate il faci preot daca ii place!
Gabita faine de tot pozele de la botez, Raducu e un scump si tare cuminte pare. Dar cine era nasa mica cea frumoasa? Fetita surorii tale? E frumoasa foc.
Cleo nici eu nu am hainute groase, am fost samabata insa m-au dat pe spate preturile, nimic nu e redus. Am zis ca mai astept desi nu cred ca se vor reduce cine stie ce. Bine ca de inceput am avut o tona de hainute, toata lumea ii aducea, din care a purtat un sfert, insa acum nimic, gata cu alintatul, nu mai e vedeta. In casa l-am tot tinut cu body cu maneca scurta si pijamaluta. Apoi afara i-am pus strampi, body, pijamaluta si o flaneluta cu gluga. Ieri insa la noi a fost tare cald, am trecut inapoi la body, insa azi a venit iar frigul, insa in casa s-a mentinut cald.
Foarte frumos ce vrei tu sa faci cu hainutele. Eu le pastrez pentru bb2. MAi am o gramada pe care le-am primit si care nu mi-au placut, nu i le-am dat niciodata lui Patrick, pe acelea le-am dat la saraci, la noi sunt centre de colectare. Plus un sac imens cu haine de ale mele de cand eram silfida, tot le pastram in ideea ca o sa slabesc, m-am enervat si le-am dat pe toate. Nu cred sa mai ajung vreodata la masurile alea. Am zis ca macar sa nu le mai vad ca ma ia depresia.
Andreeap ce fetite frumoase! O sa faca ravagii printre baieti cand o sa fie mari, si Sara si Mariuca. Ma tot uit la ele, poate fac si eu asa o fetita peste vreo 2-3 ani.
Andree27 eu ii fac baita la 2 zile. Asa m-au sfatuit la spital, mai ales ca s-a racit afara. Adoarme seara si fara baita. E un scump, noaptea ne lasa sa dormim, azi noapte a dormit de la 11 la 6.30! Yupi! Insa dimineata imi scoate peri albi. Noroc ca sunt odihnita ca daca mai eram si nedormita... In legatura cu idei de papa, uite aici reteta de la Cleo : http://gospodini.blogspot.com/2007/09/rasturnata.html. Insa e destul de migaloasa . Si ieri am mai facut asta : http://gospodini.blogspot.com/2008/03/chec-de-carne.html Si o supa de pui cu galuste. Tot incerc retete noi cand e sotu acasa si am timp sa stau la bucatarel ca imi place. In timpul saptamanii insa nu fac nimic, decat salate.
Miss vazut filmulet cu smecherasul tau, ce ochi are ca te pierzi in ei! Sa stii ca si eu am ajuns la concluzia ca mult mai bine e singur, chiar fara ajutoare. Eu nu sunt omul care sa zica ce il deranjeaza asa ca sufar in tacere pentru orice privire mai acra. Asa ca singura nu mai sufar deloc si e tare bine. Acuma mama tot cauta o cale sa iasa mai repede la pensie sa vina sa stea cu bebe, insa eu nu stiu cum sa ii zic sa stea acolo ca sta bine. Cateodata imi zic ca sunt o egoista, insa pe de alta parte life is short si nu merita sa mi-o petrec intr-un continuu stress. E super sa o am asa, o luna doua maxim, insa cate 6 luni cum vrea ea sa stea, mi se pare cam multisor. Uite cand stiu ca vine socrela 6 luni sunt OK cu ideea deocamdata, asta pentru ca socrela mea nu se supara din orice si nu o face pe-a victima tot timpul. Insa mama... Deci succes sa va gasiti ceva ca lumea si sa va mutati cat mai repede, sa vezi tu ce bine e cand nu mai ai stressul asta, cu menajatul sentimentelor altora.
Simonix m-am delectat cu pozicile de la botez ! Hehe, ce pletos simpatic ai tu acolo! Se vede din poze ce copil bun este. Imi place cum se joaca el cu jucariile lui. Al meu nu accepta nici o jucarie. Trebuie sa il pun pe o paturica ceva si el cu picioarele se joaca si isi ridica patura, si-o pune in cap, o suge, o trage si tot asa. DAr jucarele zornaitoare si colorate, nu au nici un succes. Le ia se uita la ele cateva secunde si le lasa. Si babetica, asta e alta jucarica a lui, tot asa o molfaie de zor, o trage, si-o pune peste cap, ca mi-e si frica sa nu se sufoce.
Bine ati revenit acasa! Reincepi munca imediat? Bebe cu cine sta? Si mie mi se rupe sufeltul de bunici, insa nu prea ne vedem traind aici cu totii, iar eu acolo nu prea am la ce ma intoarce. Nici prieteni nu mai am (hehe, toti au emigrat!), rude nu prea cine stie ce, am numai o bunica si o matusa, la noi in familie au fost probleme cu facutul copiilor si in partea tatalui si in partea mamei, eu nu am nici un verisor drept. Deci cand ma intorc acolo, e mai mult pentru ai mei, dar parca mai degraba i-as chema aici pe ei in vacante, pentru ca asa iesim si mai ieftin. deja ma gandesc cu groaza la mersul in tara la anul. Dar asta este, vreau sa il vada si bunica mea si bunica sotului pe Patrick, cu bunicii nu se stie niciodata.
Alina_anto succes la shopping, sa ne pui pozici cu ce ai luat frumos!
Gabita si Lori si noi suntem consemnati in casa din cauza vremii urate! Vad ca e la fel pe toate meridianele. Poate doar la Cenia in Arizona o fi vremea mai buna sau la fetele din Spania. Dar o sa iesim mai dupa-amiaza ca mergem la pediatru, sa vedem ce ne mai zice despre diversificare. Asteptam si pe Laura sa vedem cum a decurs vaccinul si pe Vianne sa vedem ce a mai zis pediatra ei...
gabitzam spune:
Doloress, da, nasa mica si frumoasa este fiica sora-mii.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andree27 spune:
citat din mesajul lui Doloress Bine v-am regasit! Am si eu 5 minute de respiro, bebe in sfarsit a adormit in leaganul lui, m-a capiat cat a urlat. Tare e rau asa sa nu stii ce are, mai ales ca ar trebui sa ii fi trecut colicile la 5 luni acusi! Mai are asa momente cand urla non-stop, dimineata, nu stiu ce sa ii mai fac. Stau cu el de vorba, ne jucam, il plimb, ii cant, nimic. Si nu e plansul de colici, e efectiv asa o maraiala continua. Noroc cu leaganul, ca altfel o luam demult razna. Stefany pai in week-end nu prea intru pentru ca e sotu acasa si asa mai pot si eu sa fac una, alta. Mancare, curatenie. In sfarsit am scapat de saci. Mai am cutii! Am facut si de mancare, din linkul dat de Cleo, bomba calorica. A iesit tare tare buna, numai ca e migaloasa si normal cred ca are un milion de calorii ca toate legumele se prajesc. Felicitari pentru Iustinel cumintel la biserica, poate il faci preot daca ii place! Gabita faine de tot pozele de la botez, Raducu e un scump si tare cuminte pare. Dar cine era nasa mica cea frumoasa? Fetita surorii tale? E frumoasa foc. Cleo nici eu nu am hainute groase, am fost samabata insa m-au dat pe spate preturile, nimic nu e redus. Am zis ca mai astept desi nu cred ca se vor reduce cine stie ce. Bine ca de inceput am avut o tona de hainute, toata lumea ii aducea, din care a purtat un sfert, insa acum nimic, gata cu alintatul, nu mai e vedeta. In casa l-am tot tinut cu body cu maneca scurta si pijamaluta. Apoi afara i-am pus strampi, body, pijamaluta si o flaneluta cu gluga. Ieri insa la noi a fost tare cald, am trecut inapoi la body, insa azi a venit iar frigul, insa in casa s-a mentinut cald. Foarte frumos ce vrei tu sa faci cu hainutele. Eu le pastrez pentru bb2. MAi am o gramada pe care le-am primit si care nu mi-au placut, nu i le-am dat niciodata lui Patrick, pe acelea le-am dat la saraci, la noi sunt centre de colectare. Plus un sac imens cu haine de ale mele de cand eram silfida, tot le pastram in ideea ca o sa slabesc, m-am enervat si le-am dat pe toate. Nu cred sa mai ajung vreodata la masurile alea. Am zis ca macar sa nu le mai vad ca ma ia depresia. Andreeap ce fetite frumoase! O sa faca ravagii printre baieti cand o sa fie mari, si Sara si Mariuca. Ma tot uit la ele, poate fac si eu asa o fetita peste vreo 2-3 ani. Andree27 eu ii fac baita la 2 zile. Asa m-au sfatuit la spital, mai ales ca s-a racit afara. Adoarme seara si fara baita. E un scump, noaptea ne lasa sa dormim, azi noapte a dormit de la 11 la 6.30! Yupi! Insa dimineata imi scoate peri albi. Noroc ca sunt odihnita ca daca mai eram si nedormita... In legatura cu idei de papa, uite aici reteta de la Cleo : http://gospodini.blogspot.com/2007/09/rasturnata.html. Insa e destul de migaloasa . Si ieri am mai facut asta : http://gospodini.blogspot.com/2008/03/chec-de-carne.html Si o supa de pui cu galuste. Tot incerc retete noi cand e sotu acasa si am timp sa stau la bucatarel ca imi place. In timpul saptamanii insa nu fac nimic, decat salate. Miss vazut filmulet cu smecherasul tau, ce ochi are ca te pierzi in ei! Sa stii ca si eu am ajuns la concluzia ca mult mai bine e singur, chiar fara ajutoare. Eu nu sunt omul care sa zica ce il deranjeaza asa ca sufar in tacere pentru orice privire mai acra. Asa ca singura nu mai sufar deloc si e tare bine. Acuma mama tot cauta o cale sa iasa mai repede la pensie sa vina sa stea cu bebe, insa eu nu stiu cum sa ii zic sa stea acolo ca sta bine. Cateodata imi zic ca sunt o egoista, insa pe de alta parte life is short si nu merita sa mi-o petrec intr-un continuu stress. E super sa o am asa, o luna doua maxim, insa cate 6 luni cum vrea ea sa stea, mi se pare cam multisor. Uite cand stiu ca vine socrela 6 luni sunt OK cu ideea deocamdata, asta pentru ca socrela mea nu se supara din orice si nu o face pe-a victima tot timpul. Insa mama... Deci succes sa va gasiti ceva ca lumea si sa va mutati cat mai repede, sa vezi tu ce bine e cand nu mai ai stressul asta, cu menajatul sentimentelor altora. Simonix m-am delectat cu pozicile de la botez ! Hehe, ce pletos simpatic ai tu acolo! Se vede din poze ce copil bun este. Imi place cum se joaca el cu jucariile lui. Al meu nu accepta nici o jucarie. Trebuie sa il pun pe o paturica ceva si el cu picioarele se joaca si isi ridica patura, si-o pune in cap, o suge, o trage si tot asa. DAr jucarele zornaitoare si colorate, nu au nici un succes. Le ia se uita la ele cateva secunde si le lasa. Si babetica, asta e alta jucarica a lui, tot asa o molfaie de zor, o trage, si-o pune peste cap, ca mi-e si frica sa nu se sufoce. Bine ati revenit acasa! Reincepi munca imediat? Bebe cu cine sta? Si mie mi se rupe sufeltul de bunici, insa nu prea ne vedem traind aici cu totii, iar eu acolo nu prea am la ce ma intoarce. Nici prieteni nu mai am (hehe, toti au emigrat!), rude nu prea cine stie ce, am numai o bunica si o matusa, la noi in familie au fost probleme cu facutul copiilor si in partea tatalui si in partea mamei, eu nu am nici un verisor drept. Deci cand ma intorc acolo, e mai mult pentru ai mei, dar parca mai degraba i-as chema aici pe ei in vacante, pentru ca asa iesim si mai ieftin. deja ma gandesc cu groaza la mersul in tara la anul. Dar asta este, vreau sa il vada si bunica mea si bunica sotului pe Patrick, cu bunicii nu se stie niciodata. Alina_anto succes la shopping, sa ne pui pozici cu ce ai luat frumos! Gabita si Lori si noi suntem consemnati in casa din cauza vremii urate! Vad ca e la fel pe toate meridianele. Poate doar la Cenia in Arizona o fi vremea mai buna sau la fetele din Spania. Dar o sa iesim mai dupa-amiaza ca mergem la pediatru, sa vedem ce ne mai zice despre diversificare. Asteptam si pe Laura sa vedem cum a decurs vaccinul si pe Vianne sa vedem ce a mai zis pediatra ei... Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008) |
Doloress super arata checul de carne.Am sa-l incerc si eu maine!!Merci de reteta!Eu nu voi pune cas pt ca sotul meu e alergic la lactate!!!
La Patrick ca sa nu mai fie maraici!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
cleo78 spune:
daca tot v-am propus de gatit, iaka sa va mai dau din multele retete cu linkuri care ma inspira:
http://www.culinar.ro/forum/categorie/21/Retete-in-imagini/
http://gospodini.blogspot.com/
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/
io am o problema existentiala: tati al nostru nu mananca usturoi, nu mananca sos, nu mananca legume gatite, nu mananca paste, nu mananca muraturi, nu mananca... dar mai bine zic ce mananca: gratar, snitel, rar ciorba, toate prajiturile, cartofi prajiti si ... ochiuri. Si salata si iaurt cand tine cura de slabire! No, daca din asta puteti face un meniu variat ... atunci ziceti-mi si mie cum. Asha ca, incerc chestii de pe net, si daca le dau si un look interesant, mananca si tati. Pe de alta parte, cand zice: nu vreau aia, ii arat duetul: congelator-gratar (a invatsat si sa il spele dupa ).
Asha ca, din linkurile astea, o sa vedeti ca sunt multe chestii fain prezentate, si fain gatite.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
alina_anto spune:
Gabitza, mi-ai dat de lucru cu site-ul asta...mi-am turtit fundul pe canapea.. chiar am adormit-o si pe Sara pe genunchi, doar doar sa na intrerup ''shoppingul''.....
Lori o sa intru si pe site-ul care mi l-ai dat..imediat ce termin aici
Doloress O sa pun poze cand ma hotarasc exact ce cumpar. Deocamdata am pus la wish list o gramada de hainute si accesorii de vreo 350 de lire sterline....asa ca il astept pe sot sa-mi taie muuuulte de pe lista
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
melly23 spune:
seara!!!
am intrat sa va salut sa va mai zicem si noi cum stam!!!azi am fost la pediatra si sunt foarte dezamagita!!!dupa parerea ei Amelia e prea grasa si asa ca am trecut la regim!!!mancam din 4 in 4 ore iar masa de dimineata consta in marut pulpa!!!si ceai daca i se face foame mai repede de 4 ore!!!ca cica si masa e obeza si sa nu ma mosteneasca!!!la care ii spun ca m-am ingrasat numai de cand am ramas graviduta!!!cat tupeu mai!!!nici nu ma cunoaste si zice ca-s obeza!!!la 77 kg???!!!apoi ca tre sa-i tau sub libuta ca e prea stransa!!!si ca o poate impiedica la vorbit!!!poi stai draga sa vedem daca o s-o impiedica ca inca nu zice nici mama!!!in fine!!!numai vesti nasoale o avut!!!dar cel mai rau mi-o picat ca primul lucru cand am intrat in cabinet ma intreaba "da cat timp are fata" la care io "14 saptaman...3 luni jumate!!!"""si ea zice """aaaaaaa 3 luni si 14 saptamani???!!!"""ce tampita!!!io o corectez si apoi zice"""dar e graza rau!!!tre sa o trecem pe regim"!!!in rest nu mai stiu ca aveam numa nervi in mine!!!cum e ea asa grasa caand are 64 cm si 8 kg??? e mult???ma doare sufletul sa aud lucruri ditr-astea cand altii se chinuie sa ajunga cu greutatea la normal!!!sunt trista ce sa mai!!!si barbatu meu binenteles ca nu ma intelege!!!cred ca fac o depresie!!!
Noi si fluturica Amelia
Lorich spune:
Doloress asa zic si eu ca de acum ar fi treb sa treaca colicile, noi avem 3 luni, dar atunci de ce urla asa de rau?? Cred ca azi tot colici au fost...uuuuf
Poze Robert
Lorich spune:
citat din mesajul lui melly23 seara!!! am intrat sa va salut sa va mai zicem si noi cum stam!!!azi am fost la pediatra si sunt foarte dezamagita!!!dupa parerea ei Amelia e prea grasa si asa ca am trecut la regim!!!mancam din 4 in 4 ore iar masa de dimineata consta in marut pulpa!!!si ceai daca i se face foame mai repede de 4 ore!!!ca cica si masa e obeza si sa nu ma mosteneasca!!!la care ii spun ca m-am ingrasat numai de cand am ramas graviduta!!!cat tupeu mai!!!nici nu ma cunoaste si zice ca-s obeza!!!la 77 kg???!!!apoi ca tre sa-i tau sub libuta ca e prea stransa!!!si ca o poate impiedica la vorbit!!!poi stai draga sa vedem daca o s-o impiedica ca inca nu zice nici mama!!!in fine!!!numai vesti nasoale o avut!!!dar cel mai rau mi-o picat ca primul lucru cand am intrat in cabinet ma intreaba "da cat timp are fata" la care io "14 saptaman...3 luni jumate!!!"""si ea zice """aaaaaaa 3 luni si 14 saptamani???!!!"""ce tampita!!!io o corectez si apoi zice"""dar e graza rau!!!tre sa o trecem pe regim"!!!in rest nu mai stiu ca aveam numa nervi in mine!!!cum e ea asa grasa caand are 64 cm si 8 kg??? e mult???ma doare sufletul sa aud lucruri ditr-astea cand altii se chinuie sa ajunga cu greutatea la normal!!!sunt trista ce sa mai!!!si barbatu meu binenteles ca nu ma intelege!!!cred ca fac o depresie!!! Noi si fluturica Amelia |
Melly poate mai vezi si alt dr. Imi pare rau de vesti. UIte noi avem 14 sapt, 8 kg si peste 64 cm ca inca nu l-am masurat; Pup si sper sa nu fie chiar asa rau.
Poze Robert