Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Iar despre baita - noi ii facem in fiecare zi si pe corp si pe cap...

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78
am fo sa dau dosaru de aia 6 mil. Mi-a zis ca nu e buna adev. de la munca , ca ce daca am stat mai mult de 42 zile dupa nastere- in concediu medical, ca acolo trebuia scrisa data nasterii si apoi data +42 zile. M-am suparat, si am completat una de fatsa cu nenea, sa imi zica ca e bine, si apoi sa trimit pe tati la economista sa stampileze si semneze.

Cleo - sa inteleg ca eu pana nu mi se termina concediu de lauzie nu pot sa depun actele pt indemnizatia de 6 mil ?
Iar la adeverinta la textul"in perioada de la ...pana la.... a beneficiat de indemnizatia de maternitate." - sa inteleg ca aici trebuie data nasterii si data nasterii +42 zile ?
Si eu tot la sector 4 merg...asa k e bine sa stiu.
Ai luat trusoul ?

Gata, ma duc sa ma pregatesc k la 6 trebuie sa fim la Medlife. Ii fac o ecografie abdominala lui David, cu o problema la aparatul urinar...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Citat:
citat din mesajul lui cleo78
am fo sa dau dosaru de aia 6 mil. Mi-a zis ca nu e buna adev. de la munca , ca ce daca am stat mai mult de 42 zile dupa nastere- in concediu medical, ca acolo trebuia scrisa data nasterii si apoi data +42 zile. M-am suparat, si am completat una de fatsa cu nenea, sa imi zica ca e bine, si apoi sa trimit pe tati la economista sa stampileze si semneze.

Cleo - sa inteleg ca eu pana nu mi se termina concediu de lauzie nu pot sa depun actele pt indemnizatia de 6 mil ?
Iar la adeverinta la textul"in perioada de la ...pana la.... a beneficiat de indemnizatia de maternitate." - sa inteleg ca aici trebuie data nasterii si data nasterii +42 zile ?
Si eu tot la sector 4 merg...asa k e bine sa stiu.
Ai luat trusoul ?

Gata, ma duc sa ma pregatesc k la 6 trebuie sa fim la Medlife. Ii fac o ecografie abdominala lui David, cu o problema la aparatul urinar...

Poze

mult succes la eco!! sa dea Dumnezeu sa nu fie probleme!!!

am luat trusou, acu 2 sapt, urmezi in curand si tu ca am nascut cu 1 luna inaintea ta...
si da, depui dosaru de aia 6 mil cand inchei concediu medical, ca tre o copie la hartia de cerere de incheiere a contractului pe perioada nedeterminata. Si o sa fac o foto copie, dupa ce imi aproba adeverintsa, sa nu bati si tu drumuri aiurea. (probabil la mine e mai nasol, ca economista nu a mai completat din astea, fiind firma de baieti, nu prea se nashte... )

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Nicole, succes la eco!
Laura, i-ai facut vaccinul? Eu i l-am amanat pt ca tot tuseste.. I-am dat saptamana ttrecuta panadol si humex-sirop expectorant dar nu i-a trecut.. De ieri am inceput sa-i dau iar humex.. dar tot tuseste putin, in special dimineata..

Fetele, mai stiti adrese de unde putem comanda hainute de bebei?

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Nicole, succes la eco!
Laura, i-ai facut vaccinul? Eu i l-am amanat pt ca tot tuseste.. I-am dat saptamana ttrecuta panadol si humex-sirop expectorant dar nu i-a trecut.. De ieri am inceput sa-i dau iar humex.. dar tot tuseste putin, in special dimineata..

Fetele, mai stiti adrese de unde putem comanda hainute de bebei?

Sara la Breaza

Scortisoara

Botez Sara-Maria

www.babyexpo.ro

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alina, eu am facut o incercare, am comandat hainute si jucarii pentru Raducu, sa vedem cum decurge colaborarea. Site-ul este http://babystuff.nextvision.ro/ si de fapt nu cumperi de la ei, ci prin ei. Au o lista de magazine din Anglia, care vand online. Eu mi-am ales produsele cu pricina, in cazul meu de la Mothercare, dar au in lista mai multe magazine, am facut un wishlist pe site la Mothercare, si l-am trimis la cei de la babystuff. Ei mi-au dat comanda mai departe, ei primesc produsele (pe o adresa din Anglia) si mi le aduc mie prin curier. In mare cam asa merge. De fapt scrie si pe site acolo, cum comanzi, cum platesti, etc. Iau si ei comision, dar preturile acolo sunt oricum mult mai mici ca aici. Eu am innebunit saptamana trecuta tot frecand siturile acelea de vanzari online, as fi cumparat tot. M-am rezumat deocamdata la niste body-uri, doua seturi, si jucarii pentru baieti. Daca totoul merge ok, comand mai multe.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Alina, eu am facut o incercare, am comandat hainute si jucarii pentru Raducu, sa vedem cum decurge colaborarea. Site-ul este http://babystuff.nextvision.ro/ si de fapt nu cumperi de la ei, ci prin ei. Au o lista de magazine din Anglia, care vand online. Eu mi-am ales produsele cu pricina, in cazul meu de la Mothercare, dar au in lista mai multe magazine, am facut un wishlist pe site la Mothercare, si l-am trimis la cei de la babystuff. Ei mi-au dat comanda mai departe, ei primesc produsele (pe o adresa din Anglia) si mi le aduc mie prin curier. In mare cam asa merge. De fapt scrie si pe site acolo, cum comanzi, cum platesti, etc. Iau si ei comision, dar preturile acolo sunt oricum mult mai mici ca aici. Eu am innebunit saptamana trecuta tot frecand siturile acelea de vanzari online, as fi cumparat tot. M-am rezumat deocamdata la niste body-uri, doua seturi, si jucarii pentru baieti. Daca totoul merge ok, comand mai multe.

Multumesc, Gabi. Acum o sa intru sa vad ce au. Noi am tot cumparat de la Mothercare, pt ca stam in zona, dar sunt destul de scumpe la noi, in Romania. Am vazut si eu ca pretuile sunt mai mici in afara. Gata, la shopping cu mine. On-line

Sara la Breaza

Scortisoara

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

M-am uitat si eu si sunt super si preturile la fel,in comparatie cu noi.MIe imi trimite mami foarte multa dar si eu vreau sa imi comand!SI tu le-ai primit ?Nu stii cat dureaza?

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Etete si pe mine cu reclama mascata,

Alina eu am comandat de pe chic bebe.ro; sunt dragute, ieftine, gaseti toata colectia rom baby si multe altele.

Miss superb zambiliciul, si ce voce draguta are mummy!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, de-abia am comandat de cateva zile, nu am primit inca, va zic cand primesc.

Mergi la inceput