Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
La multin ani! Anca multa fericire si sanatate alaturi de copii!
Socrate imi pare rau ca nu mai suge! Si la mine e tot trist, eu sunt in categoria Laura si Inais, am putin lapte. Si ma doare sufeltul cand vad cum cauta laptic si vrea sa suga si nu mai este. Asa se enerveaza si plange! Si cu greu ia biberonul. Am urmat si eu sfatul Alinei, i-am dat cateva mese numai biberon, insa vad ca mi-a scazut drastic productia, ar trebui sa ma mulg dar nu mai am energia necesara. Dar intr-adevar, accepta mai bine biberonul asa, cand ii dau din prima. Am vazut ca ti-a dat Lori linkurile despre high need children. Al meu se incadreaza perfect descrierii, numai cu somnul stam bine. In rest, daca nu roiesti in jurul lui e de jale. Cica asa am fost si noi, si eu si sotul, deci are cu cine semana.
Laura imi pare rau sa aud cu lapticul, dar lasa ca ai facut bine, cat i-ai dat i-a ajutat enorm, sa stii. Bravo pentru perseverenta si pentru cat te-ai chinuit!
Eu vad ca din ce in ce trecem pe formula, lapte am tot mai putin, desi imi iau pastilutele, dorm ca lumea, beau ceaiuri la greu si lichide Doctorul m-a sfatuit ieri sa incep diversificarea. A zis ca daca e hranit exclusiv la san trebuie asteptat pana la 6 luni. Insa daca ia si formula, cum ia al meu 600-700 ml pe zi, atunci e bine sa incep diversificarea. A zis ca pot sa incep cu ce vreau eu, insa sa astept 3-4 zile, chiar o saptamana inainte de a introduce altceva. Ca e totusi prematur si poate dezvolta mai usor alergii. In rest, mi-a zis ca la inaltime e peste medie pentru cele 4 luni jumate
yupi! La greutate e putin sub medie, insa in grafic. A zis ca nu ii vine sa creada ce repede a recuperat, cica mai rar asa prematur, sa recupereze in cateva luni diferenta, de obicei dureaza pana la un an. Cica in stilul asta ajunge de 2 m. Vazuesem eu ca nu il mai incap pijamalutele de 3-6 luni, sta cu piciorelele indoite in ele.
Magnetism felicitari pentru bebe cumintel!
Andree27 sexy-mama vrem poze cu blugii! Ce e aia "cas de car"?
Daria sedere placuta la tara, sa speram ca reusesti sa faci un program lui Cassie. Adevarul e ca daca o sa alerge si o sa depuna efort in timpul zilei , plus aerul curat, poate noaptea va dormi mai bine .
Lori ce m-am distrat cum doarme Robert! Sa stii ca si al meu cand ne-am mutat si era mai mare galagia dormea mai cu spor.
Cleo si eu mi-am propus sa ies pe orice fel de vreme, caci daca stau in casa la prima temperatura mai mica, atunci la iarna la -30 ce o sa mai fac? Macar acuma sa il scot sa se aeriseasca putin.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Andree27 spune:
Doloress am mancat de foame 2 litere.E CAS DE CARNE!!!Scuze
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
Andree27 spune:
Doloress imi pare tare rau ca nici tu nu stai bine cu lapticul!!!OFF,!!Pupice ca mi se arde mancarea!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
MissParker spune:
ANCA, sa ne traiesti si sa ai parte de tot ce e mai bun si frumos in viata asta!!
Vianne, ce bine ca n-a fost ceva grav!! Saru’mana de link, foarte util!!
Andree27, ne-ai terminat cu descrierea ta!! Dar si tu esti o scumpa, sa stii! Asteptam continuarea despre celelalte fete
Eu oricum zic ca suntem o comunitate de invidiat, fetelor!
Lori, of, saracutii de voi, ce va mai chinuiti!! L-am vazut pe Robert cum dormea printre canapele...
Revin mai tarziu, ca azi mi-a plans mult bebicul, a fost flamand rau (la 2 ore) si a dormit agitat si cu intreruperi. Am avut o discutie destul de directa cu Mutti, m-a intors complet pe dos (ea probabil a plans si acum se simte victima principala) si acum tot scriu la un document, o lista cu tot ce ma deranjeaza la ea. Ma doare capul...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
Gata am terminat cu congelatul. Am pus asa: dovlecei taiati in 8, prune decojite, fasole galbena putin oparita in cateva clocote. Am facut pungute mici si le-am pus la congelator. Am sa iau si niste piersici, daca mai gasesc si in rest nu stiu ce sa ma cumpar...
Fetelor am inceput sa fac listuta pentru baby-expo. Deci la ce ora mergeti? Eu as zice un 11, joi ? Aveti grija k nu sunt bancomate prin apropiere si nu au nici POS , asa ca trebuie sa venim cu CASH...
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
Intrebare - ce cereale sa iau pentru bebe ? Sunt speciale pt bebelusi ? Voi ce folositi ?
Multumesc
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Revin mai tarziu, ca azi mi-a plans mult bebicul, a fost flamand rau (la 2 ore) si a dormit agitat si cu intreruperi. Am avut o discutie destul de directa cu Mutti, m-a intors complet pe dos (ea probabil a plans si acum se simte victima principala) si acum tot scriu la un document, o lista cu tot ce ma deranjeaza la ea. Ma doare capul... Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
Hmmm, cred ca azi nu e una din zilele tale preferate.. E bine totusi ca pui totul pe hartie. asa am facut si eu acum vreo 7-8 ani, dupa o discutie aprinsa cu tatal meu. Bineinteles ca nu am mai apucat sa-i dau 'doaumentul', dar l-am pastrat si il am si acum..e pus bine in cutia cu acte.. Sper totusi sa nu fie nevoie sa i-l arat vreodata.. Eu si sora mea am avut o relatie extraordinara cu ambii parinti, pana pe la varsta adolescentei. Dupa aceea ne-am apropiat foarte mult de mama si ne-am cam racit de tata...nu stiu de ce..cred ca din cauza lipsei de comunicare cu el.. Pe mama am pierdut-o cand aveam 18 ani si am crezut ca voi avea o relatie mai buna cu tata datorita necazului din familia noastra..am crezut ca moartea mamei ne va apropia. Dar nu a fost asa..relatia a ramas la fel, mai distanta. Nici nu-mi aduc aminte cand i-am spus ultima oara ca il iubesc ..sau el mie, sau sorei mele... Cateodata imi vine sa-i spun deschis multe lucruri care ma deranjeaza la el, dar ceva ma opreste...mai ales ca stiu ca oricum nu s-ar schimba..asa e el..Stiu ca ne iubeste, si pe mine si pe sora mea, iar acum si pe Sara, dar el nu-si arata sentimentele, vrea sa para''dur''...
In fine...asta e cu parintii..nu putem sa ni-i alegem..
![](pupic.gif)
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
![](fetita.gif)
Botez Sara-Maria
alina_anto spune:
citat din mesajul lui Nicole1980 Intrebare - ce cereale sa iau pentru bebe ? Sunt speciale pt bebelusi ? Voi ce folositi ? Multumesc Poze Bebe David Adrian 16.06.2008 |
Tu ai vorbit cu dr despre diversificare? Ti-a dat vreop schema? Eu abia dse la 5 luni incep sa-i bag supita, apoi cereale, etc... Pana atunci o sa-i dau doar suc de mar, portocala si morcov
Vreau si eu sa vin la baby expo!!!!
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
![](fetita.gif)
Botez Sara-Maria
alina_anto spune:
citat din mesajul lui Andree27 Doloress am mancat de foame 2 litere.E CAS DE CARNE!!!Scuze Poze Andreea , ![]() |
CUM E ASTA?? Sunt tare curioasa!
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
![](fetita.gif)
Botez Sara-Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
Ne-am intors si noi...te termina traficul din orasul asta si lipsa locurilor de parcare.
Lori imi pare rau ca nu puteti ajunge joi...ne mai vedeam si noi. Sambata nu stiu daca ajung insa poate ne vedem prin parc dupa. Ce zici? Succes cu termopanele alea...
Nicole pai ne intalnim si cu tine joi...numai ca nu stiu ora. Mai e problema cu venitul cu bebe ca nu o sa ma pot desfasura cat as vrea....uoffff! Am facut si eu aseara inventarul hainutelor si azi vreau sa fac lista cu necesarul.
anuta_maria m-ai distrat cu asemanarea si intrebatul pe tati vostru. Mi-ar placea sa i-l prezint Iasminei pe Vladut al vostru...parca-s frati asa!
miss salveaza-ti energia pentru chestiuni care merita. Mie faza cu Mutti mi se pare ca nu merita atata energie si nervi.
Eu ii astept pe cei de la Cargus cu rezultatul de la celulele stem...se pare ca de vreo luna jumate ne tot cautam.
Apoi cred ca dam o tura pe afara cu tati....vedem cand vine curierul.
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!