Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (192)
Raspunsuri - Pagina 5
dianocica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desiree da oare astia de aici cine or fi? |
pfu...ce amintiri...si ce grasuni erau...mai ales al meu . si alexi aavea niste manutze..crinutzi fotomodel ca de obicei...mei..ce mici erau puii nostri..mai ca ai scos o lacrima de la mine :)
zicea cineva..jur ca nu mai stiu...daca nu-s prea mari copiii pt wrap. la monica era vb de bb mic, la d ...e o perioada de acomodare dupa concediul nereusit si vrea f mult in brate. si decat sa-l car pur si simplu, mai bine il pun in sling, sta excelent iar pe mine nu ma mai cocoseaza :)
si mai era...sigur mai era..cred ca de la visinata ai ape stomacul gol mi se trage
Parent like there's no tomorrow!
roxanica2006 spune:
Dia si DeeA...sa fiti sanatoase, fericite, vesele si sa va creasca fulguletzii mari si sanatosi!!!
Ruxandra, uite, ca sa-ti mai risipesc din gandurile negre, m-am tinut de cuvant si am pus poze Budapesta !!!
kikineata, cum e Sara??Mai bine, nu??
Teutz, eu acum traiesc revelatia "Alexia"! E totala pitica ta! Tot am vrut sa te intreb despre formele din plastilina, voi le-ati facut??Ca tare elaborate si savante sunt...
asizaaaaaaaa, cum e la gradi??Sau am pierdut sirul evenimentelor?
Editez c-am priceput ca Deea e A_deju!!Oricum sa ne traiasca si A_deju!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dianav spune:
Nu va suparati ca intreb si sa nu vi se para prostie crasa, dar are ceva daca pun putin vin la friptura de la cuptor din care sa manance si copilul? Eu ma gandesc ca se evapora alcoolul, gresesc? In schimb da un gust buuun si parca fragezeste.
E o mare tampenie? Afecteaza copilul?
aka spune:
la multi ani Dia
la multi ani Deea
Dianocica cand ai timp poate reusesti sa pui o poza cu d in sling. imi place si mie ideea, sigur la bb2 imi voi lua in loc de portbebe.
noi suntem bine cu gradi. ii place, de dimineata se trezeste singura la 7.15, ne imbracam si pana la 8 ajungem. nu plange deloc, nici maraiala, nimic. daca o intreb daca ii place imi spune ca da, si ca se mai duce, ca se joaca dna cu ea... de dimineata erau 3 copii, toti plangeau, cris se uita curioasa la ei, dar i-am spus ca sunt suparati si d-aia plang. a venit ingrijitoarea a luat-o in brate, ne-am facut pa, si a plecat vesela spre clasa. sunt linistita sufleteste ca ea e bine. de saptamana trecuta am inceput sa-i dau ribomunyl, pana acum vad ca e bine, in weekend a avut niste mucisori lichizi, dar atat. parca si-a mai imbunatatit si vocabularul, care la noi oricum e foarte restrans. aseara se invartea prin casa si tot repeta ni-na, na-ni, ni-no.
fetele voi ati dat visinata, dar nu prea merge la servici, va astept si diseara cand ajung
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
Laura13 spune:
DIA
DeeaA
Sa va dea Dd tot ce va doriti, fericire, sanatate, un strop de noroc sa alunece toate mai usor!!!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
La multi ani Dia!
La multi ani deeaA!
Sa fiti fericite si sa va bucurati de cei dragi... si ei de voi, multi ani de acum inainte!
Dia, cum te-a sarbatorit Oana? Vreo perluta, ceva, pe post de cadou?
Hai sa iau o visinata... da mai pe seara scoti si butoiul de vin, da?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
dianav, pune linistita vin la friptura, alcoolul se evapora.
Yagmur, faine pozele din concediu... e una care mi-a placut in mod deosebit, voi la malul marii, iar tu razi cu capul dat pe spate... fericire scrie pe voi! Cand ti-o fi mai greu sa scoti poza aia din portofel si sa te umpli iar de sentimentele de atunci...
ruxandra, am vrut sa scriu aseara dar n-am mai avut puteri... rau imi pare ca ai suparari... sper sa nu fie vorba de vreun necaz mare
kikineata, m-am bucurat ca ai luat o decizie care vi se potriveste voua, cu gradinita... Cum mai e garga?
Teutz, da, am vrut sa intreb si eu, tu ai facut cursuri de jucat cu plastilina? Faine lucruri ai facut acolo...
asiza, totul e bine la voi?
Lavinia, de mult nu te-am mai vazut! De Mihaita ce ne mai spui?
Bamboletta, te-am visat azi noapte, iti scriam o scrisoare... hai si raspunde-mi
wow, roxanica, doar o privire am aruncat, fain e la Budapesta, faina esti si tu! Ma duc sa ma uit mai pe indelete.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Mey, mi s-a facut pielea gainii la monumentul evreilor...foarte emotionant!
roxanica, multumesc si pentru subtitrare ... mai vino cu culturalizarea... ce-i cu podul cu lanturi?
Foarte faine pozele, n-am vazut niciodata atat de mult din Budapesta.
iulia-stefy spune:
Salutare!
La multi ani DIA! Sanatate, bucurii si impliniri!
La multi ani DEEAA! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Ne-am adunat si noi pe acasa fiecare de la serviciul lui. Eu de la firma, Stefy de la cresa. Deja se vede ca nu mai sta numai cu mine. A inceput sa spuna cate doua cuvinte... mari progrese. Spune puiul mamii, nu vreau, nu-i voie, si alte cateva care nu-mi vin in minte acum. De ieri canta de mama focului de cum vine acasa. Si canta.... aseara sotul nu auzea nimic la stiri, ca ea era in plin concert. Canta "ghe-u.... tale ghe-u..." melodia Cleopatrei.
Eu am un stres cu olita, nu cumva sa nu spuna si sa se ude, dar nici la somn nu s-a udat. E fetita mare....
Teutz, super Alexia.... pradator feroce. Ce o fi fost in capusorul ei mic? Iar la faza cu pantalonii vecinului, am ras...
acs, multumim.
dianav, si eu pun vin la friptura. Alcoolul se evapora la 60 grade, deci sigur nu mai e acolo cand ii servesti friptura. Eu zic ca-i mai bine sa-ti faci griji si sa intrebi decat sa faci o prostie. Eu pe ideea asta am mers mereu. Pofta buna.
Ma ce ma enerveaza ca nu pot sa vad nici o poza si nici alte imagini. Ce-i cu forumul azi?
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)