Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (192)
Raspunsuri - Pagina 6
iulia-stefy spune:
Acum face manevre prin pat, in picioare si canta.... si da cu un carlig de rufe pe perete, zice ca scrie. Si mai vine la mine sa o aprob si iar canta.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
desiree spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Acum face manevre prin pat, in picioare si canta.... si da cu un carlig de rufe pe perete, zice ca scrie. Si mai vine la mine sa o aprob si iar canta. vacanta la mare poze din iunie Poze din Copou Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
asiza spune:
Meyyy, care introduce lumea in eroare zicand ca e ziua lu' A_deju??? Ha??? ca eu vad ca e ziua DEEI, nu???
Asadar, LA MULTI ANI CU SANATATE, DEA!!! Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata! 
LA MULTI ANI FERICITI, DIA!!!! Tot binele din lume alaturi de familia ta minunata!!!!! 
Multa, multa sanatate bolnaviorilor!!!
Am atatea sa va spun, dar n-am timp...am inceput si noi gradinita, eu o tin dintr-un chef intr-altul...aaa, bine ca mi-am amintit ca in 15 minute ar trebui sa ma intlanesc cu prietenii in centru si io stau pe forum...va pup...si va voi povesti si de gradi in curand!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
deeaA spune:
Buna seara fetelor!Va multumesc din sufletr pt urari,sunteti niste dragute ca de obicei,va pooop tare, tare si va imbratisez cu drag

M -am pus pe lenevit,nu am mai bagat un ochi pe aici(rusine sa0-mi fie) dar cat de cat sunt motivata,avem 2 masele aproape sa sparga gingiuta si a fost tareeeeee greu.....nu ma lasa sa fac nik, nu sta la nimeni decat la mine,e lipitoare ![]()
LA MULTI ANI si tie DIA ,sa fii fericita si iubita si sa ai parte numai de impliniri de la Oana
Sper sa ma pun pe treaba,sa va citesc,ca tare imi era dor sa va citesc!!!
multi la toate mamicile si puiutii aferenti!
desiree spune:
ioi, dianocica, numa o lacrima ti-am smuls?..normal ca mai aveai de zis, da ai uitat...asa ca mai ia si tu cate un covrig, o cereala integrala ceva inainte de visinata..sulueta, sulieta, da nici chiar asa...![]()
am primit si noi rezultate la coprocultura, nici vorba de salmonela, nu a avut niciodata, rezultatul e negativ la orice forma de bacil..e posibil, din explicatia dr de la spitalul de infectioase...ca primele teste sa fi fost facute cand octavian era sub tratament si s-au dezvoltat niste colonii care au fost confundate (fara o testare mai amanuntita) cu salmo..ma rog, sistemul medical din romania...ce ar mai fi de zis despre asta?
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
a_deju spune:
la multi ani, dia 
la multi ani, deeea 
sa fiti sanatoase, voioase, frumoase si fericite si sa traiti o mie de ani :)
...si, chit ca mi-e rusine de mor (pt ca am vb la telefon si io tot bla-bla-iam de ale mele...)
la multi multi multi ani fericiti, daphna
sanatate multa, fericire si toooot ce-ti doresti!!!! te pupam cu mult mult drag, si ne e tare dor de voi 
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
..deci au aparut niste butoane noi in fereastra in care scriu, care habar nu am la ce folosesc, da'..bine ca este :) si parca si fontul e altu', nu?? sau vad io dublu?? neimportant, anyway :)
ideea era ca va salutam, va multumim ca v-ati gandit la noi, motanu' e bine, macar scaparam de febra, dara..suntem copti cu to(n)tii... ne-nghesuim la suflat mucii, tusit si behait pe toate tonalitatile... si din pacate, starea generala e atat de nasoala, incat abia imi tin mainile pe tastatura :) dar nu puteam sa nu va salut, nu?? mai ales cand voi ma urati si cand nu-i ziua mea :)))
asa ca, peste inca vreo 6 cani de fervex si o zi de zacut, promit sa fiu nitelus mai in forma si sa stau la taclale. pana atunci va pupez cu drag pe fiecare-n parte, da' virusii nu vi-i dau nici de-a naibii, iete-asa, de egoista ce sunt :))))
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dbunny spune:
Apar si eu cu un brat de flori la spartul targului, pt sarbatoritele zilei La multi ani, fetelor sa traiti sanatoase si fericite pana la adanci batraneti!
Kikineata cu cine o s-o lasi pe garga? Noi s-ar putea de luna viitoare sa fcem fifty fifty, adica 4.5 ore de cresa, si 4 ore de bunica,...deocamdata suntem 4.5 ore cresa si 4 ore Paco...Sa ne tii la curent cu gargarita cum e...
Teutz Dani cateodata parca cauta motive de sperietura, tare serios vine fuguta la mine aratandu-mi cate-o prostioara, gen frunza, creanga, piatra si-apoi se-mpinge-n mine tip `mami ascunde-ma`stiu ca nu-i serioasa chestia, adica nu-i frica reala, ca-i cunosc mutrita disimulata
intre pozele desireei am recunoscut-o pe Alexia, doamne ce rotofei erau...
desire...ti-am spus ca nu era salmonela?
data viitoare sa ia incredre in experta in diarii, vome si alte cacaciuni ![]()
aelita ai primit rezultatele?
asiza ne lasi cu okii-n soare? eu inteleg ca Denisoiului i-a placut...
a_deju sanatate maxima
Suntem in posesia a 2 carti noi, aseara m-am preumblat prin carrefour si m-am aruncat pe ele...nu mam hotarat si i-am luat 2, amandoua cu animale, una cu animale de ferma si alta cu rase de caini si pisici, tare interesante, nu-l intereseaza prea mult rasele, dar rasfoieste mult si bine... voi le cititi deja povesti copiilor? Dani e interesat cand ii citesc despre caini, cobai, veverite coreene, si hamsteri
adica documentare...
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
danita spune:
DIA si DEA : LA MULTI ANI ! sanatate si bine va dorim !!!
pupici la mamici si la fulguleti !
D
saryta spune:

La multi ani DeeA!
La multi ani Dia!
... multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi voua!
Noi am inceput gradinita, adica Sara ... Anto sta acasa inca vreo 5-6 luni si apoi incercam sa mergem toate la gradi.
Sara e inebunita dupa gradinita vrea toata ziua acolo ... cum vede ca plec undeva ma si intreaba: mergem la gradi? ... e o scumpa. Tony sta acasa si se joaca cu toate papusile si le infasa si le plimba pana nu mai poate ... deja ne striga pe nume Mariana, Aghel, Sala si Anda.
Mai nou spune I love you .... ne topim toti - ea e cea mai finuta
(Sara are un caracter mai ferm, e mai baietoasa si Andra cam tot asa).
Cam atat despre noi ... mai avem 3 maselute de iesit si gata am scapat. Va pupam 3 X
.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)