Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (192)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Cu vreo trei luni in urma am urcat in lift cu un vecin, veneam din parc. Alexia era in carut si vecinul statea cu fata spre ea, o intreba cum a fost plimbarea. Inchidem usile la lift, apasam butonul si… Alexia intinde mana si atinge prohabul tipului, intreband “Ce? Ce?”. Ala, saracul, s-a lipit de tot de usa liftului, vizibil jenat. Eu, cu cel mai normal ton din lume, zic: “Sunt pantalonii lui nenea, mami!”. Noroc ca s-a oprit liftul si vecinul a coborat, ca cine stie ce curiozitati mai avea fii-mea.

Noapte buna, vise placute si o zi mai calda maine!!!!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fetelor!
eu sunt zombie!ALe se scoala de cateva nopti la 3 fix,se plimba prin casa dupa care se pune la loc in pat,la 6 la fel,eu ma fac ca dorm dusa si ma lasa in pace,si la 7 la fel...etc.Oare ce-o fii asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Special pentru Dia si Deea.. LA MULTI ANI! Sa fiti fericite alaturi de copii vostri minunati....
Sanatate multa celor bolnaviori.. nu-i mai enumar ca inca am de recuperat din urma... ma gandesc la voi.... desi din pacate nu mai gasesc timp sa scriu la fiecare...
Si bafta celor care au inceput gradinita... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI DIA,LA MULTI ANI DEEA,SA VA DEA DUMNEZEU TOT CE E MAI BUN PE LUME!SA VA TRAIASCA PUISORII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dia
Deea
Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de fulguletii vostri!

Teutz mortala Alexia! Bietul om ce era sa zica? :)
Trebuie sa-i iau si eu cizme de cauciuc lui Rila. Sunt convinsa ca-i va placea in baltoace :).

Lacramioara felicitari Stefaniei pentru gradinita! Succes in continuare!

Adinazot sa inteleg ca-ti face fata program de discoteca? :)

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor. Sper ca sunt mai bine cu totii!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

fetelor, multumesc de urari ! am scos afinata si visinata, luati de serviti (sa nu ziceti ca e prea de dimineata ), avem si prajiturele, iar special pt ruxandra, gomboti :))

deea sa fii fericita!

teutz, tare de tot alexia cu pantalonii lui nenea ... oare incep curiozitatile? oana i-a dat de cateva ori chilotii jos lui taica-su si a spus f senina aratand cu degetul : "putzi" si apoi i-a aratat spre fund si a spus "caca" :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

La multi ani fericiti Dia si Deea, sa fiti fericite si sa aveti parte de puiutii vostri pana la adanci batraneti!Multe impliniri!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani DeeA!

La multi ani Dia!

Si o viata tot atat de frumoasa ca si voi, zanelor!

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

teutz, dementiala faza cu prohabul devin din ce in ce mai curioasi si tre sa avem grija maaaare de acum cum le punem problema..si octavian mai are anxietati din astea aiurite cum a avut alexia cu rama..de exemplu ii era frica de tantari si ma punea in fiecare seara sa iau perna si sa-i omor pe perete ca sa poata dormi ..apoi i-am explicat faza cu pastilutele si incet incet si-a dovedit teama...si cu aspiratorul la fel..tremura de frica, acu e ok...alexiei i s-o fi parut ceva monstruos la rama aia, copiii au multa imaginatie, nici nu ne trece noua prin cap ce pot percepe ei vizavi de un lucru..si uite special pentru tine si nu numai...pozici..da oare astia de aici cine or fi?

kiki, cum mai e garga?

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

DIA !!!!!
DEEA !!!!!!
Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre!

Mergi la inceput