Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
madymar spune:
simina imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat,efectiv nu stiu ce sa-ti spun...sa-ti dea Dumnezeu sa treci cu tarie peste aceste clipe,si nu pune la suflet toate intrebarile celor din jur,multa sanatate
15+
petrean spune:
Simina, imi pare sincer foarte rau, sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe
Iuca..inseamna ca acum suntem 2 cu gemeni bivitelini.Felicitari. Mai e cineva?![]()
Bogdana
13+
rodica2008 spune:

Simina imi pare foarte rau,Dumnezeu sa iti dea putere sa treci cu bine peste acest necaz!Fi tare si roaga-te pt ca rugaciunile te ajuta sa treci mai repede peste aceste momente atat de grele!Sunt alaturi de tine,te pup dulce!
bubulina1 spune:
Nu gasesc cuvintele necesare sa imi exprim compasiunea si regretul pentru fetele care trec prin momente atat de grele cum este pierderea unui copilas. Eu din pacate cunosc acest sentiment si nu o sa pot uita niciodata aceasta durere si suferinta.
Simina, iti doresc sa te intareasca Dumnezeu si sa poti trece peste aceasta durere. 
Bubulina
Speranta moare ultima!
rodica2008 spune:
va deranjez si eu cu o intrebare,este normal sa nu iti mai simti sanii la fel de tari si durerosi ca inainte?Am 9 saptamani imi este la fel de greata dar parca sanii nu ma mai dor la fel de tare,acum 2 zile am fost la doctor si bebe era bine,credeti ca se putea intampla ceva intre timp?A si inca ceva doctorul mi-a spus ca la urmatorul control de la 12 saptamani voi face bitestul,in ce consta?Ce se masoara la ecografia(bitest)?Va pup pe toate
eu sunt intr-un mic concediu medical (pt disgravidie) si ma bucur cat pot de el!
MITITICA82 spune:
FLORINELA am ales dr al doilea la recomnadarea mai multor fete care au fost la el si a zis ca e f bun si calm...asa a fost fata de prima, mi-a placut...pe eco scrie asa: Plancenta situata pe peretele anterior, Sac ovular turtit antero-posterior
crl= 74.18
Cord ritmic 154 bat/min
lf = 10.66
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
emilia2008 spune:
Floricik, Baby09, Simina, fetelor imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin aceste momente, offff 
, nu stiu daca exista cuvinte care ar putea sa va aline durerea, poate doar timpul si speranta ca data viitoare totul va fi bine
millie spune:
buna dimineata burtici!Simina ami pare nespus de rau pt ce ti sa putut intampla,fi tare si fa-ti curaj sa mergi inainte