Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Simina, ne pare rau pentru tine... Ai fost foarte puternica in zilele astea de calvar si ai facut tot ce se putea pentru puiul tau. Chiar te-am admirat ca ai incercat sa te linistesti, cu toata presiunea care era pe tine, si sa-i oferi puiului tot ce poti. si o odisee mai norocoasa data viitoare!

Cu drag,

Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti din nou,

Am uitat sa va dau "coordonatele" mele:
DN: 13.03.1975
UM:01.07.2008
DPN:06.04.2009

Ma bucur ca, in sfirsit, mi-am luat inima in dinti si particip activ la Odisee; pina acum VA citeam doar si invatam din experienta voastra.

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor aseara l-am simtit in sfarsit pe bb. De acum ne distram...

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

BUNA dimineata fetelor, am 13 sapt ieri am fost pana acum la dr de 3 ori; primele 2 consultatii am fost la o dna dr care a zis ca e totul ok cu bebe, insa era f repezita asa ca am schimbat medicul si aseara am mers la un alt dr care mi-a facut eco a zis ca totul e ok cu bb doar ca am eminenta de avort si mi-a dat no spa de 3 ori pe zi si utorgestan de 3 /zi; si ca totul e din cauza stresului si ca sa ma duc sa ma interneze sa imi faca injectii vreo 3-4 zile apoi sa -mi dea medical vreo 2 sapt si in fucntie de cum ma voi simti mai vede el. Faza care nu o inteleg e ca eu m-am simtit f bine pana acum si la fel si acum...cum e posibil sa am eminenta de avort...si mai exact ce este eminenta de avort?imi tare frica..stie cineva sa ma lamureasca va rog?

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor noi ieri am auzit doua inimioare, a fost foarte emotionant, nu ne venea sa credem, ca pe ecran sunt 2 bebei. Este fiecare in sacul lui si sunt pozitionati perpendiculari, in sensul ca sacii vin in forma literei T.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

simina imi pare tare rau pt ingerasul tau:( sper sa revii intr-o alta odisee

mititica, eu zic sa nu te iei dupa noul medic si sa mai incerci in alta parte sa afli o a doua opinie. Eu m-am lovit de doctorii din braila si galati de nenumarate ori: sau sunt incompetenti sau sunt profitori si te tin in spital numai sa le dai bani. Foarte putini medici buni in zona aia. Defapt nu shtiu decat un singur pediatru bun si onest

iuca, tre sa fie fain sa auzi 2 mogaldete in acelas timp. felicitari

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Mititca, ce scrie pe ecografie? De unde aceasta "eminenta de avort"- nu ti-a zis de ce, placenta prea jos(in acest caz stiu ca se fac injectii,...dar noi nu suntem medici), OCI -col uterin deschis(dar aici se face cerclaj nu injectii)?
Eu am fost la emdicul meu, care m-a ajutat sa obtin sarcina....si la ecografie mi-a zis: "Placenta inserata anterior,in apropierea OCI - col uterin" - si mi-a zis ca sar putea sa am sangerari, dar nu se pronunta pana nu vede si medicul cu care va urma sa merg mai departe restul sarcinii.Asa ca pana luni am ceva emotii.Eu m-am simtit si ma simt bine (nu am avut scurgeri sau sangerari).
Cand ai decis sa renunti la primul medic, al doilea pe ce criterii l-ai ales?(a mai fost cineva cunoscut, aproiat tie, de curand la el si a fost multumita?, sau asa din vorba in vorba ai auzit ca e mai bun asta?)
Sa auzim numai de bine, si Dumnezeu sa fie langa noi!
Noi avem aceiasi varsta a sarcinii UM 17.06.2008
13+

Citat:
citat din mesajul lui MITITICA82

BUNA dimineata fetelor, am 13 sapt ieri am fost pana acum la dr de 3 ori; primele 2 consultatii am fost la o dna dr care a zis ca e totul ok cu bebe, insa era f repezita asa ca am schimbat medicul si aseara am mers la un alt dr care mi-a facut eco a zis ca totul e ok cu bb doar ca am eminenta de avort si mi-a dat no spa de 3 ori pe zi si utorgestan de 3 /zi; si ca totul e din cauza stresului si ca sa ma duc sa ma interneze sa imi faca injectii vreo 3-4 zile apoi sa -mi dea medical vreo 2 sapt si in fucntie de cum ma voi simti mai vede el. Faza care nu o inteleg e ca eu m-am simtit f bine pana acum si la fel si acum...cum e posibil sa am eminenta de avort...si mai exact ce este eminenta de avort?imi tare frica..stie cineva sa ma lamureasca va rog?

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

iuca e minunat, felicitari. Ce veste super-frumoasa! Sa fiti sanatosi toti 3 !

M-am amuzat teribil de discutiile voastre cu schimbatul bebeilor, aveam si eu ginduri d-astea la primul bebe dar nu va faceti griji: in primul rind la majoritatea maternitatilor se pun niste bratari la bebei cu numele (al meu a avut un biletel cu numle, data nasterii, kg. si cm si la patut) apoi e imposibil sa nu va recunoasteti mogildeata, oricit de mic ar fi si oricit de mult ar semana cu ceilalti tot veti observa ca are ceva in comun cu voi sau cu tati, sau cu bunica etc (eu l-am recunoscut pe al meu - dintr-o mare de bebelusi - dupa gurita, parca cineva imi luase mie gura si i-o pusese baietelului meu ).

m(9+) & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Fetelor noi ieri am auzit doua inimioare, a fost foarte emotionant, nu ne venea sa credem, ca pe ecran sunt 2 bebei. Este fiecare in sacul lui si sunt pozitionati perpendiculari, in sensul ca sacii vin in forma literei T.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

7+

Iuca, este extraordinar! Felicitari!
aris26, la 5 abia ajung acolo, si asa trebuie sa ma invoiesc de la servici.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Simina_kin, nu gasesc cuvintele potrivite sa exprim ce soc am avut cand am citit
Ce sa-ti zic, fii 'barbata' concentreza-te pe pregatirile de nunta si sunt convinsa ca in scurt timp vei avea un BB sanatos !!
Acolo sus cineva stie mai bine decat noi ce si cand trebuie sa se intample , chiar daca pe moment nu suntem de acord ....
Ai grija de tine !!

16+

Mergi la inceput