Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

toate burticile cu tot cu bb-ii din dotare.

baby, imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat. Desi e greu, e bine macar sa vezi partea "buna" a lucrurilor: pt. ca nu ti-a facut chiuretaj, poti incerca sa ramai gravi mai repede decat daca ti-ar fi facut chiuretaj.Sa-ti dea dd putere sa mergi mai departe.O sa fie bine si pt tine.

simina, asteptam vesti despre bb, ne gandim la tine sa fie totul bine.

alina, emotionanta intalnirea cu bb al tau nu? mai ales ca este bine. sa cresteti mari si frumosi amandoi.

iza 79, eu una vreau sa nasc la filantropia, acolo merg de aproape 3 ani si in plus e si renovat, sunt conditii bune.

referitor la nasterea in apa, la Brasov....o cunostinta povestea de cineva ca a facut n drumuri la brasov, cursuri, alea alea, si cand au apucat-o durerile, a sunat dr-ul de la brasov, si i-a zis sa mearga la cel mai apropiat spital din galati.

ma rog si eu sa nu patesc la fel cu bucurestiul.....merg de-atata timp acolo, la acelasi dr. si ar fi culmea sa nu pot sa ajung la bucuresti..doamne fereste.

mititica......si rochia si sacoul le-am luat din modern, de la et. 2.
sacoul e de gravi, dar e bun de purtat peste vreo luna jumate, doua, ca mi-e mare, e marimea 40, insa rochia e pt birou, nu e de gravi, e ff draguta ...se vede un pic burtica, adica se vede binisor, si-mi place, ca toata lumea ma intreaba daca am ochisori acolo si eu is tare mandra.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

sa-mi modific semnatura.....

apropos.....fetelor eu is tare mandra de burticca mea, inca o mai umflu, sa para mai mare.
vreau sa vada toata lumea ca am bb acolo.
eu nu-s increzuta de felul meu, insa in perioada asta, parca-s numai eu cu bb pe strada, suntem un pic plini de noi
ca sa nu mai zic ca ma uit in toate oglinzile sa vad cat de bine se cunoaste bb.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

simina felicitari si eu la 1 nov trebuie sa merg la nunta la o prietena de-a mea, tot graviduta. asteptam vesti despre bebe

13+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, s-a dat cineva cu nuantator in par in primele luni? Eu mi-am cumparat astazi un nuantator (scrie pe el ca e fara amoniac si fara oxidant) si am venit acasa hotarata sa il folosesc. Dar mi-am pierdut treptat curajul si in cele din urma m-am spalat doar pe cap. Eu mi-am intrebat dr si prima ei reactie a fost sa ma intrebe daca are amoniac, si, desi i-am spus ca nu, a zis ca mai bine sa renunt la idee, decat sa regret mai tarziu. Si nu stiu ce sa fac, parul meu nu e intr-unul din cele mai bune perioade ale sale...Ana-Maria 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

FETELE CU MULTE LACRIMI IN OCHI SI IN SUFLET VA SPUN CA PARASESC ODISEEA IN CALITATE DE , VOI RAMANE CU VOI DOAR CA PRIETENA   
AM FOST LA CONTROL IAR, SI DE CE NE-A FOST FRICA DE AIA N-AM SCAPAT. VEZICA I-A MAI CRESCUT , DEJA ARE FICATII AFECTATI , CEVA CU..."NUCALA" MARITA.....ADIK MAI PE SCURT SINDROM DAWN. 
VINERI DIMINEATA MA CHIURETEAZA   NU MAI POT SA SCRIU
REVIN CAND O SA FIU PREGATITA. PANA ATUNCI VA PUP PE TOATE  
SEMNATURA MEA SE INCHEIE AICI ...15s si 2z....cu un ingeras....care vineri se va duce la ingeri, in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Eu zic sa nu te vopsesti...
Nici eu nu m-am vopsit la par, chiar daca dupa doua zile de la baie arta si mai neingrijit.
In apropierea sarbatorilor poate reusesc sa fac suvite mai inchise sa nu mai fie discrepanta (intrucat nu ating radacina, dar cu vopsea fara amoniac).

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Fetelor, s-a dat cineva cu nuantator in par in primele luni? Eu mi-am cumparat astazi un nuantator (scrie pe el ca e fara amoniac si fara oxidant) si am venit acasa hotarata sa il folosesc. Dar mi-am pierdut treptat curajul si in cele din urma m-am spalat doar pe cap. Eu mi-am intrebat dr si prima ei reactie a fost sa ma intrebe daca are amoniac, si, desi i-am spus ca nu, a zis ca mai bine sa renunt la idee, decat sa regret mai tarziu. Si nu stiu ce sa fac, parul meu nu e intr-unul din cele mai bune perioade ale sale...

Ana-Maria

8+

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

SiminaDumnezeu sa fie langa tine!
Cuvintele sunt de prisos (grosimea pliului nucal - determina acest risc). Ma rog sa treci cu bine peste tot, sa rezolvi toate problemele si sa revii cu vesti numai de bine(poate odata cu primirea Sfintei Taine a Casatoriei, Dumnezeu va fi mai aproape de voi).
Te imbratisez.

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

FETELE CU MULTE LACRIMI IN OCHI SI IN SUFLET VA SPUN CA PARASESC ODISEEA IN CALITATE DE [GRAVI] , VOI RAMANE CU VOI DOAR CA PRIETENA    AM FOST LA CONTROL IAR, SI DE CE NE-A FOST FRICA DE AIA N-AM SCAPAT. vEZICA I-A MAI CRESCUT , DEJA ARE FICATII AFECTATI , CEVA CU..."NUCALA" MARITA.....ADIK MAI PE SCURT SINDROM DAWN.  VINERI DIMINEATA MA CHIURETEAZA   NU MAI POT SA SCRIU REVIN CAND O SA FIU PREGATITA. PANA ATUNCI VA PUP PE TOATE   SEMNATURA MEA SE INCHEIE AICI...[GRAVI]15s si 2z....cu un ingeras....care vineri se vaduce la ingeri in ceruri

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Offfffffff simina sunt atat de greu de gasit cuvintele acum. Sunt langa tine si ma rog sa treci cu bine prin incercarea asta, Sa te ajute Dumnezeu sa fii bine!

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

imi pare f rau simina,suntem alaturi de tine si ne rugam pt tine sa fii bine

13+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

Dumnezeu este alaturi de tine simina..si ingerasii te vor sprijinii!!! sa nu-ti pierzi increderea si credinta!!! te rog fii tare!

observ cu multa suparare ca multe fete pierd copilasii in primele luni de sarcina..si asta ma sperie si ma necajeste..dar trebuie sa fim obtimiste si sa ne sprijinim unele pe altele!!

Ingerasii sa ne pazeasca si sa ne indrume!

Cristina cu bebe mic 13+

Mergi la inceput