Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
iza79 spune:
Silvi stai linistita pana la intalnirea cu bebe, ca sa iti arate tot ce vrei sa vezi si sa fie si el cumintel
16+
Monnvas spune:
Baby,
imi pare rau pentru tine, sper sa iti revii repede. Daca te consoleaza cu ceva, o prietena a mea a patit la fel si a ramas insarcinata dupa 2-3 luni si acum are un bebe de toata frumusetea, smecher si destept!
si aduna-ti fortele pentru data viitoare!
Maria_K, cred ca pentru noi supozitoarele raman sfinte! Ceaiul de crusin e contraindicat, cu toate legumele si fructele si supicile intestinele fac tot ce vor ele... Deci traiasca glicerina!
Leeloo, nasterile sub apa sunt in Brasov? Nu ti-e frica de drumul pana acolo, care e aglomerat cum il stii? Se poate face recoltare de celule stem si la nastere in apa? Te asteptam cu detalii dupa vizita la clinica!
Eu una am o frica nebuna de anestezie... Mi-e mai frica de anestezie decat de durerea in sine... Deocamdata nu vreau sa aud nici de cezariana nici de epidurala. De-aia ma tenta si pe mine nasterea sub apa. Pacat ca nu se face si in Bucuresti!
Silvi8, calm! Lui bb nu cred ca ii pasa prea tare de sefa, deci de ce ti-ar pasa si tie? 

15+
Monik
Leeloo21 spune:
da..la clinica eva (care este intradevar in bv) se fac si recoltari de celule stem..inca nu stiu exact cu ce firma trebuie vorbit pentru recoltare ,dar stiu ca alte fete care au nascut acolo (nastere sub apa)au facut..am inteles ca doctorul iti recomanda sa mergi cam din a 38 saptamana in bv ca sa fii in siguranta si aproape cand vin contractiile..oricum..daca ma prind in bucuresti, am si aici un plan de rezerva cu doctorita mea care imi urmareste de aproape sarcina..
fiti calme fetelor..ca bebe simte tot
Cristina
cu bebe mic 13+
alexa101 spune:
Buna ziua fetelor,
va rog spuneti-mi si mie care sunteti paciente ale Dr.Tutunaru, ce ecografii se fac la Dr.Iosup si la cate saptamani, va rog mult.
Noi avem acum 13 saptamani.
simina_kin spune:
Doamneee , crede-am ca sunt singura cu asa ganduri negre!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth O alta "paranoia" de-a mea: mi-e tare frica sa nu mi-l schimbe in maternitate. Mai ales ca deobicei o vak de asistenta ti-l ia imediat, inainte sa apuci sa-l vezi bine macar 10+ |
simina_kin spune:
Fetele eu la 19 am programare la doc si aflu decizia , ori e alba ori e neagra!!...
Azi am fost la biserica sa vb cu preotul pt cununie , preotul nu era, da m-am rugat la DD pt puiul meu
In rest am gasit localul , muzica , aranjamentele, biserica- trebuie sa mai vb, primaria..intai analizele......nici nu ne asteptam sa rez totul intr-o zi, mare noroc am avut. Asa ca pe 1 nov voi fi mireasa , sper cu burticutza![]()
![]()
14#
Leeloo21 spune:
felicitari simina! si iti doresc sa iasa totul asa cum ti-ai planuit tu! sa vaeti o viata frumoasa impreuna cu bebe mic care sper sa existe la tine in burtica..sa ne ti la curent
Cristina
cu bebe mic 13+
simina_kin spune:
Multumesc mult Leeloo!!
Nu pot sa-mi inchipui , sa-mi imaginez ,ca nu va fi bine in seara asta, in primul rand ca m-am obisnuit cu acel sentiment ca am ceva in burtika , plus ca se vede clar ca sunt
si dc l-as pierde ar insemna sa sufar iar
, si aceasta suferinta s-ar prelungi si mai mult avand in vedere cata lume m-ar intreba: Ce s-a intamplat??...unde ti-e burta??
Intreba cineva aici cand se vede burtica...mie sapt trecuta mi s-a evidentiat,adik sapt 14, iar acum care ma vede se mira de ea..![]()
Am scimbat semnatura..
15#
aris26 spune:
alexa - iti raspund s aici. prima eco trebuie sa o faci incurand, mai exact la 14 saptamani. nu ti-a zis tutu?
bubulina - eu sper sa ajung un pic mai devreme, am ceva treba la job dimineatza si imediat cum scap ma infiintez la usha. ca nu mai am rabdare. poate ne intalnim totushi. tu vi la 5 sau la 5 vrei sa intri?
12+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
anamariame spune:
Simina, am citit cu sufletul la gura ultimele pagini ca sa vad dac ai ai fost la dr si ai scris. Retinusem ca mergi marti iarasi. Asteptam vesti cat mai repede si ne rugam pentru bebelusul tau. Nu se poate ca tocmai acum, inainte de un eveniment asa frumos in viata voastra, sa primiti o veste proasta. Pupici, abia astept poze de la nunta, ca pentru poze cu bebelusul mai avem de asteptat.Ana-Maria
8+