Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

si mie imi este groza de maternitatile noasre cu paturi cu gratii (stacojii)si saltele de calti, de parca dormi pe glod.
De saloane si de asistente (care au un aer superior, de ai senzatia ca te-ai dus pe capul lor, si le ceri un mare favor acela de ati acorda atentia), nu ca-s platite din salariile noastre (bun sau rau asa cum este).
Unde am ajunge, ca noi toti pentru a ne face meseria am pretinde spaga - si numai mutre acre - si ifose - sa ma comport cu clientii ca ele cu pacientele (poate nici mie nu-mi pica totul bine la slujba mea si sunt nemultumita - dar imi fac treaba, bine sau prost platita).
Nu mai pun(NU SUNT RASISTA), dar imi este sila de mizerie, sa nimeresc in salon cu vreo tiganca, cu fuste largi si mirositoare.
De asta sper ca Polizu, maternitatea spre care am fost indrumata, sa aiba anexe, macar de 2 paturi(e bine sa ai un coleg de suferinta).
Doresc cezariana, chiar daca recuperarea este mai grea - sper sa conving si medicul.
Speram sa trecem prin toate cu bine! Dumnezeu sa ne fie aproape!
Si sa fim bine cu toatele!

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Si eu ma gandeam la rezerva, dar tot asa, de 2, ca singura o iau razna...Asa poate mai stam de vorba, ne impartasim experientele si intrebam ce nu stim, cam asa cum e pe forum

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Adee, dak o sa ai timp sa-ti vezi piticul/pitica

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

dar ganditi-va ca daca mai stati cu inca o proaspata mamica in camera exista posibilitatea ca bebelul ei sa planga noaptea si sa il trezeasca si pe al vostru cumintel si mancacios..si poate ca cele 2 3 4 zile cat veti sta acolo sa nu fie chiar asca cum v-ati imaginat..tot asa mi-a fost si mie prezentata situatia cand am zis ca nu m-ar deranja sa mai am pe cineva in camera..

ingerasii sa ne pazeasca pe toate si burticile noastre

Cristina cu bebe mic 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Maria, la mine constipatia a trecut si singura, mai ales ca inainte nu o aveam. Nici la prima sarcina nu am avut, dar acum a fost nasol vreo cateva saptamani-o luna (pana pe la 13 saptamani sa zic), dupa care a trecut mai mult singura. Fructe, suc de portocale facut in casa, struguri, lapte papam si inainte si acum.

Lysbeth, tu vrei sa conduci singura cu contractii? Nu stiu daca nu e cam greu. Orice te atinge pe burta in travaliu iti declanseaza o contractie. Si coatele cand atingi volanul, si centura, daca o pui. Daca esti aproape si nu-ti place cum conduce sotzu, mai bine mergi pe jos. Macar te poti opri daca e ceva si nu esti in pericol.

Leloo, du-te la eva, o sa iti para bine :) Si taticul sta cu tine tot timpul in travaliu. Important, pt mine a fost.

Ce interesanta chestia cu schimbatul copilului, niciodata nu mi-a trecut prin cap. E drept ca am nascut intr-o maternitate asa de mica, incat a mea a fost singura nastere in cateva zile. :) Da nici inainte nu ma gandisem

Mergi la inceput

Pe mine m-au derutat cazurile prezentate in presa. De exemplu o fata a nascut un baietel si dupa cateva ore i s-a spus ca din pacate fetita ei a murit si ca gresisera la inceput cand au trecut in fisa sexul bebelusului.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

nici nu va inchipuiti cat de tare ma doare capul dupa o cearta cu sefa!!!nici nu pot sa tastez bine, asa imi tremura mainile...

in alta ordine de idei peste jumatate de ora merg la eco.

silvi 12 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

lysbeth, mai bine iei un taxi...daca nu intra taximetristul in panica...Leeloo, macar sa am eu norocul sa fie al meu ala cuminte...sa nu fie inversOricum tot puiul lu' mama e.

16+

Mergi la inceput

silvi NU TE ENERVA
scapi de sefa in maxim5 luni jumate

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grace30 spune:

Leeloo eu am stat in camera cu inca 2 mamici cu bbii lor si crede-ma nu au reusit in 2 nopti sa se trezeasca unul pe celalalt. Intr-adevar m-au deranjat pe mine bbii cand plangeau dar bb al meu nici ca-i auzea.
Pe ei nu-i deranjeaza zgomotul(cel putin mie asa mi s-a explicat si pot sa confirm ca asa a fost), se trezesc din multe alte motive

pupici

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

Mergi la inceput