Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Nici mie nu-mi place sa stau in spital, mai demult ii spuneam sotului ca eu fug daca nu vine sa stea cu mine . Acum cred ca n-o sa mai fug...sper sa stam doar 2-3 zile si sa treaca repede...Nici n-am stat niciodata in spital, cand am putut am facut treatament acasa dar am mai fost la bunica-miu sau la prieteni si desi erau conditiile ok tot mi s-a parut...brrr.Cred ca atunci o sa avem puterea sa trecem peste toate.

16+

Mergi la inceput

Am uitat ce vroiam sa va mai intreb, daca tot e vorba de spitale: voi ati hotarat pe unde nasteti si cu cine?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Eu daca nu sutn probleme voi naste aici la Resita..tot cu dr cu care l-am nascut si pe Andrei si care-mi urmareste sarcina acum...Daac vor fi probleme, sper sa nu..voi merge la timisoara

bogdana mamica de Andrei Luca 1 an si 9 luni si gravidutza in 13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Eu probabil o sa nasc la pantelimon. Din 3 motive
1. e la o statie de blocul meu deci pot sa conduc si eu pana acolo (sotiorul meu e tare antitalent la sofat, probabil as naste de groaza in masina dak ar fi el la volan)
2. Medicul meu ginecolog acolo isi face veacul. Este vorba de dr. Ioenscu Crangu. Am inteles ca ar fi foarte bun... dar vom vedea
3. Cik ar avea si rezerve pe care le poti plati in sistem semiprivat. Ceva de genul 150 lei pe noapte. Ma gandeam ca la 3-4 nopti nu e bai, atata timp cat nu e jeg in camera.

10+

Mergi la inceput

Sa nu credeti ca nu vreau sa va spun, eu nu m-am hotarat inca si de aceea va intreb pe voi, poate imi vine inspiratiaSigur stiu ca vreau sa nasc in Buc, desi imi e frica de drum

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Si eu am stat in rezerva..aici e o "lege"daca mergi la dr timp de 9 luni..si nasti tot cu acelasi dr..ai dreptul la rezerva.si copilul cu tine..insa eu asa noroc am avut..din toate rezervele din spital, am prins-o pe singura unde nu era incalzire...venea sotul de aksa cu pulovere groase..si numai eu stiu cum stateam...era singura rezerva goala..cum era sa dea afara pe careva sa ma bage pe mine..nu?drept pentru care nu mi-am luat nici copilul in rezerva sa nu-l imbolnavesc..oricum am facut f bine..am mai avut cateva zile de relaxare..ca dupa 3 zile aksa..a inceput calvarul colicilor interminabili

Bogdana
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

si eu m-am gandit mult inainte ca daca o sa-mi schimbe copilasul meu cu unul bolnavior sau mai stiu eu ce incurcaturi sa se faca..deaceea am insistat catre doctorita mea sa facem in asa fel incat sa se poata filma nasterea de catre iubitul meu..asta este solutia cea mai sigura gasita de mine..
aici la clinica eva din brasov se poate filma, taticul ii poate taia cordonul ombilical copilasului, ai camera singura..si asistentele se comporta foarte frumos..se fac si nasteri normale si cezariene..pe 6 noiembrie am sa ma duc la control acolo si poate atunci am sa va spun sigur daca tot ce am citit si am vazut in poze este cu adevarat adevarat
si gata e ultima oara cand vorbesc de clinica eva..ca o sa credeti ca fac reclama ascunsa..si nu este asa

va pupic si va spun sa fiti obtimiste

Cristina cu bebe mic 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

pt colici la bebei se recomanda ceai de cimbrisor foarte diluat dat intre mese cu lingurita

10+

Mergi la inceput

Dragele mele, eu care ma laudam ca nu m-am ingrasat prea mult :acum am ajuns brusc la cam 1 kg, 1 kg juma "castig", m-am apucat sa-mi probez pantalonii din sifonier si mai vechi si mai noi...Ei bine, 3 perechi care sunt sub burta imi vin dar nu ma simt deloc comod in ei ca ma strang, iar ceilalti...nuuu. Pana si cei cu talie inalta care imi erau largi nu ma mai cuprind, de fapt nimic cu talie inalta...E drept ca imi place ca se vede burtica, acu' sa vad cu ce o imbrac

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

lysbeth si eu am obsesia asta cu schimbatul bebeilor la nastere. Dar m-am gandit ca o sa ma uit bine la el, sa il recunosc

13+

poze

Mergi la inceput