Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

buna ziua
baby09 imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat,trebuie sa fii puternica in aceste momente,multa sanatate

silvi sa stii ca mai avem cred ca 2 mamici de gemeni: grace si mai este cineva dar imi scapa numele

de olgatarziu mai stiti ceva ca dupa accident nu prea a mai intrat pe la noi,este bine?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor,
baby09 fii tare si cu siguranta DD o sa te ajute sa-ti gasesti fericirea..

apropo de kg..eu am mai slabit un kg..am 52..nu am avut stari de voma pana acum deloc, mananc bine,sanatos si suficient, manac si dulciuri si tot ce imi este pofta..sper ca este in regula totul..

astazi imi sun doctorita sa ma duc si eu la un control zilele astea..dar pana atunci va intreb pe voi..ce este triplultest..sau ce alte teste ati mai facut voi asa mai speciale?

am vazut ca ati mai vorbit si la inceput cand ati deschis acest grup al mamicilor de martie-aprilie..eu sunt hotarata sa nasc in apa..asa ca va invit sa cititi mai multe pe forumul deschis pe aceasta tema cap 1,cap 2, cap 3 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185

pupici pe burtici,

Cristina cu bebe mic 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Plici ai grija cu raceala,eu abia am scapat.Pt.nas infundat seara inainte sa te bagi la pat fa-ti infuzie cu ceai de musetel ,eu am mai folosit si creon nazal din acela mentolat se gaseste in farmaci.

millie chiar nu stiam ce sa mai fac cu nasul asta ... incerc diseara infuzie sigur

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si pe mine m-ar tenta nasterea in apa, dar parca pana la Brasov de la Deva e cam mult si nu atat km cat drum extrem,extrem de rau si aglomerat.
Am fost in zona in week-end si am facut 8 ore la dus si 7 la intors

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

felicitari ptr toate mamicile de gemeni (viitoare mamici)! scuze si multam madymar ca m-ai atentionat.

plici, ptr nas infundat cumparati inhalant picaturi de la farmacie nu e dacat 4 lei si e garantat si sigur in sarcina. stiu eu ca doar deabia am scapat de raceala...deaia am stat in medical...

si pentru ca am vazut ca ati deschis subiectul cu nasterea, naste vreuna din voi la medgidia?

silvi 12 +
http://community.webshots.com/user/flovivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

da si eu am o temere lagata de drumul pana la brasov, dar am auzit (de la fetele care au nascut in acest fel) ca avantajele nasterii sunt foarte mari si ca merita tot efortul..plus conditiile la aceasta clinica sunt exceptionale..unde mai pun ca nasterea costa doar 2000 lei noi..cititi multe pe forumul rezervat subiectului..este o fata din timisoara care a venit la brasov..si dupa 3 zle de la nastere a plecat fara probleme spre casa..
oricum..este o obtiune si am zis sa v-o propun si voua..pt ca mai este destul timp sa o analizati

Cristina cu bebe mic 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

sinfurul moment de care intr-adevar mi-e teama e cel al nasterii. De ce? pentru ca in romania maternitatile au iz de morga. Mi-e groaza de ideea de a sta intr-o camera jegoasa de spital fara nimeni langa mine inconjurata doar de nepasarea unor asistente si a unor medici incompetenti.
As vrea sa apelez la o clinica privata numai ca am inteles ca nu au sectie de neonatologie bine pregatita
Oricum mai am ceva timp sa ma ganedsc la ce voi face. Sper sa gasesc cea mai buna alegere

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Idem Lysbeth la care adaug: mi-e teama de cele 10-12 ore cat va sta copilul departe de mine... pentru ca vedeti si voi cate se intampla cu nou-nascutii in spitalele romanesti. Mi-e sila de lipsa de compasiune a cadrelor medicale si de modul de adresare a medicilor (a multora, nu a tuturor) atunci cand spui ca te doare...
De aia, am ales cezariana si salon separat. Macar 3 zile cat stau sa stiu ca am confortul necesar si de aia, i-am spus mamei, sotului si ii voi spune si doctoritei si asistentei sefe la spital ca eu vreau sa am copilul langa mine imediat cand ma aduce in salon si vreau sa-l alaptez imediat, in primele ore.

Gina 15+ sperand la o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

O alta "paranoia" de-a mea: mi-e tare frica sa nu mi-l schimbe in maternitate. Mai ales ca deobicei o vak de asistenta ti-l ia imediat, inainte sa apuci sa-l vezi bine macar

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

aceleasi probleme mi le faceam si eu..insa atunci cand am nascut mi l-au dat 2 minute sa-l pup..si dupa 6 ore cand l-am vazut intre atatia copii..am stiut ca e al meu..cred ca instinctul isi spune cuvantulce sa mai spun ca a fost la incubator dublu cu inca un bebelus, si prima data a trebuit sa-l recunosc, si l-am recunoscut dupa strambaturi..ca ochisorii ii erau acoperiti, iar numele nu=l avea scris acolo
mie mi-e groaza doar de statul in spital..care mie mi se pare oribil..am petrecut mult timp prin spitale cu tatal si fratele meu..si am vazut atatea..incat..de cate ori vine vb de stat in spital, ma trec fiorii. Eu ma rog la DD sa fac doi copii peste 2 kg sa nu trebuiasca sa stau f mult in spital ca nu ma vad prea bine

bogdana

Mergi la inceput