Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

mititica, datele de la ecografia ta mi-au amintit de prima mea ecografie. De ce spun asta.. pt ca medicul a scris ceva de genul "sac vitelin prezent, rotund, usor turtit" fraza asta mi-a atras atentia si mi-a ramas pe creer. Am citit la un moment dat un articol ep net despre asa ceva si posibilitatea unor malformatii ulterioare. Dar n-am gasit decat un articol deci nu m-am panicat prea tare. In plus medicul ne-a spus ca pana acum este os arcina perfect normala. Lunea viitoare ma duc din nou. Sper din tot sufletuls a fie in regula. Ah da... si poate ne spune ca este baietel, desi e cam devreme:p

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Neata burtici!

Simina - imi pare nespus de rau. Nici nu pot exprima in cuvinte cat de rau imi pare.....si asta pentru ca inteleg atat de bine ceea ce simti. Chiar daca e nedrept,poate asa a vrut DD... Curaj mult draga mea si ma rog sa iti revi cat mai repede si sa privesti cu optimism spre viitor.

Aalina - felicitari pentru primele miscari ale puiutului

Mititica- motivele pentru care medicul ti-a dat asemenea diacnostic pot fi numeroase. Eu te sfatuiesc sa stai relaxata, sa urmezi cu sfintenie tratamentul si eventual sa mai faci o programare la alt medic. Sunt f. multe gravidute care au avut acelasi diagnostic cu al tau dar cu multa rabdare au trecut peste lunile critice si acum au puiuti sanatosi si frumosi. Sa auzim de bine.....

Iuca - FELICITARI!!!. Cred ca sunteti tare fericiti ca veti avea doua minuni in loc de una.....FELICITARI si sarcina usoara in continuare!

Succes pentru fetele care merg azi la eco : Bubulina si Aris sa veniti de la Tutu cu vesti bune!

Eu sunt ok, putina greata, somnolenta, dureri micute de burtica...dar ma descurc. Strang din dinti si zic Doamne Ajuta in continuare!

Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia2008 spune:

Mititica, nu stiu daca ai retinut problema cu care eu ma confrunt de aproape 5 saptamani - un hematom care sincer nu cred ca e mare bai. Eu merg destul de des la eco, 1-2 ori pe saptamana. Ce vreau sa spun este ca pe langa aceast hematom la eco mi se spune ca am iminenta de avort si datotita lui dar si datorita faptului ca uterul este contractat ( se pare datorita stresului, efortul si sexul sunt excluse ) exercita o presiune asupra sacului si este usor deformat, drept urmare eu o tin intr-un concediu prelungit, desi in ultimele 2 saptamani m-am simtit chiar foarte bine, urmez tratamentul cu duphaston, utrogestan si mai no-spa. Saptamana trecuta am fost la eco de 3 ori , la cei 2 doctori care imi urmaresc sarcina si amandoi mi-au recomandat cu multa caldura sa stau lipita de pat, daca se poate inca o luna.
Parerea mea este sa urmezi tratamentul pe care ti l-a prescris doctorul si sa te odihnesti cat poti de mult.

Si vreau sa-ti mai spun ca nici macar o data nu am avut o stare de rau care sa justifice temerea doctorilor sau durerri sau mai stiu eu ce , doar simtomele sarcinii multa stare de oboseala si multe noduri in gat

Eu si bebelusul din burtica 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia2008 spune:

Iuca felicitari pentru bebelusi

Aalina spune-ne te rog cum l-ai simtit pe bebe, ce ai simtit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Mititica, sa speram ca nu vor fi probleme...ai grija de tine si asculta sfatul medicului.
Iti voi impartasi ce am facut luni la medic.....pana atunci Doamne ajuta!

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

fetelor va invit la capitol nou AICI

dodo sa nu te superi ca am mutat odiseea pe user-ul comun dar erau destul de multe fete care asteptau sa apara pe listutza si ma gandeam ca poate nu ai avut timp sa intri. oricum ai parola si de la user-ul comun.

parola la contul comun o are si Madyn. daca vreuna dintre voi burticutelor o vrea si crede ca poate/stie/are timp sa deschida capitole sa mi-o ceara.
eu am considerat ca 3 maxim 4 persoane ar fi indicat sa o aiba. dar nu am vrut sa sune a monopol. va rog sa nu va suparati. eu am mai ridicat problema si cu cateva capitole inainte si nimeni nu s-a oferit si atunci chiar aveam mare nevoie pt ca ma simteam foarte rau si trebuia si sa plec in concediu. noroc cu o scumpa prietena de la aspirante careia i-am dat parola contului meu sa se ocupe de odisee.
astept in continuare sugestii
avem si un cont pe yahoo martieaprilie@yahoo.com oricine vrea sa puna acolo materiale utile sa ceara parola pe PM.

Maria 16+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cr3@t@ spune:

am si eu o nelamurire cum se numeste fisa aceea de gravida pe care trebuie sa o completezi,pt ca doctora mi-a s sa fac rost de ea si sa o completez de la o clinica particulara dr luca si nu stiu cum se numeste ca sa o pot lua....sunt la inceput de sarcina adica 10 saptamani si mia sp ca la urmatorul control sa o am ...sper sa ma puteti ajuta..va multumesc a si inca ceva in legatura cu analiza dublu test care treb sa o fac ,,,am ecografie si analize....ecografia de care timp imi va face? si analizele de care vor fi,analize de sange sau ...la voi cum sa facut aceasta analiza...va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Mie nu mi-a cerut nimeni sa aduc nicio fisa (de unde?, ei tb sa-ti dea ca doar nu cumperi de la librarie), intreaba la clinica la care te-a trimis. Eu am facut analize la medicul de familie(urina si sange - RH, glicemie, hemoglobina...ma rog stie medicul mai bine)- tu doar tb. sa mergi la medicul tau de familie si stie elce e de facut. Cu rezultatul mergi la medicul ginecolog, la care esti sub observatie si le arati si acestuia.
Apoi am facut eco transvaginala...il masoara pe bebe (al meu avea 3, 3 cm la 10 sapt.), bataile inimioarei lui, lungimea lui si pozitia placentei si cum se prezinta...cam atat. Ramane sa revii la eco cand te recheama medicul, la fel si pentru alte investigatii.
Nu te agita! Vezi ca pe prima pagina 1, scie aici pe forum care sunt analizele care se fac in trim I de sarcina.

Citat:
citat din mesajul lui Cr3@t@

am si eu o nelamurire cum se numeste fisa aceea de gravida pe care trebuie sa o completezi,pt ca doctora mi-a s sa fac rost de ea si sa o completez de la o clinica particulara dr luca si nu stiu cum se numeste ca sa o pot lua....sunt la inceput de sarcina adica 10 saptamani si mia sp ca la urmatorul control sa o am ...sper sa ma puteti ajuta..va multumesc a si inca ceva in legatura cu analiza dublu test care treb sa o fac ,,,am ecografie si analize....ecografia de care timp imi va face? si analizele de care vor fi,analize de sange sau ...la voi cum sa facut aceasta analiza...va multumesc

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Buna dimineata, fetelor!

Imi scuze de la inceput ca am intrat val vartej peste voi si vin cu un subiect putin off topic, insa am observat ca la inceputul capitolului, la informarea despre celule stem, nu sunt mentionate decat 2 firme care se ocupa cu asa ceva. Din fericire in acest domeniu sunt mai multe companii, de aceea ma gandeam ca le-ar fi de folos mamicilor daca ar sti de existenta a inca unei firme care activeaza atat in Bucuresti, cat si al nivel national. Daca sunteti interesate de mai multe informatii, va stau la dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Buna fetelor,
Revin si eu dupa o perioada mai agitata pe la serviciu. Sunt nelamurita in legatura cu o problema: voi simtit ceva crampe? sau mai bine zis nu chiar crampe, intinderi musculare in partea inferioara a abdomenului?...stiu ca pe de o parte sunt normale dar de azi-noapte le-am simtit mai mult timp (cam 5 min si de vreo 4 ori) decat pana acum cand durau doar 3-4 secunde. Scurgeri nu am avut deloc sau alte simptome care mi-ar spune de exemplu ca s-ar putea fi ceva mai grav. Se poate sa le simt mai tare pentru ca am uter infantil si se chinuie sa se intinda mai tare? Maine oricum merg la medic si o sa intreb. Acum o luna mi-a spus si ca am placenta inserata prea jos si mi-a dat interdictie la bai, sex si efort prea mare.
Sper sa ma puteti lamuri cat de cat.
Pupici dulci

Cristina si bebe 17+

Mergi la inceput