Mamici norocoase de sept-oct 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

da-mi pm, daca crezi ca nu deranjez cu un sms

41+ cu Amalia Stefania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eu ma pun la somn, bebelina inca doarme si nu da semne ca vrea sa se trezeasca prea repede.

O noapte cat mai usoara tuturor!

Bafta maine Sabinel, sa ai un bebic sanatos, frumos si papacios si tu sa fii sanatoasa si sa iti revii rapid.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

inca n-am dormit...
irina....asteapta sa nasc io...si o s-o sun pe a mea socrela s-o....felicitsi-o sun si p-a ta ,deaaa?

sabinel,ti-am trimis si io pm.....

carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

denisaofff....cate fete maine
inclusiv io(vrabia.....malai.....manca

carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bafta maxima fetele maine! Sabinel, Nocom, Iriss, sa va ajute D-zeu sa aveti nasteri usoare si sa va recuperati rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

primit pm-uri, memorat numere, maine dau sms-uri
multumesc, nerantula si carla.
multumesc tuturor burticilor si mamicilor pentru incurajari. ne citim in curand
ma bag la somn, ceea ce va dorim si dvs
bafta iriss si nocom si nasteri usoare s-aveti!
carla, o sa ma gandesc la putoiu` tau sa fie bine

41+ cu Amalia Stefania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Mai lucreaza cineva (la job ma refer) sau am ramas singura pe baricade?

38+ AMR 12 zile!!

It's the final countdown !!!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

' neata , burtici si mamici!!
Felicitari pentru bebeiIrina,Musettepink,Cristineescu,Piolica,Andy.p - crestere usoara
Vad ca nu prea aveti somn....nici eu, azi sunt zombi,de la 1,30 pana la 5 dimineata n-am inchis un ochi - a avut activitate bebelina, contractii la greu si o simteam cum impinge in jos, ma gandeam ca azi e gata; am tot mers la baie da' nimik.Eu ma astept sa mi se rupa apa; desi mai toate fetele de pe-aici au avut ca prim semn pierderea dopului, eu nu stiu ce-i ala(incerc sa-mi imaginez);la celelate 2 sarcini n-am vazut asa ceva, totul a inceput cu fisurarea membranelor(din senin), fara nici o contractie si-am stiut ca trebuie sa merg la spital.Sunt tare curioasa cum o fi acum!?!
Inca nu-mi vine a crede ca am intrat in S40;acu' ma sperie gandul c-as putea sa depasesccu atata tratament ...totusi sunt 3 saptamani de cand nu mai iau nici o pastiluta , iar colul e scurt si deschis la 2 cm.Nu va spun ce activa sunt si cata treaba fac prin casa, urc si cobor scari, doar...doar...Partea buna e ca azi pot sa merg cu Maria la deschiderea anului scolar - suntem in clasa I, Teo e deja intr-a III-a si tot de azi dr. meu s-a intors, iar maine o sa mergem la un control sa mai vedem ce si cum...

Sabinel, Nocom, Iriss - nasteri usoare si sa va recuperati rapid!!
Pupici la toate fetele, s-aveti o zi superba (in ciuda vremii)!!
Va pregatesc o cu mult laptic!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">39 + cu ANA
poze noi
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza burtici!
FELICITARI LAURA! Sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si papacioasa!
(Strange de gat dra, arunca ecograful si vezi la ce dieta o supui pe bebitza, cu greutatea asta la nastere nu cred ca poa' sa faca balet din prima)
[nocom
sabinelul
iris
denisa
ratonelul

am dormit bine, cu trezit din patru patru ore si luat no-spa, tot mai am dureri, vedem ce spune dr. azi, sper sa nu ma opreasca in spital ptr perfuzii sau mai stiu eu ce.
m-a certat ieri berbantul rau, nici acum nu vorbeste cu mine, ieri a fost plecat de dimineata pana pe la 14. M-a sunat in disperare, telefonul era pus pe silent in dormitor, si m-a gasit in bucatarie, faceam un ostropel de pui cu piuree. A inceput: te las in casa mai mult moarta decat vie si te gasesc in bucatarie in picioare, esti inconstienta, nebuna , nici nu a vrut sa manance, el crede ca mi s-a tras de la ultimile doua-trei zile in care am alergat ca nebuna, si la serv si la cumparaturi de bebe, iar daca nu mergeam azi la dr, a zis ca ma incuia in casa

34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata la toata lumea,

Andreautac, pai atunci felicitari azi pentru pragul psihologic.Eu nu am stresuri decat ca nu rezolvam saptamana asta si vine iar weekendul..Asta cu weekendul mi se pare nesuferita, ca atunci cand am fost in spital dr meu era plecat din Buc....Dar vedem azi la dr daca stabilim ceva...

Felicic, eu sunt de acord cu "berbantul"-ca si al meu se crispeaza la fiecare telefon dat, ca sa nu mai zic la fiecare telefon la care nu raspund.Asa ca...eu zic sa intelegi si tu ca nu esti super woman si sa stai mai..cumintica.Poti?....sau vrei injectii,spital, dr T?

Teomaria,ce frumos....clasa I .Sa fie un an norocos si la scoala si in primul an de bb3.

Ratonelu, bafta la eco azi.Sa nu mai zici ca te uita lumea

37+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput