Mamici norocoase de sept-oct 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 10
ilia_99 spune:
neata si de la mine!
in primul rind galeria:
nocom
sabinelul
iris
denisa
ratonelul

nasteri usoare, fetelor, si bebei cuminti si sanatosi!
noi suntem bine, ne-am trezit cu noaptea in cap, am pus rochite, am prins clamute si.. am plecat la scoala! eee.. clasa a III a.. moama, ce batrina sunt, sa am fata asa mare![]()
felicic, subscriu la supararea berbantului, mai stai locului ca mai e nitel doar! si eu am avut aseara usoare dureri de burta, dar nu contractii. in acest sens, am terminat si bagajul de spital, sa fiu io sigura.
33+
andreutac spune:
Neata si de la mine si cate o cafeluta aburinda pt. fiecare!
Cand ma gandesc ca azi este 15 septembrie ma apuca nostalgia...parca mai ieri luam ghiozdanul in spate, uniforma cu guler apretat, florile si mandra nevoie mare mergeam catre scoala...Acum stau sa ma gandesc ca ma despart doar cativa ani de momentul cand o voi duce pe fii-mea la scoala
. Mda, e drept, am picat in butoiul cu melancolie, insa pt. mine inceputul fiecarui an scolar era chiar o bucurie si emotie.
Irina, acum am vazut ca ai ajuns acasa...esti o mamica chiar relaxata. Poate intr-o pauza ne pui si noua niste poze cu bebelina Andreea Maria.
Tzitziri, am schimbat semnatura, suntem si noi la termen. In ceea ce te priveste ma gandesc ca medicul tau nu pleaca in fiecare week-end din Bucuresti ca sa te faca sa stai cu inima cat un purice si picioarele stranse. Eu de ieri m-am linistit...dr. mea a venit din concediu, miercuri mergem la control si poate stabilim ce si cum, nu de alta, dar toata lumea ma tot intreaba cum nasc, cand, ce zice dr., iar eu foarte relaxata zic ca om trai si om vedea. Am primit chiar si aprecieri ca voi naste saptamana viitoare la inceput, de la nasa noastra care e cunoscuta c-ar avea "gura aurita". Eh, om vedea...![]()
Andreea
37+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
iriss_04 spune:
multumesc din suflet la toate fetele
ieri nu am avut net si nu am putut sa intru
noi la 2 ne internam si am niste emotii
LAURA FELICITARI PENTRU BB ALEXIA MARIA!!!
vreau si eu un nr tel sa va anunt
pup toate fetele
39+ cred ca in final ramane andrei si atat
mami de andrei
AMR 2 zile
iriss_04 spune:
LA 14.00 MA INTERNEZ SI LA 7 VINE BEBE ANDREI
AM EMOTII
sabinel,nacom,denisa,rotonelu sunt cu gandul la voi
fetele
39+ cred ca in final ramane andrei si atat
mami de andrei
AMR 2 zile
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi, yummy ce buna e cafeaua 
Claudinna la multe lunite, anisori pt bimbocel 
Ratonelu bafta la dr azi 
Feli nu esti wonder woman, mai stai locului 
Nocom, Sabinelu, Iris si Denisa

Noi am pus la spalat cam ultimele lucrusoare pt bb, astept ziua de miercuri sa luat patut, salteluta si cadita plus restul bagajului (sper sa termin saptamana asta)
Iris ai PM 
36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
300 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui nushulica macar daca imi trecea prin cap sa intreb mai din timp nu ma mai chinuiam atatea zile |
Ooof,
alta data s-a intrebi. Plus ca subiectul antiacide s-a discutat de multe ori. Si eu tot dicarbocalm si rennie, ca asta aveam in casa dar la mine arsurile nu tin mult si rar m-au chinuit noaptea. Mie imi treceau daca... manacam fructe!!
36+
Anda Teodorapozne cu burtici si alte nebunii
monica_dicut spune:
Neatza dragutelor.
Bafta multa fetelor care nasc azi.
Ratonelu, asteptam vesti BUNE de la matale, da?
nusha
multi si dulci.
Ca tot vorbeati, mie imi este tare dor de burtica, dar la mine probabil ca este si din cauza ca nu-l am pe bebe langa mine. Oricum, abia astept sa o am din nou si am "jurat" ca nu o sa ma mai plang ca e mare si ca nu mai pot si ca vreau sa iasa bebe mai repede. DEsi la mine ar fi fost mai bina sa il scoata mai devreme.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
iepurila spune:
neata din Est (de unde vine ploaia si frigul)
Bafta si nasteri usoare fetelor!
Ratonelu iti tin pumnii si te asteptam cu vesti bune.
Teo ce frumos, mamico....incepi scoala... pup si ai grija de tine
Eu, iepurica
34+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
angelynna82 spune:
300
mi se pare ca tu intrebai de pieptarase care se prind la spate.
Nu am gasit asa ceva, doar in capse, am unul singur din finet primit de la cumnata mea, nici nu stiu daca se mai gasesc 
36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
baby_boy spune:
Neata burtici si mamici. VA salut si eu dupa o noapte grea..intors pe toate partile..adormit cu greu. NU ma vait..dar parca nu mai am rabdare.
RAtonelu bafta azi la medlife ..sa vii cu vesti bune 
Denisa bafta la dr. 
Asteptam vesti azi de la cele 3 mamici .
Iriss daca vrei poti sa iei si nr. meu de mail
Off ce vreme..bine ca am spalat si calcat hainute de puiut ![]()
36
radu

hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu

nu ma mai chinuiam atatea zile