Timisoara, Impreuna! ( 120 )
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
deya spune:
Mariaa...brrrrrrrrrr.......
Doris cu idila l Ines nu se mai aude nimic?
Geta fi tare,sper ca nu e nimic treci tu si peste asta
Silvana cum stam cu moralu?
Danitin insanatosire grabnica sa ai
Ana
o zi faina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gonghy spune:
Saliuti si io zic PREZENT!
Meeyy fetilii io mis cu viroza pe mine si se tine de dimineata ca scaiu' nu alta
Tre' sa sug ceva ca ma doare in gat in partea stanga cand inghit si ma doare si urechea stanga de ma urc pe pereti.
Pe langa durerile astea ma mai doare si spatele ca abia mai merg dar musai o sa merg saptamana asta la medic sa vad cum facem sa-mi treaca ca altfel nu mai pot sta dreapta.Abia ma aplec dupa ceva de-mi cade sau abia ma ridic dimineata din pat cat de rau ma doare spatele,azi vad ca durerea s-a accentuat si ma tine intruna plus ca simt ca ma arde ceva acolo jos
Mi tare teama sa nu ia si Maya ca atata ne mai trebuie.
Fetelor este o viroza foooarte urata in oras si din cate am inteles trece tare greu dupa muuuult tratament asa ca feriti-va copilasii de zone aglomerate pe cat puteti.
Bagati la greu vitamina C,echinaceea,ceai cu lamaie si miere sa fie protejati
Merg sa halesc ceva ca io cand venii de la lucru am preluat fata si ne-am bagat tura a doua la Maya si io prima tura
iar acum m-o palit o foameeeeeeee......imi facu mami o oala de sarme si iesira
cu smantana ......moooaaaamaaaaa deja balesc pe tastatura
Hai ca revin mai pe seara daca pot Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
ela03 spune:
Hai ca va mai dau stiri din invatamant.
Ni s-a spus sa avem pt fiecare copil pelerina si cizme de cauciuc si sa ii ducem zilnic afar, fie ploaie, fie ger... Am intrebat-o pe cucoana de ce se cere asa ceva. "Pai pt. ca asa se face dincolo". "Da, zic, da dincolo sunt intre 5 si 10 copii in grupa, si altfel se pot ocupa de ei. Dar parintiolor le cere cineva parerea? Ca si-asa si-i iau mucosi de la gradinita..." Pai cica ordinu-i ordin da sa si-l respecte ele, cucoanele astea care se plictisesc. Va las, ca am multa treaba.
Fac salata de vinete si pregatesc de-o supa pt maine. Si ceva papricas...
gonghy spune:
Ela draga spor la mancarici.
Cat despre ce a spus "tanti" nu-i prea dau dreptate....una e sa iesi cu 5-10 copii cum spuneai tu si una e sa imbraci 20-25 de copii si sa iesi cu ei pe frig,ger....mucosi,raciti vai de ei saracutii da si de tine ca tre' sa stai cu ochii pe ei ca pe butelie.
Intradevar parintele isi scoate copilul si pe ploaie,frig,ger dar juma' de ora si roiu in casa dar pana imbraci/incalti atatia pentru numa juma' de ora te apuca Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
silvana75 spune:
Deya, io bine cu moralu, chiar foarte bine, saru' mana de intrebare
Ela, unde dincolo? Aici nu-i scoate afara daca ploua sau e frig ... sa vezi ce masuri iau cand bate vantu si ploua rau ... anu trecut pe vremea asta o trecut tornada foarte aproape de noi, pe mine m-o prins in drum spre scoala, cand am ajuns ne-au bagat pe toti inauntru, copiii i-au scos din clase si i-au aliniat in fata dulapioarelor in genunchi, cu capu aplecat si mainile pe cap, asa au stat vreo jumatate de ora timp in care toti invatatorii si parintii erau cu ei. Copii invata in cursul anului despre toate astea.
Pup toata gasca
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
ha ha daca-mi iese va bombardez cu muzica sarbeasca
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
mi-a iesit ... ati pus-o
Silvana si Paul
Poze cu noi
silvana75 spune:
Silvana si Paul
Poze cu noi
Mariaa spune:
buey, gravido...
![](gravida.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
gagix, incepe 'astenia de toamna' cu una bucata Liana gravidata la orizont
![](icon_smile_big.gif)
![](copilas.gif)
![](pupic.gif)
Looooormiii, hai prin zona, poate se ia iubita! unde ai disparut??
care mai doreste, care mai pofteste
![](icon_smile_big.gif)
..Laurelu', parca tu ai zis ceva acum cateva saptamani
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
hai, luati o
![](iubesc cafeaua.gif)
![](iubesc cafeaua.gif)
sa aveti o zi faina si sa-mi tineti pumnii si mie, azi trebe musai sa rezolv ceva tare important. sper sa-mi iasa.
hai, pe cai ca se filmeaza...
![](rugaciune.gif)
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
silvana75 spune:
io pe cai ... tin pumnii, bafta sa fie bine
saru'mana de cafa, mi-ai luat-o inainte, hai ca mai dau si eu una ca ma duc sa ma culc daca tot v-ati trezit voi
Silvana si Paul
Poze cu noi