A avea sau nu avea copii
Raspunsuri - Pagina 3
grodear spune:
Poti sa faci un copil , numai daca iti doresti cu adevarat asta si daca te simti in stare fizic, psihic si moral sa l cresti si sa te dedici lui. Eu cam asa gandesc. O fi bine, o fi rau...
Ralu- mamica de fetita superba!!!
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui london Buna tuturor! In ultimul timp ma gandesc daca e timpul sa am un copil. Ce ma sfatuiti din experienta voastra personala? |
mai trebuie sa si ai cu cine sa-l faci!
Rozi spune:
citat din mesajul lui Guestus mai trebuie sa si ai cu cine sa-l faci! |
Gresit! Nu cu cine, ci cu CE. Si acest CE se gaseste si fara "producator" atasat .
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rozi
Gresit! Nu cu cine, ci cu CE. Si acest CE se gaseste si fara "producator" atasat . |
treaba ta...am auzit ca multi pakistanezi si chinezi au mers sa faca donatii la centru de colectare.
Mariaa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
treaba ta...am auzit ca multi pakistanezi si chinezi au mers sa faca donatii la centru de colectare. |
aia poate depuneau ziare sau fier vechi
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Rozi spune:
citat din mesajul lui london Buna tuturor! In ultimul timp ma gandesc daca e timpul sa am un copil. Ce ma sfatuiti din experienta voastra personala? |
Acu' serios: nu amana prea mult, ar putea fi prea tarziu (vezi si ultimul interviu cu regretatul Stefan Iordache, care regreta ca nu are copii).
spic de grau spune:
E ingrijorator sa vezi cum se inghesuie raspunsurile la o intrebare atat de... personala si cu atat de putine informatii...
Eu ma intreb de ce nu fac moderatorii si un flag gen: "marcheaza spam".