Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(79)
Raspunsuri - Pagina 19
Otiliav spune:
Cherie, interesanta paturica si nu foarte greu de facut. Eu am deja 2 paturi groase si 2 de bumbac, dar este frumos si sa faci ceva cu manutele tale, ai alta satisfactie.
Anes, nu e deloc prea mare bb al tau. Ana avea 2.5 kg la 33 de saptaamni, 3.8 kg la nastere, deci putin peste medie dar nu am avut diabet gestational. Sunt copii sanatosi, bine crescuti, noi am avut grija ce mancam iar daca ai mai luat si vitamine nu ma mir ca este putin peste medie. Iar al tau mai este si baietel, un motiv in plus sa fie mai voinicel. Eu zic ca stati foarte bine cu greutatea si nu cred ca va ajunge la 4.5 kg decat daca pui si tu mult de acum incolo.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
28+
Pozele noastre
criss703 spune:
Cherie deci nici al tau nu-i chiar asa activ...ar fi bine sa fie asa de cumintei si dupa ce se nasc , sa doarma si ei noaptea ca tot omu'
si nici sa nu planga prea mult
...deja vreau cam multe nu ??
...oooo a mea cred ca m-a auzit imi da acum "activitate din plin "
Anes daca zici ca toti ati fost mari la nastere tre sa fie ereditar si la bebele tau ...fa pentru linistea ta si testul de glicemie desi nu cred sa-ti iasa asa ceva 
Criss
30+
http://community.webshots.com/user/criss703
Alexa.1983 spune:
Anes...daca bebe e mai mare,,,,inseamna ca s-a schimbat si dpn-ul nu?????
felicitari...........fffffffff tare.....ma duc sa mai iau niste vitamine si eu ![]()
cherie
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
31+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 8 sapt 

cherieactiv spune:
anes, si nu ai fi de acord cu cezariana??eu cam optez pentru...as avea cica si motive(motivute)medicale..discopatia lombara..plus o infectie cu tricomonas care cica a disparut intre timp..chit ca nu mi s-au facut analize la secretie..dar doc a zis ca nu o mai am..
Cherie
27+
Sasha...
Andy08 spune:
Maaamaaaaa, cat ati scris iarasi.....
Diana: Felicitari pt. bebe frumos si sanatos. Hai ca mai un pic. Cand va mutati?
Anes: Felicitari si pt. puiul tau. Testul ala de glucoza e concludent. Si eu trebuie sa-l fac. Am auzit ca e bine cu 3- zile inainte de a-l face sa nu mananci paste si dulciuri prea multe, ca sa nu-ti dea rezultat fals pozitiv.
Babyzapi: Ce burtica draguta! Cand ma uit la pozele tale cu burtica, ma linistesc si eu. Si eu sunt slaba la origine si nu pot zice ca am burta f. mare. Nici la tine nu e f. mare, nu? La mine, in ultimele 2 sapt. parca n-a mai crescut si, ca un facut, cine ma intreaba in ce luna sunt imi zice ca am burta mica. Merg peste 2 sapt. la dr. si imi va spune ea daca e ok sau nu.
Otilia: Mai avem cu renovatul. Cred ca mai dureaza o luna...vai si amar. Super tare discoteca DC!
Mav: Utile filmuletele. Eu voi face si cursurile prenatale, sa vad ce ne arata si acolo. Oricum, fiind primul bebe, am multe de invatat.
Amalia: Felicitari pt. bobocelul tau! Ce emotii....Imi placea tare ziua de 15 septembrie (si ca eleva si ca pofesoara).
Alexa: Nu mai fi necajita. Esti si tinerica tare, pielea ta se va reface mai repede.
Cherie: Ai terminat cu zugravitul?
Brie : Bine ai revenit, dar sa nu dispari din nou, bine?
Mie mi-e dor de Dandusa...
Vad ca ati dat iama in magazinele de haine de gravidutze....ce fain! AM vazut ca s-a racit vremea in Ro...
Andy
26+
cherieactiv spune:
mamaaa...mai citesc asa in urma..si mi greata mie de exprimarea mea!deh..italia..indobitocire...mai trec si multe mertane pe strada cu manele la maxim...iertare fetelor...
criss, acu ma faci geloasa...
Cherie
27+
Sasha...
diana21 spune:
Anes, uf...saracuta de tine, prin ce stari mai treci in sarcina asta! Du-te si la dr. asta sa te linistesti, dar eu sunt aproape sigura ca totul e bine! Spun asta pt. ca eu citisem undeva ca are o foarte mare importanta greutatea pe care a avut-o mama la nastere. E clar ca daca tu ai avut peste 4 kg, bebe are sanse foarte mari sa aiba la fel. Iar asta nu e o chestie babeasca, am citit chiar si in "La ce sa te astepti cand esti insarcinata" exact chestia asta. Uite, eu am avut la nastere 2.700, iar fetita mea a a vut 2.600. Hai, nu fi suparici, o sa fie un bebe mare si atat! Ah, mi-am amintit, tatal meu a avut 5 kg la nastere si nu are nici o pb. de sanatate acum, la 55 de ani. Iar bunica mea a trait 95 de ani
!
Otilia, m=-am uitat la toate cele 100 de poze din primul an al Anei si am ras cu lacrimi la unele. De ex. ai o poza in care Ana doarme pe jos, langa o papusa care seamana cu ea, mi s-a parut super dulce!!! Si alea din patut, cand sta ca un catelus cu labutele peste gard, sunt delicioase! Nu mai zic ca, bebe fiind, a avut o mutrita de coperta de revista, superbebe, ce mai!!!
Alexa, vezi in gama Mustela exista o crema speciala
care cica repara vergeturile deja aparute. Am bagat ranjetul ala ca la mine inca nu a reparat nimic, dar insist macar pana termin tubul.
Babyzapi, pai eu cred ca si bebele tau are tot in jur de 1.800 pt ca nu e extraordinar de mult, e chiar in grafice. Acum creste cam 150 g/200g pe saptanana si in lungime cam 1,5 cm sau chiar 2 cm pe sapt.
Mirtha, eu nu vad ce ti-ai luat de la Quelle. Mai pune linkul o data! Vreau sa-ti zic ca mi-au venit camasutele de la LR si sunt superbe!!! De data asta am nimerit marimea si imi place si materialul mai mult, e un bumbac moale, gen tricou. Am aproape tot bagajul cumparat, mai ramane doar sa le calc si sa le pun in geanta! Astept si kitul de la Cord Blood Center si gata!
Diamishaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde esti???
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
31+
Asa creste bebe
ancaoradea spune:
carmendu multumesc de raspuns si de link-uri. Si eu am cautat cearceaf de jersey, dar nu am gasit prin magazine decat pt paturi de adulti. In cat timp ti le aduc daca le comanzi on line? iar aparatorile pt pat se pun sub cearceaf, sau peste..chiar sub scutecul copilului? mai sunt necesare daca e fetita
?
Elilov Si eu imi fac griji sa nu transpire, ca atunci degeaba am luat saltea cu fibra de cocos...
diana21, anes Felicitari pt rezultatele de la ecografie, anes, nu-ti fa griji, bebelinul e mai grasun din familie.
bebecris Si noi ce facem daca nu avem colostru? Asteptam?
34+ cu
Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
cherieactiv spune:
andy..hi there...da, am terminat...si a iesit un maaaaaaaare rahat!hahaaaaa..dar asa las, nu mai am nervi sa modific nimic,o sa fac poze sa radeti si voi!am vazut ca n-am talent cu varul..ma apuc de crosetat de maine...![]()
Cherie
27+
Sasha...
Mirtha spune:
Cherie in momentul in care nu voi mai merge la servici rog sotul sa imi ia masina din boxxa. Si incepo sa fac incercari. Si pe mine ma relaxa activitatea de croitorie. Imi permitea sa imi pun ordine in ganduri si sa fiu oleaca si creativa. Iar faptul ca era facut de mina mea era o lata satisfactie.
Anesutzu , te rog , calmeaza-te . Deja te simt usor panicata. Inspira - expira sau fa ce consideri tu ca te poate calma. Vei face testul si daca va fi sa fie vei naste un pic mai devreme. Inca putin si gata , ne apropiem de final. Hai nu claca chiar acum. Basca mai trebuie sa si nastem.
Cind o aud pe Diana despre contractii parca ma ia cu lesin. Dar incerc sa imi fac curaj. Mai este un pic.Pai se poate asa ca tiganu" la mal ?
Uite niste poze sa te mai detasezi un pic.http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=12
Mirtha
34 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0