Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(79)
Raspunsuri - Pagina 18
cherieactiv spune:
carmendu,hmmm...mah..io poate ca am imbatrinit naiba stie...imi place stilul mai..hi tech si in casa..si na..tineresc etc..dar zau ca in ultimul timp..imi plac botoseii crosetati de bunici..pull..si tot restul..maine primses de la mama din romania pachet cu lana..ace..si ma pun sa impletesc o paturica din lana...cumpar ceva broderie si cacaturi de genu si le cos pe margini cu masina cand e gata..acu 3 ani..as fi zis..bleaacs..dar acu imi place..e clar,..imbatranesc!sosoni nu stiu sa fac..mi ciuda..macar prin casa sa le folosesc , ca de mers pe afara iau si io chestii gata facute, na..cred ca de la plctiseala mi se trage...
daca tie nu iti plac..zi in fatza...intelege lumea...si daca se supara..ataa bai sa fie, e copilu tau !
aceeasi probl o am si eu cu soacra..deci..mie imi pare bine ca isi da interesul...pt nepot..insa ma deranjeaza ca imi vine cu cate ceva in brate si ma simt naspa daca nu imi plac...ma simt obligata sa le accept,oricum..am invatat sa spun si nu...cu tot respectul...nu..multumesc...(adevarul e ca la mine e o adevarata placere interioara sa o refuz !!hahaaa...sta ca bou si se uita la mine un minut...dupa ce o refuz..cu niste ochi..maaari..si raaaai!si sis spune in gand...fudula asta ,romanca asta )
Cherie
27+
Sasha...
Mirtha spune:
Fetelor va rog fiti mai optimiste in privinta indemnizatiei.
Nu uitai ca pina la indemnizatie mai avem concediul dematernitate. Ma rog , unele dintre noi intreg , altele fractionat.
Eu sper pina in ultima clipa ca vor schimba cuantumul. Stiti cum se spune "nu capitulez pina nu cinta doamna grasa."
Cum alegerile sunt in noiembrie , proiectul PSD este deja in procedura legislativa , PSD a fuzionat cu PC care a avut de asemenea o initiativa similara . Basca posibila colaborare cu PIN - Lavinia Sandru.
Hai , hai fruntea sus ! Trebuie sa speram. Semne bune sunt !
Acum descarc pozele. Sa nu ma injurati ca nu am talent la foto.
Alexa eu am comandat de la Quelle asta http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:367477c831d2d2f57fead6fe6b4993f0&fsreloaded=1&referrer=http://www.google.ro/search?hl=ro&cr=countryRO&q=Wrap+pentru+bebe&start=70&sa=N pe 28.08 si pina acum nimic.
Mirtha
34 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
anes spune:
otilia
multumesc pt grija!
Despre mine iata informatiile.... BB are morfologia normala, dar este mai mare decat varsta coresp. UM. Adica dupa UM ar tb. sa aiba 32s, iar el are 34s+4z. Lichidul amniotic este mai mult dar nu ingrijorator (putin peste medie). BB are greutatea cuprinsa intre 2,352 kg - 2,472 kg. Este un BB destul de mare.
Concluzia, suspiciune de diabet gestational.
Dr. m-a intrebat daca am in familie diabetici (i-am spus ca nu) si cate kg am luat (i-am spus ca la ultima masuratoare acum 3 sapt. luasem 8kg). Deci, ok cu astea.
De asemenea i-am spus ca eu la nastere am avut 4,400 kg, iar sora mea 4,600 kg. Sotul meu a avut 4,000 kg. Deci copii foarte mari.
Mi-a spus sa merg la diabetolog si sa fac testul glicemiei (cel cu glucoza). Daca iese ok inseamna ca BB este constitutional mare (ii mosteneste pe parinti) si nu este nici o pb.
Aaa, si BB are in continuare circulara (simpla) de cordon. Dar asta nu este o pb.
Daca se confirma diabetul gestational, dr. spunea ca este posibil sa trebuiasca sa nasc mai devreme pt. este risc pt. BB.
32+ 
cherieactiv spune:
babyzapi...tu ai inca talie!!!!mama ce fain...nu-i corect fata de noi!nu mai esti de gasca!...poate explodezi si tu de acum incolo,hihi...
ca bine te prinde numele asta..baby..chiar esti o baby...ca o panseluta esti
Cherie
27+
Sasha...
cherieactiv spune:
anes,hai ca is vesti bunea astea..las ca mergi la test si..nu stiu de ce...dar am senaztia ca nu o sa iasa naspa...8 kg..hmm...nu ar trebui sa ai ceva wrong ,zic io..asa..8 kg inseamna ca..ai papat ok..ca ai avut grija..
windyyyy....te asteptam sa sari de dupa gard..hai odata!
Cherie
27+
Sasha...
cherieactiv spune:
anes, la 32 sapt .....2 kile 400????ma duc sa manc repede ceva...mama ce bebe mare!maiculita
Cherie
27+
Sasha...
anes spune:
Mav, si tu ai un BB mai mare decat varsta coresp. UM. Nu ti-a zis dr. nimic de lucrul acesta? Fat macrosom (adica mai mare ). Nu imi mai amintesc dar cu cate sapt. era mai mere bebele tau?
Maine merg la dr. diabetolog sa ved ce imi spune. DEsi eu cred ca BB ii mosteneste pe parinti. Incerc sa fiu optimista, dar spuneti si voi... asta imi mai trebuia dupa cat am patimit? 
Dr. m-a linistit si in privinta TT. M-a intrebat "daca la DT cu pliul nucal v-a iesit un risc atat de mic, de ce dr. dumneavoastra v-a recomandat si TT"? Ca sa ma stresez eu domnu` doctor, i-am raspuns
. "Oricum" un risc de 1:119 nu are recomandare de intrerupere de sarcina" spuse el. Da, la asta m-am gandit si eu cand m-am hotarat sa pastrez copilul.
Fetelor, pana nu il vad in bratele mele in regula putinul par saten pe care il am va disparea. Sunt pe trei sferturi alba la par
.
32+ 
cherieactiv spune:
http://cgi.ebay.it/Infanzia-e-Premaman_NannaCOPERTINA-Primavera-LANA-CULLA-CARROZZINA_W0QQitemZ260282249999QQddnZInfanziaQ20eQ20PremamanQQadnZNannaQQddiZ7749QQadiZ7757QQcmdZViewItem?hash=item260282249999&_trkparms=72%3A1025%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14
de aici a plecat ideea cu crosetul...mie mi-a placut sa am si asa ceva in casa,pt bebe..nu costa nimic, doar lana..si ceva timp..
Cherie
27+
Sasha...
anes spune:
cherie da,este mare dar toata lumea imi spune ca am burta mica
. Daca va creste in ritmul asta, ajunge de 4,500 kg la nastere! Si atunci... sigur cezariana!
32+ 
cherieactiv spune:
bravegirl...am descoperit cosuri la 150 eur!!!!!e cineva din germania care le vinde, transporta si in ro!cos complet!
http://cgi.ebay.it/Infanzia-e-Premaman_NannaFabiMax-culla-Bollerwagen-XXL-Leonardo_W0QQitemZ130254781725QQddnZInfanziaQ20eQ20PremamanQQadnZNannaQQddiZ7749QQadiZ7757QQcmdZViewItem?hash=item130254781725&_trkparms=72%3A1025%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14
nu stiu , da un ochi....m-am interesat de vanzator si nu e pacaleala...
Cherie
27+
Sasha...