Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(79)
Raspunsuri - Pagina 17
Otiliav spune:
Alexa, imi pare rau. Ziceam ca ma enervez pentru ca am vazut ce piele faina ai. Si mie cred ca imi vor apare unele noi dar asta-i materialul genetic, oricum sunt brazdata pe burta, coapse, sani. Si cand ma gandesc cate creme am testat la prima sarcina, faceam si impachetatari cu ulei de masline in ultimele 2 luni. Dar poate ca ar fi fost maui multe si mai nasoale daca nu aveam grija.
La tine daca sunt proaspete ai timp sa mai incerci cremele minune de pe piata, asta in caz ca nu le-ai folosit deja.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
28+
Pozele noastre
babyzapi spune:
Am pus si eu poze noi pe webshots...nu le-am ales pe alea in care sa arat bine ci pe alea in care sa se vada burta.
Aveti link-ul aici http://good-times.webshots.com/photo/2590999470103625916LWlywq
Alexa da-le mami incolo de vergeturi ca dispar ele dupa nastere...si pun pariu ca si acum abia se intrevad un pic doar daca te uiti atent...nu te mai stresa degeaba cu ele, n-or sa ramana.
Pupici.
Babyzapi
fericita 30+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
criss703 spune:
Alexaaa oo dar astea le avem cam toate , Doamne fereste de alte rele , acestea sunt specifice sarcinii
nu mai fi necajita , sunt convinsa ca pe toate ne apuca stari de astea (vorbesc din proprie experienta
)
Mirtha multumim ca ne ti la curent cu proiectele legislative despre indemnizatii...desi la ritmul in care se misca nu cred sa ne mai avantajeze pe noi , macar urmatoarele sa aibe mai mult noroc .
Babyzapi frumoasa burtica ...ca si mamica
, sunt pozele din weekendul de la munte nu ? se vede ca te-ai simtit bine 
Criss
30+
http://community.webshots.com/user/criss703
Otiliav spune:
Babyzapi, acestea sunt poze recente, din luna a VII-a? No, ca bine mai arati, nu se pune deloc grasimea pe tine.
Anes, inteleg ca totul este bine, ma bucur.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
28+
Pozele noastre
Amalia spune:
Alexa se mai inatmpla..se aduna cate o data multe..ne ajunge oboseala...lasa ca trec toate!
Sanatoase sa fim si noi si bebe, ca restul nu conteaza!
Babyzapi esti o dulce! Aceeasi mamica frumoasa ca la inceput. Iti sta super gravida!

Mirtha multumim de informatie!
Nici eu nu cred sa avem bafta sa prindem asa ceva..
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
33+
Luca Gabriel
cherieactiv spune:
buna seara gravidutelor!
monicabo,cum mai esti?ia sosete in picioare, si daca ceaiul nu e deajuns..poti lua paracetamol...hapciuuu..
mirtha...scoate masina , e usoor...e adevarat,cumparam lucruri gata facute...dar e asa de placut si sa cumparam materiale (in comert gasim de toate)si sa ne punem la munca imaginatia..mai cosi un ursulet,mai tragi un tiv ,are si efect terapeutic,te relaxeaza !poti coase lenjeriile pt patut..io acuma ma chinui cu imbracatul cosuletului..nu dau bani pe unul gata facut..cand pot sa cumpar io burete..etc...si sa il ;construiesc ; dupa gustul meu..
mav..mi-au dat lacrimile..super filmulete...o chestie care ma sperie...mai..areolele si sfarcurile alea gigant!mamaaaaaaaaaaa...naspaaa...brrr...injca nu m-am obisnuit cu trecerea de la sfarc normal..la sfarc xxxxl...nu imi placee..
amalia...am ras 5 minute!hahaaaaaaa...auzi...oaaaaaa...ma duc sa ma pish!hahaaaaaaaaaaa...am crezut ca vin la tine si il manac cu tot cu piutza lui aia de cls 5!!
...ziceai ca se poate uda bebe, mai ales baietii...hmmm..am avut exp doar cu fetite...si n-am avut accidente niciodata...sper sa aranjez bine putza in pampers, hihi..![]()
Cherie
27+
Sasha...
Alexa.1983 spune:
Babyzapi ce poze frumoase,ce burtica sexy 
Otilia
Criss
Anes
acum mai si tunaaaaaaaaa...........aoleooooooooo.......mi-a intrat canapeaua in fund de spaima..........
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
31+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 8 sapt 

Alexa.1983 spune:
Amalia.....e stresul mare...parca orice as face tot aia ma paste........infloreste celulita, ma napadesc vergeturile....imi fac fular tzatzele.....si mai capat si cearcane...![]()
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
31+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 8 sapt 

cherieactiv spune:
criss, daca te face sa te simti mai ok...sa stii ca nici bebe meu nu-i asa activ...nici macar in timpul zilei..daramite noaptea!nici voorba!am obs doar ca lately nu mai da suturi...simt cum se invarte sau io stiu ce face acolo??de sughitat..nu imi dau seama ce ar trebui sa simt..ce e aia..booh..
heei alexa, nu ma faaa saaaa...adica tu ...care ai pielea aia superba ...atunci...gata...tre sa ma astept si io la dungi..
inca nu vad nimic,si inca mi lene sa incep sa ma dau cu crema..dar fuck!nu vreau vergeturi!acu zau ca imi tutuie c..u si mie...
poate ca nu sunt vergeturi alea,hai ca poate trec daca mai insisti cu crema...
fetelor care ati fost la cumparaturi...sa le folositi mandre !si sanatoase!mie mi-ati luat ceva???
aici blugii de gravi sunt foarte scumpi..80 eur..100..nu cumpar..vad io pe unde scot capul..mai trag de iegari..mai pantaloni de trening de la raionul barbatilor
,si asa nu am unde merge mai cocheta..pana la alimentara..etc..si nici nu e asa de frig in zona mea..anul trecut imi aduc aminte ca nu am folosit paltonul!in ianuarie eram la fustita mini cu o geaca de piele..fara ciorapi..si serios ca is friguroasa...
Cherie
27+
Sasha...