Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(79)
Raspunsuri - Pagina 16
diana21 spune:
Amalia, eu am fost atat de stresata cu eco asta a mea de azi, incat am uitat de "problemutele" tale si emotiile legate de prima zi de scoala! Imi inchipui ca piciul tau a fost un dragalas, mi-ar placea sa reusesti sa pui niste poze! Uite
si un pupic
de la mine!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
31+
Asa creste bebe
Amalia spune:
Diana iti multumesc mult!
Si eu abia astept sa va pot pune poze. A fost un dulce. Nu spun ca acum pe seara a inceput sa rememoreze toata ziua de astazi si mi-a povestit vreo 2 ore in continuu ce a facut...cu toate ca acolo a stat vreo ora si jumatate!
...deci iti dai seama incantarea lui.![]()
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
33+
Luca Gabriel
Otiliav spune:
Broscuta mea face de sambata seara valuri ceva de speriat, cam ca burta Alexei, doar ca nu prea mai are somn, nu stiu de unde atata energie.
Si m-am trezit din vis direct in chinuri la 6 dimineata, cu toata gamba piciorului stang inclestata, nu puteam sa misc sa calc, nici acum nu mi-a trecut complet mai este piciorul incordat deasupra gleznei, ma tine intr-un loc desi am mers si facut miscare. Am mancat si o banana ca am citit ca are Magneziu si ajuta la carcei.
Eli, scuza-ma nu am stiut ca de bani este vorba.
Carmendu, spune-i mai sa se potoleasca daca nu iti plac de ce sa munceasca degeaba. Ana a primit si botosei si sosete roz lucrate frumos si nu a apucat sa le poarte pe toate mai ales ca unele erau prea micute de cand le-a primit, asa ca are si sora-sa 3 perechi noi noute, le-am pus o poza aici. Si a mai primit vestuta de aici pe care o asortam cu salopetele de casa, foarte bine i-a venit. Eu nu stiu sa lucrez sosete, vestuta as fi putut face sau ceva crosetat, dar am vazut ca o membra DC ii facuse niste minunatii de rochite fetitei ei.
Bebecris, in principiu nu merita investitia dar sa stii ca unele dintre noi o sa-i mai purtam putin dupa nastere pana vom scapa de burtica. Mie nu mi s-a tras burta repede si am mai purtat salopeta de gravida, cu ea am si iesit din spital. Sa ii porti sanatoasa.
Loren@, pai tu ai facut achizitii serioase, sa le porti sanatoasa! Si eu la fel as fi procedat ca tine cu Bia, puteti incepe la primavara si sa evitati perioada cu imbolnaviri dese, virusi la cea mica.
Miram, Alexa, si voi sa purtati cu drag hainutele.
Ce vanzari bune au avut cei cu haine de gravide azi
.
Ramo, Anes, cum a fost la eco?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
28+
Pozele noastre
Alexa.1983 spune:
sunt deprimata
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
31+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 8 sapt 

Amalia spune:
Alexa de ce iubita?
Te pot ajuta cu ceva?
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
33+
Luca Gabriel
babyzapi spune:
Holla amigas,
Sunt acasa la mami asa ca am net! ![]()
Diana felicitari pt vestile bune! La 27 de sapt ai spus ca bebele tau are 1 kg si tot atat avea si al meu in perioada aia...acum ma gandesc...oare si al meu o avea 1,800? sper sa nu fi ramas in urma.
Bine ca te-ai linistit si cu dimensiunile si ca totul decurge normal. 
Dea pe unde umbli mami????
Alexa ce s-a intamplat?
Babyzapi
fericita 30+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
Otiliav spune:
Alexa, sper ca n-ai vreo vergetura ca ma enervez si eu, ce naiba.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
28+
Pozele noastre
Mirtha spune:
Despre indemnizatia de crestere a copilului : http://www.hotnews.ro/stiri-esential-4370324-psd-aduc-indemnizatii-grase-pentru-femeile-salarii-mari-puneti-facut-copii.htm
Vin si pozele . Abia am iesit de sub dus.
Mirtha
34 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Alexa.1983 spune:
Ba am gasit niste vergeturi ROSII in stanga sub burtica....ca tot cresteeeee si eu ma tot inmoi zilnic in crema de cand mi-a iesit testul poz......
....si nu dorm de ceva nopti...ma culc la 3 dim si la 4 ma trezesc...am senzatia ca dorm in parcare pe asfalt sub o masina de gunoi, sunt amortita, ma deranjeaza burta, ma intorc cu cearsaful sau cu macarau, fac pipi de-mi vine sa ma culc in cada.........
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
31+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 8 sapt