Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Merci pt raspunsuri!
Sper sa treaca prin metode simple gen ceai de lamaie, miere cu lamaie...

Amalia, si pe mine m-a "intors" rau de tot vremea asta...si eu vreau vara inapoi...
Suport mai bine caldura decat frigul... Era f frumos asta vara, de fapt pana saptamana trecuta, ieseam de 2 ori afara cu Andreea in parc, dimineata cand era cald, stateam mai la umbra, si nu era nici un fel de problema, mai ieseam seara..partea nasola era ca se intuneca din ce in ce mai devreme.. Ce frumos era in iunie-iulie cand se intuneca la 9 - 9 si ceva!

Eh, speram ca totusi sa se mai incalzeasca vremea..nu vreau canicula, ci vreme insorita

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 31+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
Mirtha asteptam pozicile
ancaoradea eu merg pe varianta cearceaf de bumbac..impermeabilul va duce la racitul bb-ilor mai exact raceala la plaman datorita lipsei respiratiei pielii..si apoi are pampers nu vad cum ar uda ceva???
monicabo haine calduroase.ceiut si lamaie..sanatate
si eu vreau caldura..am dat drumul la cntrala..nu o sa stau nici o clipa la frigut stam la 22 de grade..eh tot e mai bine nu?
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Gata, fetelor, m-am linistit! Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine !

Deci, vestile sunt super bune, totul e perfect! Burtica lu' bebe are 26,65 cm, deci cu aproape 3 cm mai mult decat acum trei zile , si arata de 30s si 5 zile, nu de 28, cum arata joi! Mi s-a luat o piatra mare de pe inima, am stat cu un morcov zilele astea ! Si greutatea e modificata, acum bebe are 1.800 g ! Lichid amniotic super ok (AFI 13.82) Ca sa va faceti o idee, la fetita am avut pb cu lichidul (oligohidramnios se numeste afectiunea) AFI era 7 si ceva in sapt 34, adica super putin!

Si surpriza surpizelor, colul! Eu sunt tot mai socata de colul meu, de la un control la altul e tot mai lung, nu-mi dau seama ce se intampla! Acum are 3,65 cm (cand am facut cerclajul, la 13s, avea 2,9 cm)!

Singura probleumuta e la mine, am aritmie, v-am mai zis, insa acum mi-a zis Steriu ca o sa trebuiasca sa merg la cardiolog in sapt. 36 si sa imi dea un verdict, cezariana sau nastere naturala. Cica a vazut aritmia mea la masuratorile pe arterele uterine. Si a mai zis ca asta nu il afecteaza pe bebe, e doar pb mea !
Ah, si placenta arata super bine, insa e gr. II spre III.

Cam asta ar fi. Si bebe e asa de frumos, i-am vazut si gurita si nasucul, seamana bine cu Ianca bebe !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 31+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Felicitari Diana...super vesti...mie mi-e o frica de nastere mai rau ca la Bia...pentru ca stiu ca mai usor decit am nascut-o pe ea nu se poate, dar mai rau da!

Bianca Andreea
Larisa Elena32+
A M R numai 8 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Multumesc, Loren ! Si mie mi-e frica de mor, si asta pt. ca STIU ce m-asteapta ! Data trecuta, fiind prina nastere, am avut emotii, insa nicodata nu mi-am imaginat ce e aia o contractie adevarata ! Acum nu mai vreau ! Mi-e frica si de nastere si de ce urmeaza dupa nasterea naturala...

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 31+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am venit super obosita dupa servici, de fapt am mers la un curs de la 8.30, m-am chinuit sa ma trezesc sa livrez copilul devreme. A sosit si scaunelul cu rotile, imi intra in portbagaj, sper sa ma ajute sa nu nasc prea repede . Ca ma simt din ce in ce mai obosita, kilogramele se pun si atarna greu.

Diana, ma bucur ca ai primit vesti bune.

Fetelor, nu mai fiti panicate ca se transmite . Eu ce sa mai zic cu un esec de nastere naturala la activ, si o depresie lunga ca am ajuns la cezariana. Dar se putea si mai rau, eu puteam sa raman fara uter ca de abia a reusit sa-l coasa.

Revin cu raspunsuri din urma.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

ancaoradea eu merg pe varianta cearceaf de bumbac..impermeabilul va duce la racitul bb-ilor mai exact raceala la plaman datorita lipsei respiratiei pielii..si apoi are pampers nu vad cum ar uda ceva???

31+Dimitrie

Hai mai Eli cum sa raceasca la plamani. Eu dorm de 3 ani pe o saltea imbracata in husa impermeabila si nu am treaba. Pentru ca intai este cearceaful de pat, dupa aceea stratul de bumbac si sub el cel impermeabil.
Iar cu udatul, accidente se pot intampla chiar si cu pampersi, mai ales la baieti, nu mai spun ca mai mari fiind sunt curiosi si ei sa vada ce au in pampers si uite asa il desfac si te trezesti ca au facut in pat. Sau mai curge lapte din biberon, mai regurgiteaza bebe.
Eu aici nu am husa impermeabila, nici nu stiu ce saltea voi primi de la prietena mea, dar oricum nu vreau sa i-o murdaresc, o sa pun sigur scutecele impermeabile sub cearceaful normal.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mai fetelor, nu le speriati pe gravidutele care sunt la prima nastere! Eu merg si acum ca si la prima nastere pe acelasi principiu...indiferent de ce se va intampla, este vorba de o singura zi din viata mea, iar rezultatul va fi unul pe masura! Merita tot efortul pe care il voi face!
In plus, cand eram in travaliu cu David nu aveam decat un singur gand...sa-i fie bine copilului...asa ca grija mea pentru el, mi-a alungat durerile si gandul la cum ma simt eu! Cel putin mi-a facut bine psihic sa ma gandesc la binele lui, decat la mine.

Elilov ai fi surprinsa sa vezi ce ud se poate trezi un bebe! Se intampla sa ude pampersul atat de mult incat udandu-se bluzita, se uda si cearceaful si capsorul...of.. In plus, la baieti, parca oricum le aranjezi putzica, gaseste pisu ala o cale sa iasa pe undeva
Diana felicitari pentru vestile super de la eco! Ma bucur mult ca toate sunt in parametrii atat de buni si ca stai atat de bine cu colul!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetelor
Eu sunt cam obo desi nu am fost azi la servici am umblat destul prin practiker pe tocuri din cauza frigului venit brusc (toti papucii/cizmele le am cu toc ) nici o geaca nu am putut-o incheia peste burta ...offf alti bani alta distractie .Apoi strans , spalat pe jos moloz , praf uff , bine macar ca am scapat azi de meseriasi ..de maine doar eu si sotul (adica el 90% ) ne ocupam de apartament .

Am vazut ca aveti bebei f. activi , unii trezindu-va noaptea din somn.
Nici nu stiu ce sa zic dar bebelina mea e taaare comoda , abia se misca o simt in reprize cam de 3-4 ori pe zi dar finut iar noaptea nu s-a intamplat sa ma trezesc din cauza ei ...uneori chiar imi tin rasuflarea sa vad daca misca , am cateodata niste emotii din cauza ei !!

Ieri am facut si eu o comanda LARedoute sunt curioasa in cat timp o sa ajunga si daca o sa fiu multumita de produse
Am vazut un patut fff. fain pt. baietel cred a lui Oceanborn , chiar mi-a placut , sa-l folositi sanatosi

Pentru toti prichindeii care au inceput scoala sau gradinita

Criss 30+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Am uitat esentialul astazi! ...sa va multumesc muuult pentru sustinerea si vorbele bune cu privire la inceperea scolii!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 33+ Luca Gabriel

Mergi la inceput