Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(79)
Raspunsuri - Pagina 20
Alexa.1983 spune:
Dianaaaaaaaaa.....mi-e greu sa numar cate tuburi de Mustella am terminat pana acum........sa disparaaaa?......cred ca am citit prospectul gresit si zice "crema ptr fericirea vergeturilor"
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
31+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 8 sapt 

anes spune:
Cu toata bulversarea am uitat sa imi schimb semnatura!! BB a fost toata sarcina mai mare cu o saptamana si am tinut seama de asta, mai ales ca am avut ovulatie precoce.
Andy, Criss
merg maine sa fac testul. Nu mananc dulciuri prea multe de felul meu!
cherie, si eu am pb. cu coloana (cifoza si scolioza), nu imi este teama nici de nastere naturala nici de cezariana, dar ma gandesc la perioada de recuperare de dupa operatie.
Alexa, Da s-a schimbat mult DPN-ul. Acum arata 23.10.2008. Eu ma pregatisem psihic pt. sfarsitul lunii oct.
Otilia
da am luat vitamine prenatale de cand am ramas gravida. Nu am luat mult in greutate si nici nu am de gand
. Pa cam tot atat are si bebele meu pt. ca varsta corecta a sarcinii astazi este de 33s pt. ca am avut ovulatie precoce (la o monitorizare a ovulatiei asa a rezultat).
33+ 
cherieactiv spune:
ancaoradea, fain nume..sara...toate sarele de aici is f dragute....
am vazut ca ,cautai jersey....nu gasesti de cumparat la metru..si mergi la cineva sa le coasa la masina..sa le traga elastic???io tot insist cu cusutu, scuze daca te bruiez!
si rezolvi problema f repede asa...
Cherie
27+
Sasha...
Mirtha spune:
Diana uite un nou link http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:367477c831d2d2f57fead6fe6b4993f0&fsreloaded=1&referrer=
produsul se numeste Patura STERNTALERCod produs: AO0569003 dar nu cred ca ma lasa doar sa copiez pagina cu produsul .http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:367477c831d2d2f57fead6fe6b4993f0&fsreloaded=1&referrer=
Mai bine mergi pe eu si bebelusul meu la Moda pt. bebelusi. Nu stiu dece nu ma lasa.
Mie inca nu mi-a sosit comanda de la LR.Dar mai am rabdare.
Mirtha
34 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
anes spune:
diana
asa este, ai dreptate! Cum sa mai am curaj pentru un al doilea BB cand se intampla atatea cu prma sarcina!! 

. De acord cu tine, si dr. a luat in calcul varianta mostenirii genetice. Nu suntem o familie de grasani, suntem inalti si proportionati si ar fi fost culmea sa fac o matzuca de copil
.
Mitrthutza
da, malul este aproape
. Sa dea DD sa ajungem toate la el cu bine! Si mie imi plac lucrusoarele crosetate impletite, dar nu mai am rabdare sa fac... Din adolescenta m-am lasat
. Editez: foarte dragut si intim la voi acasa1 Si carutul imi place. Sa va cresteti linistiti bebele acolo! 
ancaoradea
, gandul ca BB este mai grasun din familie ma face si pe mine sa fiu mai optimista!
33+ 
diana21 spune:
Anes, si eu am luat vitamine data trecuta, toata sarcina! Nu cred ca are legatura cu vitaminele, sincer! Eu cred, totusi, ca are legatura doar cu greutatea voastra, a parintilor, la nastere.
Legat de DPN-ul care se tot schimba
. Eu zic ca e irelevant, ca doar bebe nu se naste la sase luni daca are 3 kg atunci, nu??? E aiurea! Dpn-ul cel mai corect e cel stabilit la prima ecografie, daca UM nu e asa concludenta.
Mirtha, ti-am admirat casuta si caruciorul! E fix ca al meu, sa-l stapaniti sanatosi!
Auzi? Da' tu ai de gand sa vii la spital, peste o luna, cu camasute cu maneca scurta? O sa mori de frig in travaliu, crede-ma!!! Eu stiu multe gravidute care au avut frisoane, si nici eu nu am scapat de asta! Tin minte ca imi era atat de frig, incat as fi dat ORICE pt o pereche de sosete (si era 14 august
). Asa ca...mai baga in bagajel si o camasuta ma groasa, sa fie!
Andy,
, nici noi nu am terminat de renovat! Asteptam podelele, sper ca vin miercuri, asa cum au promis, ca altfel fac o criza de nervi
! Dupa care mai fac una
in asteptarea mobilei. Sper ca ne vom muta macar in prima parte a lunii oct. La noi o sa dureze ceva impachetatul aici si despachetatul acolo, numai de asta mi-e groaza!!! La curatenie am deja doua femei care vor face luna si inainte si dupa ce vine mobila, deci de un stres am scapat! Bine macar ca am ajuns aici, ca nu credeam ca vor termina mesterii asa repede avand in vedere ca am schimbat toata instalatia electrica, am dat jos tot tapetul care erapus acolo de acum douaj' de ani, toata gresia, am spart pereti, etc.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
31+
Asa creste bebe
ancaoradea spune:
cherieativ sa stii ca mi-ai dat o idee f buna, ma duc pe capul unei prietene care are masina de cuisut...numai sa gasesc materialul la metru
. Numele l-a ales sotul
si imi place si mie tot mai mult.
34+ cu
Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
diana21 spune:
Ancaoradea, si mie imi place mult de tot Sara. Daca aveam fetita, de data asta ii puneam numele Sara Teodora sau Sara Anastasia!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
31+
Asa creste bebe
Alexa.1983 spune:
observ ca sunt singura care ma plang.......dar nu sunt singura care are probleme cu 
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
31+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 8 sapt 

nov-dec2008 spune:
Daca ati fost
, am ajuns la Capitolul 80! Sa fie un capitol bun!
Diana, si mamicile de la scutece mi-au tot spus sa-i fac un album cu poze haioase cu ea adormita prin diverse locuri si inca unul cum manca ea, dar la capitolul acesta sunt mai haioase filmuletele cand isi indesa mancarea in gura
.
Stiu de ce poza spui, zici ca-i un buldog
. Poze cu ea nu am trimis la reviste, concursuri, nu stiu nu mi-a stat capul la asa ceva si nici nu sunt adepta expunerii copilului.