Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Bebecris eu am luat blugi de la Debenhams cu 180...marimea 14 (euro 42) sunt ok, am luat si un pulover 55 lei de la Flo & Jo si 2 bluze de la Motor...sa porti sanatoasa hainutele! Altceva de gravida nu mai imi iau

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu nu am gasit decat marimea 8 si 18 care erau uriasi..
merci la fel....nici eu nu mai iau nimic..poate de incaltat ca nu mai intra nimic....azi am luat o pereche de adidasi in care vad ca stau bine...

31+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Uffffff, ce frig e. Am fost pe afara si am inghetat pana-n maduva oaselor. Trebuie sa dau si eu o raita prin magazine, sa-mi cumpar haine mai groase, fiindca burtica mea nu incape in nimic si cu frigul de afara nu e de gluma.

Succes tuturor mamicilor care si-au dus azi copii la scoala (urata zi de inceput de an scolar) si bafta fetelor care se duc azi la eco.

Va pup si va doresc o saptamana minunata.

PS. Hemoroizii mei s-au mai ameliorat un pic dupa ce am inceput sa folosesc crema de galbenele. O tin in frigider, sa fie rece, si ma dau de 2-3 pe zi. Nenorocitii sunt tot acolo dar macar nu ma mai dor.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

32 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

loren eu am cumparat hainutze si din IDM sau SIR pasajul Lujerului. Hainutze la preturi f accesibile.. sau in Carrfour.. se gasesc produse pentru noi gravidutze.... asa ca duceti-va cu incredere....
Eu am gasit... si am cumparat din IDM salopetutza cu 95.00 lei din raiat si avea si pe blug... are si bluzitez grosutze.. si din Carrfout am cumparat pulover care a costat 40.00 lei...
Deci se gaseste hainutz epentu gravidutze...

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Bebecris eu am luat blugi de la Debenhams cu 180...marimea 14 (euro 42) sunt ok, am luat si un pulover 55 lei de la Flo & Jo si 2 bluze de la Motor...sa porti sanatoasa hainutele! Altceva de gravida nu mai imi iau....

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena32+

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 26+
AMR 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

N-am mai intrat de o saptamana, a fost sotul in concediu si am incercat sa terminam ce mai aveam de facut prin casa.
Brrr...e frig rau si eu n-am hainute, decat un trening cumparat in primavara cand am aflat ca sunt gravi...cred ca abia sambata merg la cumparaturi pentru mine odata cu Babyexpo, ca eu nu mai conduc si trebuie sa-l iau pe sot sofer.
Azi la 17 merg la eco s-o vad pe bebita, abia astept.
Fug sa citesc din urma, nu stiu la ce capitaol am ramas...sper sa citesc numai vesti bune.
O saptamana frumoasa va doresc, chiar daca afara e urat si frig!

Ramo 27+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Fetelor ma asteptam ca de la vremea asta urata sa fie ceva mai multa activitate azi pe forum...vad ca sunteti destul de linistite...
Eu ma pregatesc sa plec acasica.
Va dulce pe toate.

Babyzapi fericita 30+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Nu stiu cum e vremea in ro, vad ca va plangeti...dar eu sunt un om fericit, e in sfarsit racoare...o astept din iunie...!!!
am fost sa-mi caut de incaltat!!! si am venit acasa socata!!! port(sau purtam???) 38! nici 39 nu mi-e bun... mi-am luat niste pantofi comozi si o pereche de adidasi marimea 40!!!! si asta pentru ca 39 ma strageau lateral, imi erau buni in lungime dar degeaba..n-am de gand sa-mi distrug picioarele. Sper sa-si revina dupa nastere...

29+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Fetelor am mai intrebat si zilele trecute dar nu m-a bagat nimeni in seama...care sunt magazinele on line cu produse pt bebe care livreaza produsele cel mai rapid, respectiv 2-3 zile???
as vrea sa comand cateva chestii de pe net..dar vreau sa ajunga repede !

29+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

VonHelen, nu te pot ajuta dar daca comanzi de pe vreun site strain nu cred ca ajunge nici o comanda asa de repede. de pe cele ro nu stiu.

29+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

nici eu nu stiu...eu comand de pe quelle...sunt multumita de ei...dureaza comanda cam 3 saptam.

31+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput