Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Eu am comandat de la bestkids si a ajuns in 4 zile.........vad ca si de la mykids ajunge repede(in functie de transport) 3-4 zile....ambele cu .ro.....de la quelle nu am auzit inca nimic si am facut comanda de vreo 2 sapt ....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 30+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Fetelor ma refer strict la magazinele de la noi!
de ex la Babycomfort mi-a zis o burticuta ca dureaza cateva sapt. sa-ti livreze produsele;
dar de Bestkids stie cineva ceva? ei spun ca livrarile se fac in 48-72 ore...

29+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Zisei de bestkids

...Vine unla mami...

LAURA 30+ Deniel Alexi

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

sorry ! am citit mai tarziu raspunsul tau..deci best kids e destul de ok, nu? ai fost multumita de produse?

29+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

...pai nu am luat de la ei decat un patutz GRACO......DAR A VENIT FRUMOS LA USA, BINE AMBALAT, IN TIMP UTIL.....si m-au tot sunat fetele alea de acolo sa ma intrebe cand ma gasesc, de culoarea patutzului....au fost si dragutze si prompte.....deci eu sunt multumita de ei...

...Vine unla mami...

LAURA 30+ Deniel Alexi

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

mi-a luat sotul analizele facute saptam trecuta si mi-a spus pri telefon o parte din rezultate:
VSH - 85
INR - 1.03 (0.9-1.09)
GLICEMIE - 85 (70-115)
CREATININA - 0.5 (0.6-1.3)
UROCULTURA - NEGATIV
PH - 8
TRIGLICERIDE - 241 (30-150)...

CAM ATAT AM notat eu...poate stie cineva ceva leagt de valori....mi-ati fi de ajutor....

31+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miram spune:

Si eu m-am trezit azi cu gandul sa imi iau blugi, ca nu aveam cu ce iesi din casa. Asa ca m-am dus la Mothercare, care pe site are preturile din UK= bune...dar ce sa vezi... 270ron... asa ca m-am enervat si am luat taxi gandindu-ma ca trebuia sa iau de la inceput pe aia de la Zara de 190 ,care mi s-au parut scumpi atunci, si sa nu mai dau banii pe taxiuri...Am verificat si Debenhams dar si eu nu am mai gasit decat minusculi si unii mari...oricum erau la aceeasi bani ca aia Zara care imi stau bine, ca de femeia tot femeie. In concluzie am luat blugi si trei bluze de tricot care pot fi asortate intre ele. Pullovere are sotul si maica-mea. Ghete am si din fericire inca imi mai vin. Cu geaca stau mai prost, dar inca o luna mai intru in cele vechi si mai largute. Imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap faza cu carefour...asta e. O sa ma opresc aici cu achizitiile pt mine, exceptand sutiene de care nu mai am, dar inca nu imi vine sa imi iau de alaptat sa nu cumva sa imi ramana mici
Mira27+

Mergi la inceput

si eu am fost la shopping....mi-am luat 3 perechi de blugi de la mall Baneasa, magazin Salsa....cu talie fff joasa, sireturi....vin fff bine si ca pret vreo 130 la reduceri....marimi 44-46 ( la ei 34-36...face bine si la psihic sistemul de masuratoare).......

AM SEMNATURA EVOLUATA.....

...Vine unla mami...

LAURA 31+ Deniel Alexi

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

fetelor, stie cineva daca val VSH-ului este atat de mare din cauza sarcinii?

e totusi prea mare.

31+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Ce e VSH ?????????

...Vine unla mami...

LAURA 31+ Deniel Alexi

AMR 8 sapt

Mergi la inceput