Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(79)
Raspunsuri - Pagina 10
Amalia spune:
Babyzapi
chiar mi-a parut rau ca nu te-am gasit. Nu stiu daca mai ajung eu dupa rezultate, mai ales ca eu am intrat 2 saptamani in CO..probabil se va duce sotul intr-o seara. Momentan vad ca au iesit cele de sange si urina, le-am gasit pe net si par in limite normale!
Doar vreo doua sunt sub si peste limita, dar nu cred sa fie probleme ca asa au fost si primele.
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
33+
Luca Gabriel
loren@ spune:
Yap ..asta e modelul la care m-am uitat si eu..nasii Biei au si l-am manevrat si eu..e parfum....e super...
Pe site era vreo 1400 dar vreau sa vad daca la baby expo in noiembrie il iau la un pret mai bun..
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
27+
carmendu spune:
von helen- eu nu am incredere sa o las pe soacra-mea sa-mi cumpere nimic. stiu ca o fi plina de bune intentii, da' eu nu prea am incredere in gusturile ei.![]()
eu m-am dus si mi-am luat un anume model de cada. daca ar fi fost dupa ea, probabil ca ar fi cumparat o cadita d'aia de pe vremea lu' fi'su. deja bunica sotului a inceput sa croseteze botosei si plovarase cu umerii giganti(care sunt odiosi, BTW). nu zic, intentia e buna, da, rezultatul e dezastruos.
asa cam mai bina ma tarai o data prin magazine si cumpar tot ce am nevoie.
babyzapi- eu sunt cunoscuta la medlife de cal breaz. ma duc aproape saptamanal acolo. cand jos la eco si analize, cand sus la MMF. de fiecare data m-am uitat dupa tine si nu te-am vazut. 
vineri ma mai duc. am inteles ca din 22 intri in prenatal. poate ne vedem vineri.
30+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
oceanborn spune:
Amalia ce emotii!!clasa intai
Lorena si eu l-am incercat cand mi-a ajuns coletul. Gol mi s-a parut foarte usor manevrabil.
29+
Thomas
VonHelen spune:
carmendula mine nu e asa de rau..de f multe ori soacra-mea chiar ma uimeste si cumpara lucruri dragute..mi-a facut de multe surprize placute din acest punct de vedere. oricum asta nu inseamna ca am incredere in gusturile ei,ca mai da si cu batul in balta...
dar daca e placerea ei sa cumpere haine pentru viitorul nepotel..si daca mai sunt si dragute, nu am de ce sa fiu rautacioasa si sa nu il imbrac pe copil cu ele; bineinteles atat timp cat imi plac si mie !
29+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
fluturasha23 spune:
Neatza la pranz gravidutze! Ce mai ploaie! Ce mai zi! Noroc ca stau acasa ca si asa dorm noaptea in reprize. Bebelina mea are chef de dans noaptea si ma rog de ea sa mai dormim si noi putin...Ii place sa se trezeasca pe la 5-6 si sa se zbenguie...Si la voi e la fel? Sau la voi dorm bebelusii toata noaptea?
O saptamana fructuoasa - mai ales la Babyexpo - pentru cine doreste sa faca cumparaturi!
29+ 
babyzapi spune:
Carmendu pana la urma o sa vin la munca pana pe 30 sept, sa aiba timp sefa sa-mi gaseasca inlocuitor. Vineri daca vii eu sunt aici dis-de-dimineata pana la ora 14:00.
dulce. Sper sa ne vedem 
Babyzapi
fericita 30+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
oceanborn spune:
Fluturasha, 5, 6?
, al meu terorist ma trezeste de 3 4 ori pe noapte cu bocaneli.. ieri pe zi a miscat destul de putin, in schimb azi noapte s-a petrecut serios...
29+
Thomas
bebecris spune:
ce faceti, fetelor?
oribila vreme...tare greu am ajuns la servici...am fost ieri la cumparaturi...mi-am luat blugi de gravidute de la cora cu 65 ron si 2 pulovere de kenvelo din mall si 2 sutiene de bumbac...la mothercare...blugii costa 275 ron, iar la debenhams costau 180 ron, dar erau fff mici si fffffffff maaaaaaaaari...
la prenantal costa 300 ron o pereche de blugi sau pantaloni...
nu am vrut sa dau mult pe ei, mai ales ca ii port 1 luna si ceva...nu are rost....
ieri am schimbat si noi semnatura
31+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
oceanborn spune:
eu pantaloni de gravi mi-am luat asta primavara, cand inca nu aveam burta...dar erau reduceri mari si nu m-am putut abtine.(e o boala stiu tot timpul unde sunt reduceri
). am dat pe blugi 30 eu redusi de la 80.
29+
Thomas