medic craiova

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

buna
rodica eu pot sa'ti recomand pe doct Tanase Florentina e cea mai taree..pune suflet si e OM!!!daca vrei iti pun si pile
bree da ce de oltence gravidute,,poate ca ar trebui sa facem un subect cu oltence gravidutze
va pupp pe toatee..

4+

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

buna liliana!Sunt de acord cu tine ,ar trebui sa facem si noi un subiect nou cu gravidute oltence,asa mai aflam si noi cate ceva despre doctori,despre spitale,despre ce sa ne ferim....te pup ,numai bine.Doamne ajuta!

+10 Rodica

Mergi la inceput

Fetelor va pun o rugaciune(rugaciunea femeii insarcinate).
O,Imparate Sfinte,Doamne Iisuse Hristoase,Dumnezeul nostru,Izvoratorule al vietii si al nemuririi,iti multumesc ca in casatoria mea m-ai facut vas ales al binecuvantarii si al darului Tau.Caci Tu Stapane ai zis:"cresteti si va inmultiti,umpleti pamantul si-l stapaniti!"
Iti multumesc si ma rog:binecuvanteaza acest rod al trupului meu care mi-a fost dat de catre Tine;ocroteste-l si-i da viata intru Duhul Tau cel Sfant;da-i lui trup curat si madulare bine intemeiate.Sfinteste trupul lui,mintea,inima si toate simturile si daruieste acestui prunc care se naste suflet intelept si intemeiaza intru el frica Ta.
Inger credincios,pazitor sufletului si trupului ii daruieste.Pazeste-l,tine-l,intareste-l si-l adaposteste in pantecele meu pana in ceasul nasterii lui si nu-l tainui pe el in pantecele maicii sale pentru ca mainile Tale l-au alcatuit dandu-i viata si sanatate.
O Doamne,Iisuse Hristoase intru Atotputernicile si parintestile Tale maini Incredintez copilul meu.Aseaza-l pe el sub mana Harului Tau si prin sfantul Duhul sfinteste-l si-l inoieste intru viata vesnica ca sa fie madular al cerestii Tale Imparatii.Amin.
O,intru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase,Dumnezeul nostru cauta si ma pazeste pe mine roaba Ta de frica si de duhurile rele care cauta sa strice lucrul mainilor Tale,iar cand va veni ceasul si timpul meu,izbaveste-ma de dureri.Lumineaza-mi neputintele cele din timpul iesirii si da-mi intarire si putere la nastere.Fa-o grabnica prin Atotputernicul Tau ajutor ca slava lucrului Tau este acesta si taria Atotputerniciei Tale,lucrul Harului Tau si a inimii Tale milostive . Amin !

Mergi la inceput

fetelor voi unde veti naste???Va doresc un week minunat,feriti-va de frig si raceala!Numai bine,Doamne ajuta!

Rodica+9

Mergi la inceput

mai merge vre-o fata la doctora Stoenescu,sau imi puteti spune ceva de ea?

Mergi la inceput

ma puteti ajuta cu nr de telefon de la cabinetul dr tudorache sau dr tanase?va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Rodica, si eu tot pe dna doc Stefania Tudorache tzi'o recomand. Am ascut acum 9 luni cu dansa.
Elli a spus in mare parte despre ea tot ce voiam si io sa zic. E curajoasa, iti ridica moralul, nu e adepta cezarianei la cerere, nu iti da o tona de analize de facut daca nu sunt neaparat necesare, nu face n-spe mii de controale, doar ecografiile morfologie si alte controale daca sunt necesare.

Nu stiu ce sa zic de doct de care ai intrebat, dar pe mine sp nr 2 ma infioara numai cand ma gandesc la el. Nu am avut parte, dar am o prietena care a terminat acolo foarte trist povestea nasterii ei. A pierdut fetita din incapatanarea sau incompetentza medicilor imediat dupa nastere. Au lasat'o sa nasca natural dupa un travaliu f lung, infiorator.
Plus cateva povestioare auzite de pe la sp nr 2 m'au inspaimantat.
De ce nu incerci un doc de la nr 1?
Am auzit cum zice si Liana ca si doc Tanase e f buna.
'Oferta' e mai bogata acolo, si nici conditziile nu sunt chiar rele.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik_1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvia4

Stie cineva ceva despre dr Pargaru Elis din Craiova? E la spitalul doi. Eu la ea merg si nu stiu cum e la nastere, daca vine oricand, cum se comporta...Poate ma puteti ajuta!

13+
esti pe maini bune stai linistita!si eu sunt la dr Pargaru.E o persoana deosebita care isi da interesul.Eu am fost internata ,am avut ceva probleme cu sarcina si s/a ocupat de mine,chiar si duminica venea la spital sa/si viziteze pacientele...nastere usoara si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caol spune:

Buna!Sunt noua pe aici..As vrea si eu sa va intreb daca stiti ce program are dr Tudorache Stefania,Anghel Loredana sau Tanase Florentina de la Spitalul Nr 1 din Craiova?As vrea sa ma duc maine la ginecologie si nu stiu la ce ora sa ma duc pentru ca nu am mai fost niciodata.Mi-este atat de frica..
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Buna!
Am citit pe aici despre ginecologi dar as mai avea niste intrebari ....
Caut un/o doctor/a ginecolog pentru a ma supraveghea toata sarcina si mai ales cu care sa pot sa nasc in spital.
Ce stiti si daca stie cineva ceva despre Dr. Anghel Savciu Loredana de la pol. Medaura ?
Sau despre Dr. Tica Oana, are cabinetul undeva pe Paltinis ?
Sau Dr. Iliescu Dominic de la pol PanMed ?

Astept parerile voastre cat mai curand caci trebuie sa ma decid cu care merg pana la capat.
Va multumesc.

Mergi la inceput