medic craiova

medic craiova | Autor: rodica2008

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!Va rog mult ajutati-ma si pe mine cu un medic ginecolog bun in craiova.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza@rianna spune:

dr tudorache stefania. e un medic de nota 20. e cam ocupata dar daca suni sa-ti faci programare si te ia in evidenta e ok. o gasesti la pan med sau la spitalul nr 1.

luisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Mersi mult luisa!Numai bine.
+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Rodica, eu iti recomand dr Anghel Loredana. O gasesti la Medaura (luni, marti si miercuri dupa amiaza) si la spitalul 1. Este extraordinara, extrem de disponibila si un mare OM.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

mcoca iti multumesc,momentan eu nu sunt in Craiova,lucrez in constanta si merg la medic aici,dar din octombrie o sa vin din nou in Craiova si vreau sa gasesc un medic bun,care sa il supravegheze pe bebe!Iti multumesc pentru raspuns,doamne ajuta,sa auzim numai de bine!

+9 Rodica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sarcina usoara si bebe sanatos Rodica! Am fost la dr Anghel intr-un moment dureros al vietii mele, cand am pierdut o sarcina. Datorita ei am scapat fara chiuretaj, si la urmatorul ciclu am ramas din nou gravida. Acum am o fetita frumoasa si sanatoasa. SArcina nu ea mi-a urmarit-o, deoarcece nu mai locuiesc in CRaiova, dar a urmarit sarcina cumnatei mele de la inceput pana la sfarsit. Si ea, ca si mine a fost super multumita.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

iti multumesc mult cocaimi pare rau pt sarcina care ai pierdut-o,si te felicit si ii doresc multa sanatate copilasului tau!Si eu am pierdut o sarcina(s-a oprit din evolutie)iar acum sunt insarcinata din nou si ma rog din tot sufletul sa fie bine si sanatos bebe!De asta si vreau un medic cat mai bun pt ca nu vreau sa risc deloc!Te pup dulcemulta sanatate si sa auzim numai de bine!DOAMNE AJUTA!

+9 Rodica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Stie cineva ceva despre dr Pargaru Elis din Craiova? E la spitalul doi. Eu la ea merg si nu stiu cum e la nastere, daca vine oricand, cum se comporta...Poate ma puteti ajuta!

13+

Mergi la inceput

buna dimineata tuturor!Silvia stii daca doctora ta face epidurala?Are aparatura performanta?Va pe toate!

+9 Rodica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna rodica
iti recomand pe Doamna Doctor Tudorache Stefania o gasesti la Spitalul nr. 1 Craiova e o super profesionista si are si aparate la cabinetele unde lucreaza...unul la Cernea si altul la PAnmed..eu sunt foarte multumita..am nascut prima data cu dumneaei am facut cezariana, intrucat nasterea naturala nu sa putut..si acuma la a 2 sarcina tot cu dumneaei voi naste...
eu am fost foarte multumita..acuma depinde si de felul in care comunicati
sanatate si numai bine
32+Dimitrie

Mergi la inceput

salut fetelor!Voi unde v-ati facut bitestul in Craiova?Va numai bine!

Mergi la inceput