Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Sunt atat de fericita, mi s-a luat un bolovan urias de pe inima
Azi dimineata s-a trezit copilul meu silabisind
M-a privit drept in ochi si a spus atat de dulce "papa"
Deci fomistul meu nu a inceput cu mama, tata ci direct cu interesul personal
De atunci a descoperit silabele si boscorodeste incontinu ; ba, pa, bu, da, ta ...parca nu e copilul meu
Se pare ca cu putin noroc scapam de operatia de fren lingual

Da Doamne !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Lala felicitari pentru vorbaret! Bine ca ai scapat de o grija! Sa stii ca si nepotelul meu de 3 ani si jumatate are fren lingual, si vorbeste f bine!

Tinna si minunile mele Luca si Andrei

Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui docdecap

LalaD, felicitari! cred ca esti mult mai usurata!!

raport:
vrea sa manance singur. urlete, tot ce vreti, pana ii dai sa tina mana pe lingurita, face o gura maaaaaaare si hap!
si mai nou nu mai vrea pasat, vrea conopida si dovlecei asa, natur... ma rog, facute la aburi, dar bucatele mari. le molfaie, nu se lasa.

plus zilele trecute i-a spus lu' tat-su 'tete', e asta topit, cat e el de mare. iar mie mi-a repetat 'sticla'. ma rog, a spus 'ti-cla', dar de doua ori, sa nu cred ca e o intamplare.

vrea sa stea singur in picioare. se lasa cu buf, evident, dar nu se lasa. ca daca tot cade pe moale ca-l prinde mami...

sunt siderata. am baiat mare si cu vointa.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Ce baietel mare s-a facut Serbanel! Bravo!
Am vizionat si pozele de la munte, tare scumpi clopoteii misunand prin iarba!
mult!

Poze Luca la botez

Mergi la inceput

Alinus, am citit si eu prin ce ai trecut... Noi cred ca suntem aici doar ca se ne ascultam una pe alta, nu se ne judecam... Nu cred ca fata care te-a suparat a facut-o cu intentie... Hai nu mai fi suparata pe noi!

Ai trecut printr-o experienta dureroasa si dificila, dar trebuie sa treci peste asta, ai doi copii minunati care vor o mamica vesela! Am vazut si eu pozele cu voi, sunteti tare frumosi!

mult,

Poze Luca la botez

Mergi la inceput

Hai ca am inceput sa umplu paginile pe-aici de una singura... Ma duc si eu la nani! Noapte buna!

P.S. Am pus linkul cu poze si la semnatura, unde scrie POZE NOI...

Pupici,

Poze Luca la botez
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Dragele mele,

va multumim din suflet pentru urarile adresate Mateiasului meu scump! Si voua sa va creasca copilasii sanatosi, sa fie oameni buni si sa aiba vieti frumoase si linistite!
Ramona, Ancab, Cristacoman, Shose, Ginette, Madanic (un pupic special - se mareste grupul de americance, hi, hi)!

Cu toate ca la voi este deja 14, urez si eu, retroactiv, La multe, multe lunitze clopoteilor zilei de 13 (Stefanutz, Alessia si Yannis )!

Si acum, La multe, multe lunitze clopoteilor zilei de 14:
Alexandra Maria
Eva Maria
Alexandru Luca
Mihnea Adrian

Sa fiti, mama, sanatosi si sa va bucurati parintii in fiecare minet al vietii!

LalaD, uraaa! pupa-l mama pe el de IT-ist! AStept si de la colegu' lui acelasi lucru..deocamdata tot numai la tipete ne rezumam si un mmmaa-mma spus ocazional (in special cand suntem suparati)...

Lala20, m-am amuzat cu bibi care vorbeste si in somn!

Monica (doc), scumpic Serbanelu'!
Ereena, m-am amuzat cum face Mateiutu Pa-pa!

Alina023, ce m-am bucurat cand te-am vazut ca ai aparut iar...si ce m-am intristat cand am ajuns la finalul mesajului...
Intr-adevar, numai in fata lui Dumnezeu dam socoteala de ce facem in trecerea noastra prin viata, de deciziile bune sau rele pe care le-am luat, de faptele bune sau rele pe care le-am facut...Hai, nu mai suparata pe toate fetele...Am vazut puiutii tai frumosi si haiosi..ce frumos se distreaza ei la baita!

Honey, cum este situatia pe la voi? Nu stiu daca are vreo legatura (probabil ca nu..dar mai stii?) dar si la noi a plouat astazi non-stop..ne gandeam: Doamne, dar de unde atata apa?..m-am gandit ca poate o fi fost vreo "codita" de-a lui Ike!

Pupam si noi puiutii vorbareti..si pe cei bolnaviori (sa se faca bine repejor)!

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Shose, roxana, madalina multumim pentru urari

Roxana, ccm national iti da dreptul sa ai program redus pina la doi ani: CCMN art. 17 pct. 1

Nicole, felicitari pentru primii pasi ai lui Mihaita

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Crista, bravo si tie pentru mica povestitoare…off, numai noi nu zicem nimic inteligibil…

Miky, sper ca a trecut febra lui Luca.

Ereena, eu am un sac subtire si unul gros. Cel gros inca nu l-am folosit, e pt iarna. Cu cel subtire s-a impacat bine Stefan, il folosesc numai de doua saptamini si nu a avut comentarii negative…e si destul de larg, se poate intoarce si ridica in fund, deci el e multumit. E asa haios cu chestia aia…parca e un bebe din secolul trecut, cu camasutza din aceea lunga…

Tinna, super pozele, ati prins si un curcubeu…genial Andrei cu frunza de brusture in cap… si Luca cu sepcutza pe un ochi.

Cati,

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

la multi ani clopoteilor sarbatoriti azi:
Alexandra Maria
Eva Maria
Alexandru Luca
Mihnea Adrian

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Am vazut poze superbe de la munte.TINA sunteti o familie foarte frumoasa!ALINA .Ti-am vazut puiutii.Doamne ce mari si frumosi sunt!Cred ca se simt foarte bine la curte si se vede ca se iubesc mult de tot.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MIRI este in vacanta?Stiu ca trebuia sa plece luna aceasta si nu am retinut data.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput