Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Am uitat sa spun ca pitik mea a spus azi si TATA. Dupa ce a spus mama de la 6 luni, nu a mai zis altceva, decat mama, mama, mama si de somn si de foame (strange din buze si deschide gura si zice mama) si de suparare si cand se trezeste si cand vin acasa si e incantata ca ma vede. Ei bine acum a zis TATA si tati nici macar nu a fost acasa sa o auda.....offf, dar l-am sunat sa-i zic, era asa de emotionat.

Gata, va pup si noapte buna.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 7+ lunitze.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

alinush de plush ,cum te alinta miri ,un mare ic pt voi. acum citesc despre ce ai patit,nu mai e nevoie sa iti spun ce rau imi pare. am vazut poze cu nazdravanii si iti zic din inima ca nu ne poti lasa asa cu ochii in soare fara vesti de la voi, ok?

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Si ca sa mai zic ceva de noi, nu prea bine, dar ... pt prima data in viata lui, Luca mi-a facut febra. Tuseste putin si ii curg mucisorii si in seara asta chiar frigea. Am crezut ca de la schimbarea de vreme o fi putin marait (mai ales ca azi n-am iesit decat f f putin afara). Putin nurofen si sper ca o sa treaca repede ca sunt destul de panicoasa mai ales ca pana acum n-am avut treaba cu el.

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

A, si pentru Adeluta un ic si o ca si-a facut mamica fericita.
Nicole, am vazut pozele.....superb Mihaitza... si pt. mami obosita, doar nu credeai ca scapi?
De abia astept sa ne mai intalnim in parc, cand se mai indreapta vremea.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

hai daca tot suntem la capitolul :ce a mai facut copilul meu: matei stie sa faca papa, toata lumea e topita cand il vede ,dupa ce initial nu ma cred pe cuvant. dar ce e haios la el, ca intai ridica mana stangao priveste si nu stie ce sa faca u ea, abia pe urma ridica mana dreapta si face asa bucuros din manuta.

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanica felicitari!! pupic buburuza care a facut-o fericita pe mami!!!

miki vezi ca bantuie viroza .. unii scapa mai ieftin (cu muci, par example) unii au de tras .. febra, rosu in gat etc. sanatate piticului!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina,

Lala, felicitari pt micul vorbaret, ai vazut ca si amenintarile sunt bune la ceva?

Pupicu se va face alpinist. are o pasiune sa se catere mai ales pe mine. m-a t-e-r-m-i-n-a-t. Azi nu am mai putut si m-am dus la toaleta cu el. nu mai am unde sa il pun ca sa merg la baie sau sa imi iau o cana cu apa. Pe jos daca il las, cade, se loveste, se izbeste, inainte macar il puneam pe jos si stiam sigur ca nu cade.

Azi am fost la Carrefour si a stat baiatul meu cuminte nevoie mare in cos si a ros pe rand: o pereche de ghetute luate din raft (luate de el ), cartonul de la o pereche de sosetute, cutia de cereale Nestle si o cutie cu branza topita. Nici la casa nu a vrut sa o lase din mana. Noroc ca luasem doua si asa a putut casiera sa ia pretul de pe cealalta. Branza am luat-o pt o vecina si i-am dus una din cutii ferfenita.

Ultimele doua zile am fos ca in transa, intr-o stare de depresie nasoala. probabil si brusca schimbare a vremii in toamna a avut un cuvant de zis in privinta asta... oricum azi depresia mea a simtit ca atinge un punct culminant in clipa in care l-am lasat pe iubitul meu baby sitter si m-am dus sa ma rasfat cu o baie... nu am reusit, s-a stricat garnitura de la cada si nu puteam da drumul la apa. atunci, ca sa imi spal totusi ceva, m-am spalat pe dinti moment in care mi-a venit ideea - ca dovada ce efect are spalatul asupra mea - sa umplu cada cu apa de la chiuveta cu o cana de 1,5 litri. Iubitul meu, cu baiatul in brate, m-a privit pentru o vreme uluit si oarecum temator cu privire la integritatea facultatilor mele mintale, apoi s-a resemnat si m-a lasat in ale mele.

Am umplut cada pe jumate si am facut baie, dar nu am simtit nici o alinare fiindca cea mai pacuta parte a baii de rasfat e la mine momentul in care ma introduc in cada goala cu apa curgand si stau acolo citind ceva - de preferinta un roman - pana se umple cada. Si abia apoi ma spal. Or de data asta, nu am avut nici o satisfactie. ca sa nu mai spun ca mi-am luat sa citesc revista Mami - o teapa mai mare nu am citit de multe ori in viata mea. Am luat-o de fapt pt buretelul cadoi, asa ca...

Macar acum sunt curata. Pupicu doarme si asa mai rasuflu si eu.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

hai, daca tot stau sa fiarba ciorba de perisoare , sa va intreb, ce sac de dormit ar trebui sa ii iau acum? banuiesc ca unul de toamna si altul de iarna? si daca nu a stat pana acum in sac, oare va sta de acum inainte?

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Si ca sa mai zic ceva de noi, nu prea bine, dar ... pt prima data in viata lui, Luca mi-a facut febra. Tuseste putin si ii curg mucisorii si in seara asta chiar frigea. Am crezut ca de la schimbarea de vreme o fi putin marait (mai ales ca azi n-am iesit decat f f putin afara). Putin nurofen si sper ca o sa treaca repede ca sunt destul de panicoasa mai ales ca pana acum n-am avut treaba cu el.

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008

Of, tare rau imi pare, mititelul. La fel am patit si noi saptamana trecuta a fost prima data in viata ei cand Antonia a fost bolnava si a facut febra. Am rezolvat cu nurofen si panadol alternativ la 4 ore, ca nu scadea doar de la nurofen si cu colargol pt. nasuc.
Sanatate multa piticului si sa-i treaca repede.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multa sanatate clopoteilor bolnaviori (asta ne include si pe noi, inca).
LalaD felicitari pt progresele lui ANdrei Ce m-am emotionat cand am citit cum s-a pus pe boscorodit pe limba lor, ca sa recupereze, alta nu
Monica-doc felicitari pt dl inginer care vrea sa pape singur! Azi mi-a venit si mie scaunul de masa (l-am comandat acu 7 sapt si nu am renuntat la comanda, ca fraiera, desi l-am vazut luni in carrefour cu 80 ron mai ieftin decat am dat pe el, dar ma gandeam ca mi l-au trimis deja si...) si de maine o voi hrani in el, deci o voi lasa sa faca mai mult ce vrea. Sper sa vrea si ea sa pape singurica, pana acum voia doar sa-mi dea una peste lingurita
Alina imi pare rau si pt sarcina la care a trebuit sa renunti si pt faptul ca te-a ranit o zuzica de-a noastra Nu cred, totusi, ca a fost cu rautate (nu stiu ce anume ti-a spus, dar sper sa nu ne lasi si sa mai intri sa ne mai povestesti de tine si de cei mici). Ai niste minunatii de copilasi, ce-mi plac pozicile in care fac amandoi baita Iti vine sa-i mananci gurita razareata si cu 4? dintisori Anei! In poza asta ma topesc de dragul lor, pt imagini ca asta tare as vrea un fratior/surioara pt Thea! SI tu arati super

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput