Copii din 1995-1998(23)
Raspunsuri - Pagina 6
agho spune:
In timp ce tu,Ana68 aduni "tiglele", Sanca ai o sambata turbata, Flowerplangi de-amar si dor dupa o vara frumoasa, Mihaela cu vorbitul si "matematicitul", mQQm, cu simtamintele de inutilitate (care nu e chiar totala) la care meditam si eu intr-un colt de metrou de dimineata, eu...mai revin cand voi trece de starea asta ca-mi pare ca voi deveni inutila si-acasa, si la serv., numai la spitalu' ala "locco" n-as fi inutila.
Neaparat trebuie facut ceva.
agho spune:
Andra, mi-a revenit putin memoria si tin sa-ti zic ca am citit ce-ai scris despre complexul si aglomeratul program al tau, al lui Robert. Macar tu chiar esti utila.
Fetelor, eu n-ar fi trebuit sa scriu aici ci la subiectul de psihoterapie adulti.
mihaela_s spune:
Wow, agho draga, ce se intampla la voi asa de grav? Sau e mai degraba de la munci si societate? Imi pare rau ca treci prin momente din astea, poate sunt necesare ca sa vedem si partea plina a paharului, stii cum se spune. Uite un buchet de de la mine, sa revii in forta si cu povesti frumoase despre tine si despre voi.
Mara si tu? Ana-Maria? Toata lumea e cu tziglele de pe casa cazute? Io nu prea stiu sa spun lucruri de incurajare, doar ca trebuie sa treceti peste toate. Eu cand am motive din astea sa "cad" imi spun ca sunt normale suisurile dar si coborasurile si ca urcam ca sa avem de unde cadea . Gluma asta nu e prea buna, dar apoi ma incurajez ca daca am cazut e ca sa apreciez momentele cand sunt "sus". Ma refer acum strict la starile sufletesti, nicidecum la functii sau averi. Si voua multe si pentru reveniri cu vesti si povesti optimiste, da?
Andra, mult succes lui Robert in Franta! Cred ca abia asteapta sa mearga. Ce mai fac micutii tai? Edi mai are probleme cu dintisorii?
mQQm multumesc mult de informatii, sunt utile. Asa ca fapt divers numai, aici in Suedia nu stiu daca e posibil HS. Am sa revin cu intrebari daca mai am. Insa e foarte de apreciat felul in care s-a transformat Mr.P. Ca o fi sau nu efectul HS, cred ca nu prea conteaza.
Am inteles si cu Dedi, eu credeam ca are atat de multa scoala intr-o zi. Dar nici la voluntariate nu e relaxare banuiesc...si sa mai ai putere seara sa te apuci de lectii, eu o admir sincer. Cred ca tie nici nu-ti vine sa respiri sa nu ii "muti" gandul, asa-i?
Mara din nou...amintirile sighisorene sunt tare dragi...era la inceputul relatiei mele cu Ovi, aveam aproape un an impreuna si "lucram" de zor sa o avem pe Silvia . Bine, Sighisoara nu are de-a face cu asta, dar s-a suprapus peste perioada aceea, doar atat. Am fost in noiembrie, o zi mohorata dar noi n-am simtit asta. Cam atat...
sanca, ce frumos v-ati distrat voi! Vad ca la voi e cald inca...
Cat despre zile din acelea ca sambata ta, am si eu...de-a-ndoaselea!
mihaela rock, te salut si eu! Cu ce-ti ocupi timpul de ne-ai parasit?
alma, n-ai mai dat nici un semn demult...mai hai si spune-ne cum a inceput Diana scoala, cum e in cl.7-a? Ce program de scoala are?
Dana, mai hai si pe la noi!
Sa va povestesc in final de capusa mea: Sanca nu e greu de agatat, ele trec usor de pe animale pe iarba si acolo se lipesc de un alt animal sau om. Sunt foarte mici si nu le simti mergand pe piele, te musca in sensul ca isi infig capul in piele si nu simti pentru ca au un anesetezic si apoi stau acolo pana se satura de sange si se detaseaza singure. Unii nici nu stiu ca au fost muscati. Eu pe a mea am gasit-o sambata. Vazusem de vineri ca am o muscatura pe gamba, m-am uitat si am vazut ca parca e o cojitza de sange acolo si am lasat-o in pace. Credeam ca m-am scarpinat eu...insa era capusa acolo deja, n-am vazut ca e un "animal". Eu sunt cam alergica, uneori imi apar bubitze din senin, alteori ma mai musca gaze si nu stiu. Am crezut ca si acum e asta. Sambata cand am vazut ce e, am luat-o de pe picior foarte usor, nu era cu sange si am omorat-o cu unghiile. Normal trebuia sa astept simptome de borelia sau encefalita (doua din bolile grave pe care le pot transmite, dar mai sunt si altele) care apar in 2-4 saptamani. Aici si in alte tari europene(spre deosebire de SUA) nu se da tratament preventiv. Ci numai daca apar simptome si se consata borelia de catre medic. Antibioticele(tratament pentru borelia) se dau numai cu reteta. Sambata si duminica am stat si m-am documentat de zor ce si cum si am ajuns la concluzia ca eu nu pot psihic sa astept "ruleta ruseasca" si l-am rugat pe Ovi sa-mi scrie o reteta. Altfel cred ca ma duceam cu capul si ma gandesc ce fac suedezii in atare situatie. Cred ca sunt tare bine educati in acest sens...
hai ca v-am ametit destul off-topic...va pup!
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Mah ,eu n-am asa probleme existentiale ,doar ca tanjesc la propriu dupa putin soare ,caci de fro doo sapt nu l-am mai vazut la fata ,e asa gri ,si eu inca nu mi-am pus sandalele in cui tot sperand ca isi revine vremea ...Mi-e dor de-o iesire in natura ,da'nu sa stau zgribulita si plouata ...
Cri ,cri ,cri ,toamna gri ...
Miha ,sincer am mirosit eu ceva ca-i cu parfum de romantism ...
Norocul tau ca ai medicul la domiciliu
Asta as fi facut si eu ,pana la urma n-o sa faci o obisnuinta din asta ,si decat sa se adevereasca ,in cazul de fata, mai bine preventiv .
Anca ,sanatate barbatusilor si tineti-va tari restul trupei
Ana ,voua v-a trecut ? Sanatate maxima !
Agho ,maica ,tine de aici un umar .Hai ,inviorarea ,tu stii cel mai bine ca totul e functie de cum vezi lucrurile .Fii mai pozitiva !Nu erai tu pisihologul de serviciu ?Fa o baie cu multa spuma ,lumanari ,pune o muzica in surdina si nu iesi decat cand s-a incretit pielea pe tine
Miha ,asta-i tot ?
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
Sanca spune:
Fetelor, sanatate la toti, si mai ales lui Miha, sa fie bine.
Eu ma lupt cu morile de vant. Nu pot sa ma abtin, dar hai sa va zic, ce a putut sa debiteze o tipa din grupa mea de la scoala (americana 100 %). Comenta (in scris) esseul pe care l-am scris eu, pentru "team project." Zic ca e team project, dar nimeni nu-si da silinta sa faca ceva. Pica para malaiata..... Asa, si tipa, imi corecteaza mie hartia, si la fiecare "they" gasit imi face nota sa scriu la persoana a 3 a.... . Am ajuns la concluzia ca ori e drogata, ori e proasta. Am bagat si eu in loc de "they" - "angajatii," dar acuma nu stiu cum sa-i zic ca they e plural la pers a 3 a ....Cum o fi ajuns la Univ?
Bine ca nu mai am decat pana luni cu grupa asta, ca altfel mi-as fi luat campii.
si va trimit o raza de soare de aici, si va urez o toamna mai senina si mai calduroasa.
mhldvrc spune:
Mai nimic. Am fost plecati in vacanta asta, si cum nu prea mai sunt internetcafe-uri prin tara n-am prea avut cum lua legatura cu voi. Apoi acasa ma astepta un ars si deci asta este. A avut parte de reparatii capitale iar acum iatama .
In rest ce sa va spun, am avut o gramada de probleme care in parte s-au rezolvat . Sunt ca si singura..., unul hais si altul cea, de s-ar termina odata mai repede , m-am saturat , dar ajunge cu asta, a-nceput scoala si tre' sa fiu tare pe baricade ca altfel se duce totul si tot in capul meu se sparge.
Sa vedem ce timp am sa mai bag un ochi l-a ce-ati postat pana acum, sa nu fiu chiar pe dinafara. Trebui sa-mi gasesc un job, destul de flexibil ca sa pot sta si cu juniorii, incep tezele cu subiect unic, Tatiana are atestatul la engleza anul asta si nu vreau sa mai stau la mana lui(meditatii, cursuri de engleza, etc...)
In mare cam astea sunt problemele.
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrcBrasov 2008
Ana68 spune:
Va salut cu drag...si sa ma scuzati ca nu-s in apele mele...si nici nu v-am citit cu atentie pe toate...La mine a fost o saptamana cam agitata si inca nu am incheiat-o...Marti dimineata am mers la banca sa imi ridic banutii din refinantare...dupa ce vinerea mersesem tot asa,in urma anuntului telefonic din partea bancii ca sa merg sa semnez contractul nou si sa iau banii.Vinerea aia doar am semnat contractul si dupa ce am ridicat putinel tonul,mi s-a spus sa revin marti ca mi se vor da si banii...si cum zic,marti dimineata m-am prezentat sa mi se dea banii si spre uimirea mea,nu fusese procesat nimic de catre cei de la Bucuresti,in conditiile in care eu vineri anuntasem ca am nevoie de suma ca de aer,ca d-aia am facut refinatare(ca sa nu mai pun la socoteala ca a durat 3 saptamani de la depunerea actelor si pana am fost anuntata ca s-a aprobat cererea),plus ca in mailul lor era trecut ca trebuie prelucrate datele exact in 22,adica cu o zi inainte,lunea.Am ramas interzisa...Ca o fi,c-o plesni,ca stiti ca nu putem sa va dam banii,ca nu e procesata treaba...alea-alea...si mi s-o pus pata neagra pe ochi si mi-a pierit orice urma de ratiune din creier si m-am dezlantuit rau,da' rau de tot...asa ca am plecat din banca cu promisiunea ca in cateva ore voi fi anuntata sa revin sa-mi ridic banii...Ok si am sunat si am intrebat si mi s-a spus ok,veniti ca va dam banii.Ajung si...stupoare mare:aceeasi situatie,nu era inca procesat nimic de catre Bucuresti,cu toate ca dimineata se discutase la Bucuresti pentru problema mea...May fetelor,nu vreti sa stitit ce s-a intamplat acolo...deci daca aveam o bazooka la dispozitie faceam genocid.Deci m-am scuturat de absolut toate supararile si refularile acumulate de-a lungul anului in mine si mi-am amintit de absolut toate necazurile mele generale,nu numai de cele legate de banca...si m-am revarsat acolo cu varf si indesat...Se pare ca uraganul pe care l-am lansat a avut efectul scontat pentru ca in juma de ora am avut si aprobarea si banii luati si eram iesita si din banca cu banutii in geanta...Mama lor de banditi nenorociti!
Ei si de acolo am plecat la un control si......in urma controlului voi urma un tratament pentru candida,din cauza careia va trebui sa fac in 2 octombrie conizatie de col...si mi-e o frica de ma kk pe mine la propriu..
Uite d-aia am avut si inca mai am buba la cap...stresul pe mine cat China....si cum sunt asa stresata si nevolnica in fata problemei,am senzatia ca nimeni nu ma intelege si nimeni nu ma consoleaza,sunt o caruta de nervi...cred ca stiti voi ce vreau sa spun.Probabil ca dupa ce o sa treaca si problema va fi rezolata o sa realizez ca am facut din tantar armasar si am sa rad...insa acum dardaie chilotii pe mine de frica...si cel mai frica imi e de rezultatul anatomopatologic de dupa operatie.
Cam asta e problema mea...si inca o data scuze ca nu mi-s cu tiglele pe casa...
In ce priveste raceala,ne revenim bine cu totii.Marius e ok acuma,el si-a revenit primul.Luana e si ea ok,se pare ca am luat-o din pripa cu ea si de aceea nu a trebuit sa apelam la antibiotic.Iar Alex inca e cu muci si nasul putin infundat,dar e pe revenitelea.Eu mai tusesc destul de aiurea,dar bine ca am scapat de muci si dureri de cap...
Va pup cu mare drag pe absolut toate,sa aveti un week end minunat si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
agho spune:
Buna! Multumesc tuturor pentru imbratisari, incurajari!
Ana68, multa sanatate! Sper sa-ti iasa bn anaizele si indiferent ce urmeaza sa faci sa fie spre binele tau!
Sigur ca pana nu primesti rezultatele nu vei reusi s ate linsitesti pe deplin. Despre banca, ce s aspun, ai tunat, ai fulgerat si-ai obtinut ce-ai vrut. Si eu .
Mihaela, bn ca ai prevenit problema! Habar n-aveam ca o capusa poate determina atatea probleme de sanatate.
Sanca, cred ca-i "redusa" fiinta aceea. Bn ca scapi din acel "team".
Flower, ca sa nu raman datoare cu un raspuns mai de demult, iti zic acum: n-am auzit de epitet personificator, conotatii etc., dar merci ca m-ai pus in tema. Cred ca ti-e dor de soare. ieri m-am plimbat prin ploaie si mi-am aersiti creierul in parc si-am facut si baie cu hidromasaj, dar fara lumanari. Merci!
Miharock, bine-ai revenit!
Pe toate va salut ca fug acasa si pe PCul de-acasa imi spune ca am un virus.
We minunat!
katy spune:
Intru si eu sa va zic weekend placut , imi pare rau dar nu mai am timp deloc sa scriu.
Mihaela,Ana 68 sanatate multa. Ana bine ca s-a rezolvat cu banca ma gandeam ca a ajuns "criza" asta si pe la voi...
pe toate
Katy
ralualexandrei spune:
Va pup dragele mele
Ana balaura din pacate la noi pana nu faci nitel urat nu prea se rezolva nimic,insa femeie apriga cum te stiu ai rezolvat situatia!
Sanca ce sa zic mai lasat masca,ufff vorba cea daca prostia ar durea multi ar urla pe strazi atat la noi cat si la voi.
Mihaela sanatate maxima,ai grija de tine ca nu-i de gluma!
Agho si Mara faceti bine si iesiti din galeata cu melancolie ca nu-i a bine,capul sus pieptu-nainte si maine va fi mai bine!!!
Katy multumim pt urare!
Si acu' despre noi,virusati eu ,Maria si Edy ,ei mai usor eu la greu.
Edy mai are de luptat cu cateva masele si gata are dantura completa.
Robert miercuri pleaca in Franta la Campionatul international de rugby juniori asa ca Hai Romania!!!!
De luni ma intorc la munci ca magazinul nu merge prea bine,am impresia ca Radu si-a cam luat
lumea in cap si e timpul sa-l trag nitel de urechi sa-l aduc cu picioarele pe pamant asa ca programul meu va deveni mai infernal decat este insa sper sa ma descurc,cumva.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3