Copii din 1995-1998(23)
Raspunsuri - Pagina 7
Sanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flower-power Nu se poate ...,Miha Hi! si tie si ...hai incoace de mai deapana cu noi Anca ,urma scapa turma ,noroc cu tine ca de doua zile riscam sa ma citesc tot pe mine Starea mea e cam asta The most beautiful thing in life is LIFE itself Mara mami de Tibi-Mares |
Si eu as alerga prin ploaie si uragane sa-l iau in brate pe tipul din clipul lui Cargo.... Frumos baiat.
Hai Mara, iesi din starea de melancolie, ce e cu tine?
Ana sanatate, si sa fie totul bine.
Andra Hai Romania!
Katy a inceput scoala, nu mai ai timp....
Agho bafta la devirusat. Daca ai nevoie poti intra la superantispyware free edition or Ccleaner. sau intra la pctools.
Mihaela, cum e cu tratamentul? Ce mai e nou la scoala ta? Eu scap luni de grupa asta ...si incep o alta clasa, si cu o noua formatie, sper.
Mihaela ce mai e nou cu voi? Cum au petrecut copii in UK?
revin pe luni, ca sant busy pe youtube cu o doza de Cargo , ca a avut grija Mara sa-mi dea o ocupatie...
mihaela_s spune:
Salutare de duminica! Ne pregatim sa plecam putin pe insula, e vreme frumoasa si trebuie sa profitam!
Asa ca va scriu pe scurt cum a fost ieri la Ziua portilor deschise la scoala Dianei: toti copiii au fost insotiti de parinti, de frati si surori si au participat impreuna la activitati. Regula este ca ccc clasa a 6-a in fiecare an(Diana e cl.6-a acum) organizeaza servitul cafelei(aici e un obicei cu cafeaua foarte fain, acea fika) si a prajiturilor, apoi a mancarii(am facut si servit hamburgheri), un mic targ de vechituri(si asta e traditional suedez), vanzare de pungulitze de prajiturele facute in casa si o tombola. Banii ce s-au strans au intrat la copii in fondul pe care il strang de cativa ani pentru excursia de final de cl.6-a (va spuneam ca aici cl.6-a e sfarsitul unui nivel de studii si copiii se muta la alte scoli). Daca va amintiti am mai facut si alte activitati de Craciun si de Pasti. Si vom face si anul acesta. A fost o zi plina, s-au strans bani frumosi(desi elevii scolii au primit masa de pranz gratuit la scoala), majoritatea parintilor si a insotitorilor au cumparat. Cel mai bine au trecut cafeaua cu prajiturele, hamburgherii(acolo am fost eu, am vandut 192 din 200 pregatiti) si pungutzele cu prajituri de casa. Am luat si noi muffins cu glazura roz, Silvia a vrut spunand ca sunt prajituri de printzesa , au fost foarte gustoase.
Cu capusa sunt OK, iau medicamente cum va spuneam. Sper sa fie bine.
Sanca la scoala e bine, desi incep sa fiu convinsa ca numai asta nu ajunge. Adica trebuie sa merg intre suedezi ca sa pot vorbi si intelege in ritmul lor. La scoala ni se vb rar, inteleg...dar cand ajung intre lume, parca ma blochez...nu inteleg mare lucru si nici nu pot vb mai sus de nivelul unui copil...si nu pot spune orice vreau, pentru ca nu pot . Si ma tot gandesc cum sa fac...practica inca nu am rezolvat-o, n-am gasit-o deloc pe tipa saptamana trecuta. Trebuie sa vb saptamana viitoare neaparat ca trece timpul si e pacat. Ma gandesc chiar sa imi caut ceva de lucru, asa mai usor, numai ca acum nu prea mai gasesc aici...a trecut sezonul. Inca imi invart rotitele cum sa fac...mai vad eu...
Va pup, o duminica faina mai departe, am sa revin maine.
vorbe de copil...
Hobby
agho spune:
Hai Romania!!! Andra, sa scapati si de virushi totodata!
Mihaela, bafta la gasit de lucru si de invata suedeza! E super c-ati vandut atatia hamburgheri! Ce multi!Bravooo!
Sanca, sa scapi cu bn de belele cu grupa ta! Acum ai grija sa nu cazi tu in borcanul cu melancolie. Ce mai fac baietii?
Apropo, eu n-am fost melancolica, doar am avut muuulte belele la serviciu si... societate, cum bine zicea cine zicea (Mihaela, parca, nu?).
Flower, sper ca sunteti Ok in we.
Ana68, hai ca se mai incalzeste, poate ai mai mult soare pe strada ta.
mQQm, desenul Anei la profesorul acela de ciudat de desen, se pare ca a fost apreciat. Si treb. sa mearga la cor, au repetitii la greu miercurea si vreo 3 ore sambata.
Miharock, zi-ne mai multe. Cum a fost in vacanta?
Katy, ce bn c-ai mai aparut si tu! Ce mai face Ana?
Alma, ocupata? S-a rezolvat cu banca?...Ia exemplu de la Ana68. Hahaha si sa vezi ca fetele mele de la serv., mai cu fitze, habar n-aveau de vanshi!!!
Sa va spun ca miercuri am adus acasa canapeaua si sotul meu m-a chinuit c-a scos cu mine si And. (a venit si Ana sa ne-ajute) canapeaua veche din casa. A fost un moment in care eram intepeniti in hol si nu mai reuseam sa avansam. Eram blocati la propriu. Aveam comoda cu acvariul oarecum in cale. Pe alt perete o oglinda...Brrr! Cea noua este f buna. And. e incantat, a spus ca e cadoul nostru de ziua lui (care-i pe la sf. lui octombrie.)
Cu Ana am avut o discutie si mai prieteneasca intr-o seara, dar din cauza probl. mele de la serv. n-am mai reusit sa va povestesc cat de impresionata a fost ca s-a plans o colega de-a lor ca probabil parintii acesteia vor divorta si Ana era tare impresionata etc. Dar ac. devaluire a acestui secret a venit ca umrare a faptului ca i-am daruit un portmoneu f dragutz pe care-l primisem eu cadou si ca eu asa am considerat sa i-l dau ei, ca e micutz si i se potriveste. Era f incantata. Ana e ff organizata si ordonata.
Calculatorul are parola. Cu virushii deocamdata nu e problema. Sper s-o fi rezolvat. Sanca, merci de sugestii! Nu ma prea pricep, dar imi notez ce-ai zis si vedem.
Daca mai e ceva, mai povestim.
mhldvrc spune:
Happy Monday
Mihaela, frumoase activitati se fac la scoala Dianei, super fain.
Spor la gasit de lucru si bafta la-nvatat suedeza.
Sanca, juniorii mei au petrcut foarte bine in UK. Sper sa mearga si anul viitor, dar cum stau lucrurile acum, slabe sperante. Impreuna am fost doar in tara, aveam altceva in plan, dar din lipsa de timp si bani, ne-am multumit doar cu atat.
Am multe lucruri de rezolvat in dimineata asta, dupaamiaza merg cu Tatiana la medic si nu cred ca mai intru astazi pe forum. Am sa va povestesc pe indelete si am sa descarc si pozele si filmuletele facute in vacanta.
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrcBrasov 2008
Ana68 spune:
Salutare si de la mine dragelor...
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine cu incurajarile voastre,imi prind foarte bine...si cu toate astea starea de prosteala nu mi-a trecut.Sambata am mai iesit putin din depresie,m-a dus Marius la shopping si am shoppinguit mult si bine...si duminica am facut cumparaturi pentru restul familiei..Si cu toate astea...
Las' ca imi revin io,ca drac mort inca nu s-a vazut...si revin io la umplut pagina...
Tin pumnii lui Robert,sa bata echipa la rugby...!!!
Va pup cu mare drag...si sa ma iertati ca trec pe aici ca sageata albastra...Sa aeti o saptamana excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
flower-power spune:
Happy Monday !si de la mine
Ana ,de cand ai postat ca ti s-a propus conizatie tot caut un subiect si nu reusesc sa-l gasesc .Cred ca ti-ar fi tare util acum sa-l citesti .Trebuie sa fie mai mult de o candida de ti-au propus conizatie .Sub .se numeste Cervicita si cred c-ar fi util de citit pt toate .http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=47864.Uite ca l-am dat disparut de vineri si l-a gasit cineva pt mine .Iti tin pumnii sa fie bine .Conizatia e o rezectie de col in forma de con si e mai buna decat cauterizarea fiindca scoate si celula gazda .
Iti tin pumnii sa fie bine !
Anca ,ma bucur ca ti-am dat de lucru si altceva decat sa faci temele mucosilor care se pare ca nici macar nu apreciaza cine stie ce ,daca ma mai inspira ceva ...esti invitata mea .
Miha ,frumoase activitati si mai ales umane .Felicitari pt nr record de hamburgeri vanduti .Cred ca asta ne lipseste noua (scolii),in dorinta de a performa uitam sa fim umani .
Bine ca esti bine cu intepatura
Agho ,hai ca mi-am mai revenit cu nervii capului .Am iesit si in natura in we .Se anunta si soare in urmatoarele zile .
Sa stapaniti sanatosi canapeaua ,v-ati pus serios pe treaba ,vad .
Miha,asteptam poze si istorisiri .Sanatate Tinei .
Andra ,Wonder Woman ,Hai ROMANIA !Deci iti pleaca flacaul la lupta !Tinem pumnii pt Robert sa faca o figura cat mai buna .Daca l-ati auzi pe frantuzul meu ce pronuntie are ,el graseind oricum ,cred ca il iubeste profa-sa .Azi nu s-a putut abtine in prima pauza sa ma sune sa-mi spuna ca a luat un 10.Prima nota la gimnaziu ...
Katy ,toate cele bune si tie
O zi buna tuturor si o saptamana asemenea .A aparut si soarele
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=47864
Nu intrase linkul
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flower-power http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=47864 Nu intrase linkul The most beautiful thing in life is LIFE itself Mara mami de Tibi-Mares |
Multumesc mult,Mara!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
agho spune:
Ana68, nu, n-am vazut "..." mort! Ma bucur ca ti-ai mai revenit un picutz la cumparaturi. Ai grijulitza de tine!
In sfarsit, si noi i-am luat copilului costum de elev, ca n-am gasit numai sacou singur si etc.
Flower, asa-i frumos, sa-ncepi cu 10! Poate o sa invatam si noi franceza cu sau fara graseiat. Daca ti-ai mai revenit din aburii melancoliei, atunci e bine. Multumim!
Dragelor, ce mai ziceti?