Copii din 1995-1998(23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mara,scuze...am avut niste treburi...nu pe referate.ro...este un site international,am sa-l intreb pe Alex diseara sa imi dea adresa...nu stiu cum se numeste,unde sunt inscrise diferite scoli din Romania.(ceva-ceva acum pe repede inainte,cred ca suna think.com,cu veveve-ul de rigoare...si acolo e sectiunea de Romania....nu sunt foarte sigura).
Cat despre interventia mea...s-a numit conizatie de col,a fost prelevata si proba care s-a trimis la testul anatomo si din ce am retinut eu de la doctor,care vorbea si imi povestea chiar inainte de interventie ce imi va face(si eu eram ca un veritabil shit)....este vorba de decuparea unei parti de tesut,colul se mai ridica putin in urma interventiei,ca cica din cauza ca o data cu varsta si nasterile , se lasa in jos,iar tratament nu mi-a dat nimic....sa iau antiinflamatoare si analgezice daca ma doare...atat.Banuiesc ca urmeaza sa primesc dupa astea doua saptamani...nu stiu,probabil si functie de rezultatul asta ce-l voi primi.Asta e ce stiu...

PS.Ce spuneti de Pleo????Nu ca e simpatic si se gaseste de vanzare si la noi...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Flower!
Iar ti-e dor de vacanta? Visezi la Tanzania, cumva?...
Ai dreptate. Nu ma mai invat minte odata.
Eu am dat candva pe alt subiect un site cu "didactic"...si nu m-a luat in seama niciun radar, dar nici n-am banuit/ n-am stiut c-ar fi vreo problema de delict pe forum.
S-auzim numai de bine de la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Nu conteaza ,Agho ,Tanzania ,Tazmania ....
Auzi nhuma ce tema are Tb pt maine la rom :Realizeaza o comp in care sa te imaginezi ca fiind prizonier intr-o carte citita de tine .Vei formula un titlu potrivit compunerii .Acum urmeaza ....Observatie:In realiz comp vei prezenta universul cartii ,in interactiune cu propria personalitate ,aceasta ar putea presupune si o versiune proprie asupra continutului cartii ,care ti-a absorbit in plan imaginar personalitatea Intelegi de ce mi-ar prii o vacanta ?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna! va scriu cateva randuri inainte de culcare...ca nu mai am timp in rest...dimineata scoala, o iau pe Silvia si apoi ne intalnim cu Ovi si "batem" magazinele in cautare de solutii pentru livingul nostru...si apoi venim acasa sa "punem" totul in camera, sa vedem ce merge, ce nu...discutam, "batem" apoi site-uri de mobilier, decoratiuni interioare si alte alea...sper sa le arajnam cat mai repede!

Ana-Maria, nu se termina semestrul acum, e vacanta din timpul semestrului. Doar la vacanta de Craciun e gata semestrul intai. Aici nu sunt materii separate istoria si geografia ci sunt impreuna, e o materie care le cuprinde pe amandoua si se numeste ceva de genul " Orientarea societatii" include materiile: istorie, geografie, cunoasterea religiei si cunoasterea societatii. Le fac pe rand...nu toate odata. Apoi la religie fac ceva de genul istoria religiilor, aici nu e o tara religioasa si cum sunt multi musulmani si desigur si alte religii, copiii invata de toate la scoala.
Asa este si cu chimia...materia se numeste ceva de genul: "Orientarea Naturii" si cuprinde: chimie, fizica si biologie. Si tot asa le fac pe rand...
Acuma nu stiu cum e in clasele mai mari, Diana din anul urmator intra intr-o noua etapa de scoala, gimnaziu superior care cuprinde cl.7-a, a 8-a si a 9-a. Si de acolo incep si notele, mai intai in cl.7-a sunt doar de proba, iar notele din cl.8-a si a 9-a conteaza pentru intrarea la liceu. O sa vedem anul viitor cum vor fi materiile...
Tin pumnii pentru poimaine!

agho, da...mi-i tare drag cand intru in casa si vad deja jumate de camera aranjata...urmeaza si restul...
Stii sentimentul, nu?

Mara, ai retinut bine! Pana la urma Ovi al meu, a facut pe mesterul mare si ceea ce n-a crezut ca va face vreodata...a raschetat parchetul apoi l-a lacuit. A inchiriat o masina de raschetat si a facut totul singur. Apoi a vopsit geamuri, calorifere si usa de la terasa, a inlocuit plintele(mersi agho ) de sus si de jos, a muncit mult la ele sa le potrivesca colturile, sa dea bine, etc. Si acum suntem la mobilat . Io ca io, da' sa-l vezi pe scorpionul meu cat cujeta . Adevarul e ca nu-mi pare rau, are gusturi faine si ne potrivim la ce ne dorim sa facem. Insa dureaza, el e genul caruia nu vrea sa-i para rau ca dupa ce a ales ceva, vede altceva care ii place mai mult sau merita mai mult...asa ca vrea sa epuizeze toate posibilitatile si variantele si apoi sa hotareasca. Adica sa hotaram impreuna, nu merge fara mine si fara sa ma consulte...ne impletim ideile asa...
Mama ce compunere...cum a iesit pana la urma? Despre ce a scris TB?

Noa va tzuk, iar am scris un cearceaf!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fete...

Maraaaaa....hai sa-mi bag una,bay frate...m-ai spart cu compunerea aia...La ce scoala e Tibi,manca-ti-as?!Il scoti academician....???!!Mama meaaaaa....asa ceva....mi-s spiciles!(mai pe romaneste...muci!).

Miheaela...pai voi ajungeti tarzior pe acasa...prea multe treburi de facut...alergatura multa...Ma gandesc cand o sa terminati cu alergatul asta,o sa vezi ce rau va fi,ca nu o sa ai stare.Asa am patit si eu...Cat despre sistemul de invatamant suedez,despre care,de altfel,s-a vorbit si in media din Romania...se stie ca e ceva aparte si de o calitate superioara...facut astfel incat sa atraga tinerii catre nevoia de cunoastere si studiu...Bafta in continuare Dianei,dar si tie!

No,fetele...va pup si sa aveti o zi minunata!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Edit: In postarea de mai sus cred ca mai bine se potriveste: Cunostinte despre societate si Cunostinte despre natura...cam asa ceva...ma scuzati.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Pai, Miha ,s-a imaginat personaj in Vrajitorul din Oz ,un prieten cules de pe drum ,un baiat in cautarea timpului pierdut .......Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea-asa.

Cat despre Ovi m-am prins ca masoara bine inainte sa taie ,doar te-a luat pe tine de soata .Good for him !

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Neata!!
Mara, ce complicat pentru a V-a, dar poate-i mai bine asa. Cu ocazia asta se invata cu greul si se apuca si de citit lecturi suplimentare. pesemne ca prof.-ul/a de romana este tare exigent/a.
Ana, dragut www.youtube.com/watch?v=aLUCkMG6HnY&feature=related" target="_blank">Dino, m-as juca si eu cu el, nu numai copiii.
Mihaela, sunt faini suedezii astia la capitolul educatie. Succes in amenajarea livingului, te asteptam cu .
Agho, multumesc! A si sa nu uit, ingerasul mi-a purtat noroc .

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Flower, modul de formulare a cerintelor mi s-a parut ff complex...personalitate, prizonier...Brrr! Oricum, am scos tema ca s-o dau pe la nasuc...copiilor, sa vad cum reactioneaza.
Cred ca e faina solutia cu Vrajitorul din OZ. Sunt curioasa, ai mei in ce carte ar vrea sa devina prizonieri. Lui fi-miu cred ca i-ar place s aintre in jocul de pe computer. Aseara l-am rasplatit cu lasatul la jocul lui, ca deja era "fiert".

Ana68, nu prea ne mai dai si vesti.

Mihaela, e bn sa cautati impreuna solutiile cele mai potrivite. Cu decoratul sunt mai in tema eu. Cu asamblatul e mai in tema sotul. Si mai bn sa masori de 10 ori si sa tai o data. Sotul meu a masurat o data si-a taiat de 2 ori (o bara de inox). Si fiindca mereu ne-am dus pe fuga sa cumparam cate ceva si de multe ori la sfarsit de program al magazinului, a fost nevoie de fiecare data sa schimbam cate ceva:
- chiuveta, de ex. avea o fisura (din turnare) pe interiorul locasului pe unde se pune inoxul pt. a se scurge apa, du-te si schimb-o!;
- la cada s-a defectat un buton ( sotul se gandea sa schimbe cada , dar a fost schimbat butonul, mai simplu nu?...asta dupa ce-am vorbit EU cu d-nul patron de firma de la Zalau si ce ferma am fost ca a doua zi m-a rezolvat cu mesteri de la o firma concurenta ;
- comoda de pe hol - am cerut-o cu wenge cu 2 sertare albe, ei ne-au dat cu sertarele tot wenghe...du-te si le schimba !
- canapeaua lui And. - cand s-o asamblam, un surub nu functiona bn - a schimbat unul din brate samd,
dar deja eram obisnuita sa schimbam cate ceva. M-ar fi mirat sa nu fie asa.
Vezi? Si eu stiu sa scriu cerceafuri.

mhldvrc, si nu spui in ce fel ti-a purtat noroc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor,

sa stiti ca eu am fost pe aproape, adica, am citit, dar am avut lipsa de inspiratie. Fecioara mea e bolnava, si om mai letargic decat al meu nu are nimeni. Congestionat, si zace.... Asa ca probabil, starea lui mi s-a transmis si mie.

Mara, tare complicata acea compunere. E bine ca-i face sa gandeasca, si sa-si foloseasca imaginatia. Dar totusi, e cam complicat pentru varsta asta.

Ana, azi e 16 Oct. Tine-mi pumnii sa iasa totul bine. Mie mi-a placut matza, mai mult decat Dino.

Agho a-ti cules via in week-end? Ce de bataie de cap ai avut cu toata remodelarea. Eu nu as rezista nervos.

Mihaela cum e cu masa in dinning room? Ce bunataturi ai facut ca sa o inaugurezi? De tata socru nu mai zici nimica? (asum ca e inca la voi).

MqqM deci petrecerea lui Dedi e in week end-ul asta. Ieri am vazut poza cu fata unei prietene, care e de o varsta cu Elliot. ... Am ramas socata, ca Elliot al meu, arata inca copil... fetele au trecut in categoria de domnisoare.

Mihaela ce nazdravanii ai mai facut? Eu am inceput sa vizionez filme cu baietii cu Bruce Lee, cu speranta ca o sa-i inspir si or sa vrea si ei lectii de Karate. Elliot m-a lasat sa ma uit la film linistita cu Matei, trag si eu concluzia ca ori l-a plictisit filmul, ori nu e tentat de martial arts...

Andra a a venit copilu din strainatate? Cum fu? Dar la Botez ai mai tocit o pereche de pantofi?

Mergi la inceput