Copii din 1995-1998(23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

MqqM

La Multi ani!!! lui Dedi!!!!

multa fericire si tot ce-si doreste.

Scuze de intarziere, dar am vrut sa intru vineri sa fac urarile de rigoare, si nu am mai apucat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Happy Monday si o saptamana cat mai buna va doresc!!!

mQQm frumos ati petrecut! Sper ca si curcanul a fost bun... si ca v-ati distrat pe cinste! Petrecere frumoasa tineigerei la sarbatoarea oficiala!

Mara, copiii astia sunt mereu cu capul in nori...dar daca mai au si parinti pe care sa-i mosteneasca, ce spui? Io nu ma mai mir de ei, ca si eu uit lucruri...asa ca....
In alta ordine de idei, ma bucur penrtu rezultatul tau negativ! Sa fie tot asa in continuare!

Mihaela, bravo Tatianei pentru nota frumoasa!
Si da, show must go on...desi nu era melodia aceea! Stii de ce imi aduce aminte melodia lui Queen, prima din clip? De ultima mea zi de liceu, atunci am cantat melodia aceea batand din palmi si din picioare...aveam un coleg care canta minunat si era fan Queen...ce vremuuuuri...

agho, frumoase zilele astea de toamna....cules de struguri...
Noi am fost ieri in plimbare la un loc special si pe care il indragim mult aici pe insula...in parcare sunt cativa meri si stiam de anul trecut, asa ca am cules si noi mere. Apoi frunze uscate si castane...frunzele le-am facut un buchet frumos si colorat de toamna si l-am pus in vaza, in living. Acum avem masa si scaune, am cumparat covorul. Suntem la partea de canapele/fotolii si partea aceea de biblioteca cu tv...inca "cujetam" cum sa luam. E asa de bine ca se umple camera...

Ana-Maria, tot plina de energie? Ce mai fac gorobetii? Cand ai rezultatul la test?

Sanca cum mai e Matei? Cum merge scoala?

Fetele va dau vestea cea buna...actele au ajuns sambata la sora mea. Agitatia a fost gratuita de data asta, mama era afectata tare. Ei i s-a spus ca in 2 saptamani ajunge plicul si a durat 3 si asta a fost...totul e bine cand se termina cu bine! Multumesc de suport si ganduri bune!

Diana e OK, a avut azi prezentarea in fata clasei a tarii pentru care a lucrat cateva saptamani impreuna cu o colega, un fel de referat. A fost vorba despre Tanzania si a fost tare interesant pentru ea.
Joi au primul test la mate, lucreaza de zor si ma bucur ca a prins ideea cu probelemele, acum ii place matematica . Ei sunt acum la fractii si parti de intreg, nu e ceva complicat. Insa sunt multe probleme de gandire, nu neaparat de calcul, asta imi place. Noa, io tocmai ce am facut si eu la scoala.... Numai ca ea nu intelege logica mea si si-a facut logica ei, mai bine asa...
In scrisoarea saptamanala a profei lor am citit ca dupa vacanta-care va fi saptamana viitoare, yupiiiii!!!!! -vor incepe istoria in locul geografiei si vor incepe notiuni de chimie-acizi si baze si vor face experimente. Apoi la mate vor trece la geometrie. E tare frumos asa cu scrisorile astea pe e-mail, stim absolut tot ce fac copiii. Si mereu ne invita sa asistam la ore, ma pregatesc si eu sa merg dupa vacanta cred.

Asa ca toate bune si frumoase, ceea ce va dorim si voua!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ana, mhldvrc, Sanca, agho, multumim, multumim, multumim.
agho, am vazut cand ti-ai innodat batista...

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Ana, mhldvrc, Sanca, agho, multumim, multumim, multumim.
agho, am vazut cand ti-ai innodat batista...

Cu placere!

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetele....

Agho...mea culpa...de o vreme sunt cu biscuitele pe conducta,cum ziceam...o sa-mi revin io..sti tu...lupu' schimba paru',da' naravu'....

Mihaela...ce lucruri minunate si interesante povestesti tu aici despre Diana,despre scoala...Deci sa inteleg ca un semestru fac o materie,alt semestru alta materie...interesant!Auzisem si eu ca prin zonele alea de lume la scoala se bazeaza invatarea pe referate,le da elevilor posibilitatea sa-si puna imaginatia la contributie,sa gandeasca,sa caute...efectiv sa se simta utili.Si cea mai faina chestie,mie asa mi se pare,ca aceste referate raman,adica nu le-a facut elevul si pe urma hai la gunoi cu ele,ca nu ne mai trebuie,ci sunt de folos si altor elevi.Si aici ma gandesc la Alexu' meu,care de ceva vreme lucra la un referat pe care sa-l posteze pe pagina aia educationala,unde doamna lui de tehnologie i-a creeat cont.
In fine,felicitari Dianei,succes si bafta in tot ceea ce face!Bine ca ii dai libertatea de a se organiza asa cum i se pare ei mai bine!Si chiar sunt curioasa sa ne povestesti ce si cum cand vei participa la o ora deschisa...
Bafta si tie!
Rezultatele la analiza anatomo o voi avea joi,in 16 oct.,adica peste 2 zile...Sunt curioasa,in plus abia astept sa vorbesc cu medicul,mi-ar trebui niste tratament ca se pare ca candida asta isi face cum vrea de cap pe unde nu trebuie si nu imi e deloc confortabil.Multumesc de intrebare!

Mqqm...ce batista innodata?

Mara...intradevar e extrem de stresant si chinuitor sa stai cu morcovu' dupa rezultate si grav este ca se intampla sa dai peste medici care sa iti puna un raspuns eronat....Stau si ma intreb amproasta:sunt plictisiti sau incompetenti???Ma bucur mult de tot ca testul a iesit negativ si vorba ta,nu pregeta cu tratamentul.Sa ai multa sanatate!

Andra...tine pumnii stransi rau...Ia zi-ne ce a povestit Robert?Cum i s-a parut?Cred ca a fost foarte incantat!Ceva poze...?!Vedem si noi?!Pupicei Mariucai si la praslea !

Dragelor...va pup cu mare drag si sa aveti o zi minunata!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, doar ai urat si-ai si plecat?!...

mQQm, ufff, acum ma simt ma bine c-ai vazut si "nodul".

Mihaela, casa arata mai calda si mai primitoare asa, plus buchetul de sezon. Uff! Ca si trece toamna si eu n-am batuit prin parcuri cu copiii sa ne bucuram de coloritul frunzelor. Pe drumul de intoarcere, in we, ne gogonam pe geamurile masinii la campurile intinse, palcurile de copaci samd.
Felicitari Dianei pt. prezentare! Ei! sigur ca au logica personalizata!

Aseara a fost fair-play in familie. And. luase un 10 la cicivca, dar a fost ff bucuros pt. reusitele Anei: 9.50 la testul de mate, 8.50 (9 in catalog) la testul de la romana. Noi jubilam cu totii fiindca sunt note ff bune. Din pacate pe cele de la mate, nu le va trece prof. in catalog, fiindca in mod surprinzator au fost destule note mici.
Pana in prezent, Ana a dovedit ca este in prima "liga".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Ana68, mai renunta si tu la morcovi!
"Nodul" e cel pe care l-am facut eu cand, u cateva zile inainte i-am urat lui mQQm pt. Dedi, ca stiam eu bine ca mai bn sa fac urarile dinainte ca pana la momentul cu pricina, sa nu uit.
Hopa! Alex are cont pt. postat referate?!...Bravooo!

Fetelor, cat stau eu si-mi dedic timpul copiilor, dar ei tot de l profesori asteapta informatii, indemnuri.
De ex., Ana pune mare pret pe ce zice d-na diriginta, d-na de romana, d-na de mate, d-ul de desen samd...Nu uita nimic.
And. la fel. Ieri vine si ne spune ca d-na de civica le-a spus ca ar fi bn inca de pe-acum sa dicute cu parintii despre liceul la care ar vrea sa mearga in functie de ce profesie ar dori sa aiba pt. ca la unele licee sunt profesori mai buni la materiile carora li se acorda o importanta mai mare... Si eu cand ii spuneam, el..pauza!

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui agho

Ana68, mai renunta si tu la morcovi!
"Nodul" e cel pe care l-am facut eu cand, u cateva zile inainte i-am urat lui mQQm pt. Dedi, ca stiam eu bine ca mai bn sa fac urarile dinainte ca pana la momentul cu pricina, sa nu uit.
Hopa! Alex are cont pt. postat referate?!...Bravooo!

Fetelor, cat stau eu si-mi dedic timpul copiilor, dar ei tot de l profesori asteapta informatii, indemnuri.
De ex., Ana pune mare pret pe ce zice d-na diriginta, d-na de romana, d-na de mate, d-ul de desen samd...Nu uita nimic.
And. la fel. Ieri vine si ne spune ca d-na de civica le-a spus ca ar fi bn inca de pe-acum sa dicute cu parintii despre liceul la care ar vrea sa mearga in functie de ce profesie ar dori sa aiba pt. ca la unele licee sunt profesori mai buni la materiile carora li se acorda o importanta mai mare... Si eu cand ii spuneam, el..pauza!

Sanatate maxima!

Incerc,draga Agho,incerc...Ahaaaam,deci asta era problemu' cu noadele...pricepit!

Alex are cont inca de anul trecut pe un site educational...cum ziceam,creat de doamna de tehnologie....inca de anul trecut ,din clasa aV-a...nu-ti amintesti cand aveam de facut referate anul trecut?!
Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Unde Ana ?Pe referat .ro sau referate ?Sper sa nu fie iar reclama Rasp si tu repede sa sterg

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Miha ,draga ,merci de urare ,sper si eu sa nu mai trec prin asa stres .

Eu una nu-mi amintesc sa fi fost asa imprastiata (daca i-ai fi vazut mutra cand l-am intrebat ,ceva de genul "ce-i femeie ,esti cu capul ,ce jacheta?")Cred ca nu pe mine ma mosteneste la capitolul asta .

Abia astept sa terminati de "cujetat"si achizitionat sa pui poze si cu livingul echipat ca dezechipat l-am vazut .Sa inteleg ca pana la urma parchetul a ramas pe loc si l-ati raschetat ?Nu l-ati mai schimbat pana la urma ,sau n-am inteles eu ? Adevarul e ca si eu sunt pentru parchet autentic .

Succes Dianei la testul de mate ,bravo pt prezentare si vreau si eu vacanta .Imi amintesc cc ca si-ntra 4-a erau copii care faceau o sapt ist o sapt geo ,sau cate un semestru .Ce fain ca sunt atat de deschisi si transparenti cei de la sc .Aici inca persista atitudinea aia superioara ,caracteristica prostiei .

Ana ,vad ca nu-mi raspunzi ,vrei sa ma ia radaru'?

In legatura cu rezultatul initial ,nu atat medicul care a interpretat rezultatul a fost in eroare ci mai degraba cred ca ccc calitatea frotiurilor a lasat de dorit ,de aia va spuneam sa aveti grija pe unde faceti ,ca uite-asa ne trezim ca ne zboara creierii fara rost ,dealtfel este arhicunoscut ca o buna parte a medicilor nostri te baga in sperieti si de cum le intri in cabinet te vad doar ca pe un portofel cu picioare .
Nu ti-a dat nici un tratament dupa interventie pt disconfort ?Io tot nu am priceput ,a fost chiuretaj biopsic (pt prelevare de proba ) sau conizatie pt inlaturarea ranii ?

Agho ,nu stiu cum de mai esti surprinsa (cu 2 copilasi ,si de-o anumita etate ,ei nu tu ).Apai nu stii tu cat de invechiti ,prafuiti ,depasiti ,perimati (mai vrei?) sunt parintii ,tocmai iti scrisese mQQm ca nu e cool sa te lasi apreciat de parinti ,ei nu stiu nimic (abia pe la 20 realizezi ca ce repede au recuperat )
Felicitari pt raportul dintre frati ,si pt "linia I"

Andra ,asteptam vesti-povesti

Mie mi-e dor de Katy ,voua nu ?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput