Copii din 1995-1998(23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Asa www.gizmodo.com.au/images/Scones.jpg" target="_blank">ceva am facut ieri la cererea Tatianei. Nu mi-au iesit chiar la fel dar au fost bune si Tina multumita. Cred ca-i este dor de UK, altfel nu ma ruga.

Citat:
citat din mesajul lui agho
mhldvrc, si nu spui in ce fel ti-a purtat noroc?

Asa, in toate. Tatiana a luat primele note, numai 10 pana acum, cu Mihai ma-nteleg din ce in ce mai bine , am rezolvat o mare parte din problemele pe care la aveam, deci il mai tin un timp , sper ca nu te superi .

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetele....

Ooooooffff...viata meeeeaaaa....Agho,draghe...ce vesti povesti sa dau?Nici nu mai stiu....
Ancule,sar'na,aferim boiereaso....tine pumnii!
Ce spuneai tu cu fetele...si baietii,schimbari,transformari...alea-alea...pai asa se petrece,fetele devin mature la infatisare mult mai repede decat baietii....asa este....dar si baietii le ajung din urma,pe la 17-18 ani...Sanatosi sa fie!

Sa va spun o faza...ciudato-haioasa,zic eu.Alex a avut test la franceza...si cu toate ca face franceza de un an de zile,pentru el franceza tot cum se scrie,se citeste...deci copilul ,la franceza,e in copac si copacul in aer...si cica a luat 10...si l-am intrebat daca doamna lui e stresata,bolnava si pe ce i-a dat de fapt 10 ala...la care Alex raspunde ca a avut noroc ca le-a dat de conjugat nush ce verbe si el le-a si stiut si pe unele le-a si nimerit(tot pe stiinta exacta) si ca d-aia s-a scos asa bine...Io nu mai pricep nimic...si chiar nu mi se pare corect ca doamna de franceza sa il favorizeze...sau m-am defectat eu la cap de gandesc asa?!Nici nu mai stiu....oricum asta nu-i de lauda...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sanca
Mie mi-a placut matza, mai mult decat Dino.
Mihaela ce nazdravanii ai mai facut? Eu am inceput sa vizionez filme cu baietii cu Bruce Lee, cu speranta ca o sa-i inspir si or sa vrea si ei lectii de Karate. Elliot m-a lasat sa ma uit la film linistita cu Matei, trag si eu concluzia ca ori l-a plictisit filmul, ori nu e tentat de martial arts...

n-am vazut-o, dar am pisicile mele.
Nu am mai facut nici o nazdravanie, doar ca sambata am fost cu Mihai la ziua colegului, ne-am intors acasa pe la 22:40 si pana atunci Tatiana si Adrian au rabdat ( nu avea cine sa incalzeasca mancarea). Am ramas .
_

Cu Mihai nu se-ntampla asta, daca nu sunt acasa isi incalzeste singur sau isi face altceva.

si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Salutare fetele....

Ooooooffff...viata meeeeaaaa....Agho,draghe...ce vesti povesti sa dau?Nici nu mai stiu....
Ancule,sar'na,aferim boiereaso....tine pumnii!
Ce spuneai tu cu fetele...si baietii,schimbari,transformari...alea-alea...pai asa se petrece,fetele devin mature la infatisare mult mai repede decat baietii....asa este....dar si baietii le ajung din urma,pe la 17-18 ani...Sanatosi sa fie!

Sa va spun o faza...ciudato-haioasa,zic eu.Alex a avut test la franceza...si cu toate ca face franceza de un an de zile,pentru el franceza tot cum se scrie,se citeste...deci copilul ,la franceza,e in copac si copacul in aer...si cica a luat 10...si l-am intrebat daca doamna lui e stresata,bolnava si pe ce i-a dat de fapt 10 ala...la care Alex raspunde ca a avut noroc ca le-a dat de conjugat nush ce verbe si el le-a si stiut si pe unele le-a si nimerit(tot pe stiinta exacta) si ca d-aia s-a scos asa bine...Io nu mai pricep nimic...si chiar nu mi se pare corect ca doamna de franceza sa il favorizeze...sau m-am defectat eu la cap de gandesc asa?!Nici nu mai stiu....oricum asta nu-i de lauda...

Hhhhmmmm . Asa se-ntampla uneori, am mai trecut si eu prin asta, dar la I-IV si am atentionat-o pe doamna "Pe mine ma intereseaza sa stie, nu nota". Sigur la fel as face si acum.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Miha ,ce e chestia-aia alba de sub dulceata ?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flower-power

Miha ,ce e chestia-aia alba de sub dulceata ?

Smantana. Reteta am luat-o de www.gustos.ro/retete-traditionale/marea-britanie/scones-1.html" target="_blank">aici. Tatiana a spus ca in Anglia a pus smantana si gem pe ele.

si

Mergi la inceput

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Dragelor ,sunt destui profesori la noi care se fac ca fac .Si-apoi nu-i doare mana sa le puna note ca doar nu dau de la ei ....Datorita acestor nenorocite de note pe care le-au facut atat de importante ,copiii s-au transformat in mare parte in vanatori de note ,unii in veritabili descurcareti .Asta-i un lucru foarte aiurea. Vorbeam ieri cu o fatuca de-a 7-a si o intrebam ca medii gen a avut intr-a 5-a si-a 6-a .10,mi-a raspuns .Eu ,lucrand cu ea ,imi dau seama ca e de 7 la engl ,doar ca in gimnazii ,unii pun notele cu muuulta lejeritate .Iar altii precum proful lui TB de rom o iau razna .Adica mai pe scurt ,concluzia mea :cei care nu se omoara la clasa , pun note ca nu-i doare mana ,iar cei care fac uita sa se mai opreasca ,pierd legatura cu realitatea .

Agho ,ti-as mai da neshte ex de teme ,dar mi-e ca chinui copiii.De fapt pt And cred ca s-ar potrivi.
Si TB a iesit ieri afara 2 ore ,era .....

Anca ,sunt si eu constienta ca e cam mult si cam brusc ,deocamdata ma amuz fiindca TB imi spune cand il intreb ca nimeni nu a reusit ,dintre colegi, sa-l multumeasca cu raspunsurile la alte teme si mai "motzate",sper sa-si dea seama si s-o lase mai moale .Daca nu, sper ca macar parintii sa-l aduca cu picioarele pe pamant .

Miha, aha ,am si eu comanda serioasa de pizza pt we,aseara le-am facut paste .Cat a fost cald n-am avut chef de bucatarit decat strictul necesar .

Ana ,tin pumnii ,cat despre academicieni ,prim -ministri si presedinte ,cred ca deja stie cam mult ,nu mai avem sanse

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, tin pumnii, desi sunt incurcata rau si nu stiu pentru ce?....Sorryyyy! Nu cred ca ai sanse sa-i dai la karate, poate la wung fu.

Ana68, lasa ca se frantuzeste baiatul incetul cu incetul. Ei, asta-i buna! Pai sa va spun cum citeste And. in clasa a VII-a?...

mhldvrc, multa rabdare treb sa ai cu gatitul! Am mai auzit de oameni care prefera sa flamanzeasca...Obisnuinta e a doua natura doar. Dar, ma rog, de ce-a trebuit sa-l insotesti pe Mih. la petrecre?

Flower, ti-e mila de "cupiii" mei, dar de-al tau nu prea.
Am uitat sa spunca si d-na de romana de la Ana le-a dat de facut (in 2 sapt.) o carticica cu un subiect la alegere. Azi a dus-o la scoala.

Mihaela????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui agho
mhldvrc, multa rabdare treb sa ai cu gatitul! Am mai auzit de oameni care prefera sa flamanzeasca...Obisnuinta e a doua natura doar. Dar, ma rog, de ce-a trebuit sa-l insotesti pe Mih. la petrecre?

Au tinut-o la un local, special pentru asa ceva, destul de departe si-mi lua timp dus/intors. Au fost si destui parinti, n-am prea avut scapare. Ce-i drept, s-a cam suparat, Adrian, pe mine .

si

Mergi la inceput