Copii din 1995-1998(23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Flower, ce bine c-ai mai iesit si tu putin dupa perdeaua de ploaie! Acum, ce-ai vrea, sa aiba o suta de preocupari?... E bn ca are un hobby fain- baschetul. Asta face si And. Mai rau ca e vreme urata si probabil n-o sa mai iasa asa des afara. Ai mei sunt innebuniti dupa serialul cu ninja...am uitat cum ii spune. And. e dornic sa joace noul joc instalat pe comp...tot cu ninja. Iar Ana e topita dupa Club Penguin. E fericita ca are acolo un catelus si e preocupata sa-i dea de mancare si sa mai faca shoping pe Club.

pupici..fug acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor, si Happy Monday !

multumesc de urarile facute pentru Matei. Anul acesta am petrecut numa in familie, ca nu am avut bugetul si energia sa fac petrecere pentru 20-25 de copii. Dar mezinul a fost fericit, si multumit, si-a facut colectia cu action figure din Star Wars.

Mikki2, La multi ani, sa-ti traiasca baiatul. Sanatate si tie si sa te refaci cat mai repede. Cum merge cu scoala?

MqqM samabata e si ziua lui Dedi, 13 ani nu? Ce pregatiri faci?

Andra astept vesti sa aflu ce a facut Robert la meci, si cum s-a distrat in Disneyworld Paris, ca parca era pe itinerariu - daca-mi aduc bine aminte.

Mihaela ce faci? Te dai cu skateboard si grafiti?

Agho sper ca Ana sa-si dea drumul la cantat in cor, poate ca i trebuie un pic de incurajare. E bine ca au acelas program copii, ca sant impreuna. Si ai mei se intorc impreuna de la scoala, dar Elliot merge ca Mohamed - cu 10 pasi inaintea lui fratisu, ca asa il tine la respect....

Mara vad ca TB stie prioritatile in viata... Stai sa vezi, ca Elliot s-a pedepsit singur duminica... M-a tocat toata ziua, marunt si cu rabdare, sa-l las 30 min pe calculator. Dupa ce a facut sotul network-ul in toata casa, l-am lasat. Ei, bine, aceste 30 min s-au transformat in 90 de min. Dar nu i-am zis nici eu nimica... Dar a citit baiatul de pe fata mea. Si a scris o nota ca in week end-ul ce vine, nu mai pupa calculator...

Mihaela trebe sa intru sa vad pozele, ca nu am apucat inca. Deci te tii de bowling si de petreceri... M-a amuzat cum isi face si Diana planuri pentru ziua ei. Elliot imi spunea si el in week end ce e pe meniu pentru ziua lui, in ianuarie...

Ana iti tin pumnii pentru testele de saptamana asta (parca saptamana asta le ai,nu?). Sanatate.

Alma, ti-ai luat carnetul de conducere? Ca ma tot gandesc unde ai disparut...

D-zeu mi-a demonstrat ca am un caine binecuvantat, si dus la biserica ... Sambata e ziua mea de dormit mai mult dimineata, dar cainele vecinilor a latrat cu insistenta, pana cand mi-a sarit tot somnul. Am tipat eu la caine din curtea mea, mai cu jena la inceput, dar cand am realizat ca vecinii nu erau acasa, si de aia latra atata javra, il puneam la punct cu ce-mi venea la gura... Cainele latra pana la extenuare, cred ca pica intr-un lesin, si cand isi revenea, incepea sa latre iara.... Si asa am ajuns sa-mi apreciez cainele meu obsedat de mancare, dar care nu latra .

o saptamana buna la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca, aceeasi strategie de la Oreo se poate aplica si la copii, sa stii!

Noi ciopartim curcanu in weekend, e thanksgivingu', mersi de intrebare. Dedi abia asteapta, a zis ca niciodata n-a durat atata sa treaca anu', cica s-a saturat de 12 ani pana peste cap.

Cred ca sarbatoreste weekendul urmator cu gashca.

Pupe tuturor!

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Agho,multumesc! Am nevoie de ingeras, il tin un pic la mine, sa-mi aduca bucurii, ca de la o vreme....
Mara, nu se trec in catalog, sunt doar pentru a vedea nivelul clasei.
Sanca, ce sa fac si eu, nu stiu daca asa e cel mai bine, poate imi spuneti voi. Inca se ascunde de mine, face numai prosti si asa sunt tot timpul cu el . Tina ma intelege, e fata desteapta.
Andra, asteptam vesti.

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bunaaaa dimineatza hai ca va fac cinste cu o cafea poate ma iertati pt absentza dar, deh am intrat in campul muncii asa ca lucru 12 ore pe zi,copiii cei mici ii vad mai mult dormind si uite asa trece vremea.Si ca sa spun adevarul pana la capat vineri finii nostri cei pe care ii vom cununa peste 2 saptamani ne-au facut o surpriza si ne-au invitat la munte,am urcat la Babele si am vizitat Pestera Ialomitei,super super frumos.Am o febra musculara de numa' si ca sa inchei weekendul apoteotic am sarit din bocanci in pantofi cu toc si m-am dus la botez la nasu' care isi boteza nepotul.
Robert e super super fericit au vizitat Venetia ,au fost intr-un parc safari acolo,ma rog eu nu stiu ce inseamna asta dar dupa incantarea din glasul lui a fost frumos,azi sunt la Paris,deja sunt in autocar au plecat sa viziteze orasul,maine merg la Disneyland.
Romania a luat locul 5 din 40 ,au batut Frantza cea ce e o adevarat performantza,Robert am inteles ca a jucat titular,era tare mandru insa trebuie sa munceasca mult ca sa-si mentina pozitia.
Edutzu cred ca a terminat cu iesitul dintilor si maselelor ,e urias,deja cred ca a depasit-o pe Maria la kg,Maria care a ramas o sclifosita si o rasfatata,apropo la botez am luat-o si pe ea ,moama ce a mai dansat,a fost mascota petrecerii.
VA PUP SI INCERC SA INTRU MAI DES,IN MASURA TIMPULUI SI DISPONIBIL.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

Harnicute mai sunteti la scris...foarte frumos!
Alex si-a inmultit notele cu un test la geometrie,ieri..azi cica are test la algebra...
Aseara a venit intr-un suflet acasa,si-a aruncat geanta si a taiat-o rapid...abia asa,in fuga lui pe scari,am retinut ca fuge la scoala,ca-i campionat de fotbal...am ramas si eu cu gura cascata...ma intreba Marius ca ce-a zis?Pai ceva de fotbal...am lamurit-o la intoarcere...e interscolar,si deci,care va sa zica...e cu prestigiu...

Mihaela rock...pai ce-i de ras ca te distrezi cu Mihai?!Acu' ceva timp in urma si Alex incerca sa ma invete sa ma dau cu skateboardul...am renuntat,ca riscam sa ma intind cat is de lunga pe strada.Chestia cu ascunsul...poate e si anturajul,sti tu...vorbesc intre ei si pun fel de fel de secrete la cale...e bine ca incerci sa-i castigi increderea.Succes!

Miha,m-am uitat si eu acolo...interesanta activitate...e aglomerat?!Sau se face programare?Intreb si eu...

Agho,multumesc....hehehehehehe...inca mai dansez pe scaun,din cand in cand...si imi vine in minte expresia aia,cand vrei sa zici ca esti indiferent fata de ceva,adica "ma doare in "...nasoala chestie...e rau sa te doara colea...zau asa.Bine ca te-ai linistit catva cu mersul pruncilor tai la scoala...cat despre profii care judeca la prima vedere...nu mai spun,ca ma starnesc rau si monopolizez subiectul...prefer sa zic ca profii sunt si gata....

Mara,multumesc...Cateodata stau si ma gandesc ce bine era la varsta la care sunt flacaii nostrii acuma...nu tu probleme existentiale,nu tu framantari...parca totul venea de la sine...Lasa-l si tu pe Tibi cu calutii lui verzi,ca trece vremea asta si numa' maine nu-i poimaine si va trebui sa sada singurel pe piciorusele proprii....

Anca....deci Mateiasu' o fost multumit de serbatorirea lui....asta e bine!Si inca o biluta alba:ce catel educat ai...uite asa ajungi sa apreciezi ceea ce ai,comparand cu potaile altora....Saptamana vitoare e controlul si rezultatul,in 16 octombrie....

Mqqm....pai sa aveti un Happy Thanksgiving...sper ca am scris corect...si distractie faina pentru Dedi!Am retinut aplicatia pentru copii...

Dragelor...va pup cu drag si va doresc o zi minunata!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Bunaaaa dimineatza hai ca va fac cinste cu o cafea poate ma iertati pt absentza dar, deh am intrat in campul muncii asa ca lucru 12 ore pe zi,copiii cei mici ii vad mai mult dormind si uite asa trece vremea.Si ca sa spun adevarul pana la capat vineri finii nostri cei pe care ii vom cununa peste 2 saptamani ne-au facut o surpriza si ne-au invitat la munte,am urcat la Babele si am vizitat Pestera Ialomitei,super super frumos.Am o febra musculara de numa' si ca sa inchei weekendul apoteotic am sarit din bocanci in pantofi cu toc si m-am dus la botez la nasu' care isi boteza nepotul.
Robert e super super fericit au vizitat Venetia ,au fost intr-un parc safari acolo,ma rog eu nu stiu ce inseamna asta dar dupa incantarea din glasul lui a fost frumos,azi sunt la Paris,deja sunt in autocar au plecat sa viziteze orasul,maine merg la Disneyland.
Romania a luat locul 5 din 40 ,au batut Frantza cea ce e o adevarat performantza,Robert am inteles ca a jucat titular,era tare mandru insa trebuie sa munceasca mult ca sa-si mentina pozitia.
Edutzu cred ca a terminat cu iesitul dintilor si maselelor ,e urias,deja cred ca a depasit-o pe Maria la kg,Maria care a ramas o sclifosita si o rasfatata,apropo la botez am luat-o si pe ea ,moama ce a mai dansat,a fost mascota petrecerii.
VA PUP SI INCERC SA INTRU MAI DES,IN MASURA TIMPULUI SI DISPONIBIL.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Andra,am postat de o data...Moooaaaammmaaa,ce de vesti super ne dai....ma bucur mult pentru voi si ca va merge din plin,felicitari pentru realizarile lui Robert cu echipa si ndividual si...s-o tineti tot asa!Spor la munci si distractie maxima pe la botezuri si alte evenimente pe care le aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ma inscriu si eu la o cafea aburinda ,multzam Andra ,apoi taman cand au terminat de iesit dintii lui Edutu ,ti- ai facut rost de o alta ocupatie acaparatoare .Da mai iei si tu cate-o pauza la job ,nu-i asa ?
Bravo lui Robert pt rezultatele rugbistice ,bravo pt ca se distreaza si se simte bine .
Vad ca nici parintii lui Robert nu se lasa mai prejos ,munte ,botez ,fini noi

Agho ,asa-i de-amu mai mult prin casa ,ca timpul abia ne-ajunge pt toate cele .E clar ,nivelul de lucru si de cerinte e mai ridicat ,nu au nici o treaba cu manualele ,cel putin la mate si la rom.Dupa prima saptamana de scoala (intrasera deja in materie serios,tema la mate era de la primul capitol din culegere de la recapitulative ,nu recapitularea notiunilor dintr-a patra ci recapitularea la primul capitol ).Manualul nici nu-l mai ia la scoala .Noroc cc ca-i place .La romana nu va mai spun ...abracadabrant ,derivari parasintetice ,progresive ,augmentative ...

Anca , vad ca ai avut inspiratie de data asta
Deci care va sa zica la Elliot e pe baza de procest verbal .Bine ca ti-a citit pe fata ,ori ai fata mai expresiva decat a mea ,ori o fi ...de la copii.Al meu de-l las si trei ore nici macar nu ma vede ,daramite sa se uite la expresia mea .Intr-un fel il inteleg ,sunt zile in care nu mai are deloc timp liber .

Ai vazut cum Oreo din personajul negativ acu mai vreo 2 postari a ajuns la asa da !?Chestie de perspectiva

Ana ,eu aseara m-am regalat la sedinta cu parintii .Cine mai doreste ?Cine mai pofteste ?

Miha ,succes la comunicarea cu adolescentul de Mihai .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flower-power
Ana ,eu aseara m-am regalat la sedinta cu parintii .Cine mai doreste ?Cine mai pofteste ?

Mara mami de Tibi-Mares

Hehehehehehehehe...la noi maine...hehehehehe...numa' ca io m-am scos : mere neica Mariusache...hehehehehehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Hehehe chiar ca te-ai scos ,am stat si-am ascultat pret de fro doo ore niste chestii care dupa umila mea parere nu aveau mare legatura cu realitatea noastra sau a copiilor nostri .Sedintele astea se fac doar pt a nu se spune ca nu s-au facut .Ti se comunica sec ce bani ai de adus ,ce decizii au fost luate de catre directiune ,diriginte dupa caz ,de parerea noastra nu se prea impiedica nimeni ,si totusi aici e ceva mai multa democratie decat in gimnazii ,aka nu-si permit chiar atatea ca in gimnazii .Am auzit atatea aberatii in zilele din urma .Astia nu-si permit chiar asa ,cei de la liceu fiind mai mari nu tac malc precum cei mici .As fi vrut sa ma pot lauda cu altceva dar in materie de diriginte cred ca se putea si mai bine .Oricum nu vreau sa pun etichete din prima ,inca observam si...ne adaptam

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput