Copii din 1995-1998(23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ana ,nu-mi spune ca scriai de la servici .

Agho, halal ingeras Cre ca s-a indurat de tine mai degraba .

So ,aveti si-un interes la cor ,bravo.

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Cu intarziere... da' uitai ca avem adolescenti noi pe lista...

Sanca, sa-ti traiasca baiatul fericit si frumusel si voi sa nu va mai saturati de bucuriile pe care vi le aduce!!!

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå seara fetele.Så stiti cå nu v am uitat dar am fost tare necåjitå. Am fost tare bolnavå si abia am avut putere så am grijå de cei mici.Am så intru så vå povestesc cind imi mai revin.Puiul meu cel mic implineste 5 ani luni, dar il sårbåtoresc putin miine.

Vå doresc toate bune si mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mikki2 Sa creasca mare, puiul tau si sa-i ajunga pe ai nostri! La multi ani! Petrecere frumoasa! Imi apre rau c-ai fost bolnava. deci cand cineva nu scrie aici, chiar exista o explicatie. Iti doresc multa sanatate! Sa te faci bn si sa ai grija de puiuti!

Flower, asa e, exista un marrrre interes.La voi ploua? C-aici e jale, brrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Buna sa va fie inima fete dragi!

mikki2 pentru micutzul tau!!!! vad ca e doar cu o luna mai mic decat Silvia! Cum ati petrecut? Imi pare rau ca ai fost bolnava, sper sa fii bine mai departe. Te asteptam cu drag sa ne povestesti despre tine si baieti!

agho, nu stiu cum o fi la Mara, dar aici ploua ploua, vreme de . Asa ca azi avem zi de casa, mai mesterim cate ceva-omu' meu, mai aranjam prin casa si ne jucam-eu cu fetele. Adica cu Silvia...ca Diana e la prietena ei.

Ana-Maria ma bucur ca ai trecut cu bine peste interventie. Tin pumnii sa fie bune analizele! Multa sanatate!

Ieri Diana a fost la petrecerea unei colege, au tinut la bowling o ora si apoi au mers acasa la fata la masa, tort si distractie. Acum Diana abia asteapta ziua ei, sa primeasca si ea cadouri si sa se veseleasca cu colegele. Cred ca va invita si baieti, desi nu prea e moda...dar ei i-ar placea. Mai vedem. Saptamana viitoare e ziua prietenei asteia la care e acum si va fi intr-un loc foarte interesant. E un loc cu sali multe cu activitati sportive si de logica, ca sa treci prin sali trebuie sa intrunesti un anumit punctaj. E ca si un joc pe computer, cu camere, numai ca asta e in realitate. Diana a fost in vara acolo cu cateva colege si au facut parca 5 camere...ne tot pregatim sa mergem si noi intr-un we...
Ca sa va faceti o mica impresie...dati click pe "läs mer" si apoi pe pozele din dreapta.

Va pup, o saptamana frumoasa si insorita sa aveti!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

mikki2...LA MULTI ANI! puiului tau,sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!Distractie multa!Iar tie insanatosire grabnica!
Miha,Agho,Mara,multumesc de urari!
Mara,pai da...de la servici scriam,de unde?!Ai uitat ca la noi acasa,in privinta computerelor din casa,domneste patriarhatul???!!!Nu ma certa,ata ete!Crezi ca aveam stare sa stau casa linistita?Sigur ma apucam de ceva treburi...nici un caz n-as fi stat ca si clotza in varful patului....asa ca mai bine la birou,cand pe o bucutza cand pe cealalta,pe scaun.
Fetelor...sa aveti o saptamana cat mai plina de realizari si pentru azi o zi minunata!Va pup cu drag!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Mikki2, La Multi Ani! puiului tau, sa creasca mare si voinic, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Agho, trimite-mi si mie ingerasul ala cu note bune , Mihai nu a facut aproape nimic, la mate , in testul predictiv si anul asta mai sunt si tezele cu subiect unic .
In rest ce sa va spun, s-au acomodat foarte bine la scoala, Tatiana abia astepta. Anul asta e un pic mai greu, au programul foarte incarcat, cursuri de engleza, tezele la Mihai, CAE la Tatiana, sper sa nu le transmit emotiile mele.
Ma tin de prostii,sambata am incercat sa merg cu placa iar duminica am dat bomburi(graffity) cu Mihai, doar asa, sa devenim mai apropiati.
E tare gelos pe Tatiana.
Miha, ori n-am prceput eu cum, ori nu se poate vedea.

Mikki2, sanatate multa!

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

mihaela, dai click pe "impresie" si iti apare o pagina noua. Intr-o casutza mare galbena scrie cu alb pe roshu "läs mer"(citeste mai mult). Dai click acolo si iti apare o noua pagina unde in dreapta scrie "några bilder"(cateva fotografii) si sunt cateva foto. Se poate vedea fiecare poza separat dand click pe ea. Sper sa mearga acum.

Spor copilasilor la scoli si note maxime!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mihaela, chiar mi-era dor de noutati din Suedia, cat si depsre Diana. Foarte frumos si ingenios! De fapt, un astfel de joc real imi imaginam si eu, sigur nu in felul asta, pt. o tabara, ceva nostim si inteligent totdata, pt. copii. M-am uitat si la pozele cu "aventuri" in padure, urcat/coborat pe scari, pe funii. Este ff bine conceput proiectul de dezvoltare a abilitatilor de miscare, orientare etc.
Ufff! Eu sufar dupa un anumit gen de concursuri la care am participat pe vremea "pioneratului". In clasa a V-a am participat la un concurs " Micii pompieri". Era fabulos de-a dreptul! Aruncam furtunurile cu apa, le desfashuram, apoi contratimp trebuia sa le impachetam. Saream peste obstacole, dadeam si proba scrisa, test-grila. A fost super. Noi obtinusem timpul cel mai bun la proba practica de ex.
Am fost si la concurs de circulatie, cu teste-grila, cam cum se da la scoala de soferi, dar adaptat. Pe cuvant, chiar erau vremuri frumoase. Ma gandesc sa le scriu astora de la pompieri, poate vin cu propuneri de genul asta.
Chiar ma bucur c-ai pomenit de Ovi si de Silvia. Si noi am bricolat sambata cuierul de pe hol. Eu am fost cu ideea, sotul cu oarece munca fizica, mai multicica un pic. Seara se impauna c-a fost ideea lui, incat And. a intrebat de 2 ori daca a fost ideea lui tati?!...Si al meu sot sustinea sus si tare, c-a fost ideea lui.
Noi, duminica am petrecut fain, in casa, c-a plouat mult si bine.

mhldvrc, eu ti-l imprumut pe ingeras, chiar si pe termen nelimitat, ca vorbesc cu DD sa-mi mai trimita unul. F. bn ca te tii de joaca, sigur ca e nevoie sa te imparti in mod inteligent intre ambii copii. Stii ca exista complexul de "cel de-al doilea nascut"?!... Eu m-am zbatut ani in sir cu Ana ca sa inteleaga de ce ea nu e la fel d emare ca And. samd. Multa bafta la sustinut copiii! Ai totusi grija cu placa! Si la grafitti, sa nu va amendeze!

Ana68, care va sa zica, ai "dansat" pe scaun?Si tie, o "saptamana plina de realizari"! Esti la fel de simpatica, asa cum te stiam. Ma bucur ca esti mai bine.

DD, le-a aranjat atat de bn pe toate, astfel incat, And. face lunea dimineata, pregat. la romana, exact in acelasi timp cu Ana, care merge la engleza. Ideea e ca ambii copii pleaca impreuna de-acasa si se intorc impreuna fiindca au fix, acelasi drum. Bucuria e ca Ana nu mai merge singura la sc. de engleza. Apropo, Ana e disperata de cantatul la cor.Numai eu nu sunt.
Azi, And. a fost la romana si practic, s-au cunoscut reciproc, el si d-na prof. El e ff multumit. D-na credea ca o fi baiatul meu vreo "tufa de Venetia". Se speriase initial, dar acum cred ca i-a trecut spaima. Mai rau e c-am aflat ca actuala prof. care le preda romana e si fara experienta, dar le mai preda si gresit.

Va pup , ca sa nu exagerez cu "vorbaria".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Mikki ,La multi ani !! celui mic ,sa creasca mare si frumos !Si tie numai bine ,trebuie sa fii puternica pt ei

Ploua si la noi Agho si-i asa o brusca schimbare de temp de vreo 10*.
In we cumparaturi ,iar duminica stat in jurul vetrei ,odihna ,lectii ....

Miha ,si TB deja a primit doua invitatii la ziua unor colegi si era incantat ,cum altfel ? Nu stie inca unde ,sau chiar daca a stiut nu cred sa-l fi interesat in asa masura incat ...sa si retina .Doar cateva lucruri sunt cu adevarat importante la momentul asta :meciurile de baschet ,jucatorii lui preferati ,H2O serialul preferat si cam atat ,restul nu prezinta atata imp cat sa-si bata prea tare capul

Ana ,un hop l-ai trecut ,o sa fie bine si restul

Miha,se trec testele astea sau au doar asa rol de ghidare a prof vis-a-vis de nivelul clasei?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput