Copii din 1995-1998(23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Ana68, chiar ca te-ai scos. Cum reusesti tu sa-ti faci viata usoara! Sigur ca e rau sa te doara ...acolo. Ana, nu ma intelege gresit. Profa de romana la care ma refeream e cea cu care face pregatire, diferita de profa lui de la scoala si normal, ca ei nu se cunosteau si nu stia cat ii poate mintea. Am discutat cu profa de la pregatire si impresia e pozitiva dupa prima sedinta. Iar copilului meu au inceput sa-i sclipeasca ochii a inteligenta din nou. Parc-a revenit la viata.

Flower, tu vorbesti limbi straine cand vb depsre orele de romana?...A mea face neologisme, regionalisme, arhaisme etc. Dar ce zici tu, chiar ca m-ai confuzat rau. Dar in ce sens te-ai "regalat"?...

Sanca, ce cuminte e Oreoooo! And. n-are nicio sansa sa mearga inaintea Anei la cat de insistenta-i fata mea. Dar chiar m-ai lasat paf cu nota scrisa de Elliot. Unde-ar da DD sa-mi scrie si copiii mei asemenea angajamente?!...Despre stimulare si incurajare nu poate fi vorba la cor. Ideea e ca e disperata ca repeta 3 ceasuri cantecele respective. Bafta!

mQQm, pana sambata poate-mi amintesc si uit de 'nshpe ori ca sa-ti urez toate cele bune pentru Dedi, asa ca mai bn mai devreme decat niciodata. Petrecere frumoasa si cei 13 ani sa fie numai cu bucurii![flo]

mhldvrc, complicata adolescenta asta, cautarile de sine, micile sau marile secrete! La cat de mamica buna esti, se va indura ingerasul si-ti va aduce bucurii. Eu si la testul ala predicativ de la romana, m-am prins ca And. n-a stat la locul lui, in banca lui. May, am asa un feeling, un mirossssss! Sa ma tina DD cu mintea treaza! Asa ca fi-miu mi-a zis ca s-a mutat cu prietenul lui in banca si chiar daca n-au stat de vorba, nu s-a concentrat deloc asupra testului. Not problem. De-acum incolo se va concentra asupra tuturrrror fiselor de lucru, testelor, compunerilor, lecturilor, ca n-are incotro.

Andra, may, esti ceva de groaza! Cand la nunta (acum o luna), cand la munte, cand la botez?!... Foarte bine ca faci fata distractiei! Ma bucur pt. Robert al tau. Cred ca e in culmea fericirii. Bravoooo! Dupa munca, vine si distractia pe care chiar o merita. Numai de bine si puiutilor mici!

Mergi la inceput

Flower, am citit ca te-ai plictisit/revoltat la sedinta cu parintii care nu mai au niciun cuvant de zis.Sa-ti treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor sunt aici si va citesc, sa nu ma dati disparuta!

Felicitari lui Robert si distractie placuta ami departe!

Eu am mai multe probleme in cap...una dintre ele e a mea, am postat-o si la generale, altele sunt si ale mamei si nu o pot ajuta cu nimic, e vorba de actele surorii mele care se pregateste sa vina in Ro peste 3 saptamani si mama i-a facut pasaportul, i le-a trimis inapoi de aproape 3 saptamni deja...nu au ajuns la destinatie si nu se oboseste nimeni sa le caute...posta o acuza pe mama ca nu le-a trimis prioripost ci doar recomandat si se spala pe maini si ea nu stie ce sa faca...acum nu mai au timp sa refaca si buletinul si pasaportul...si ma stresez si eu asa cu ale ei si ale mele...
Sper sa ma intelegeti!

Am sa revin, pana atunci va doresc numai bine!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Mihaela, imi pare rau pt. problema actelor. Da, era bn sa fie trimise prioripost. Chiar nu stiu cum se poate rezolva problema. Eu asa am procedat cand am trimis documente in State si chiar au ajuns la destinatie. Am primit si confirmarea de primire, totul a fost OK.
Numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, dragelor.

eu am intrat sa beau ceasca de ceai cu voi, impreuna.

Mihaela mai bine l-ai lasa pe Mihai pe skateboard, si tu te-ai da cu ceva mai "safe" sau fa jogging... ca eu asa de bine mi-am scrantit glezna in Iulie, facand acrobatii de pe scandura...

MqqM intelept ai scris... Sa aveti un Thanksgiving placut si linistit si sa miroasa casa a curcan la cuptor. Uff, ca si Dedi e in mare graba sa creasca...

Andra, bravo tie ca o tii tot intr-o petrecere. Hai ca ai dantuit la nunti si la botezuri vara asta,ca ti-ai tocit toti pantofii. Bravo lui Robert pentru rezultatele obtinute la meciuri. Hai Romania!

Agho 3 ore cap la cap mi se pare exagerat pentru niste copii sa repete repertoriu.

Ana mi-a placut faza cu Marius la sedinta. Si eu l-am trimis pe August la Elliot, dar la sedinta clasei lui Matei nu am scapat.

Mara baietii nu se ating in cursul saptamanii de calculator. Si nici in week end nu=mi place sa-i vad prea mult intepeniti pe scaun. Dar eu fumegam duminica, ajunsesem la stadiu mut... ca preferam sa nu zic nimica... Cred ca asa m-a citit ca a intins coarda prea mult.

Mihaela. Vai ce bataie de cap. Poate apar actele, si sant numa intarziate in tranzit. Asta e sorella ta din Las Vegas? Se repatriaza? Scuze ca sant off topic, dar ma roade curiozitatea....

Ma duc sa ma apuc de lectii. Am o clasa de business management si am o gramada de munca, ca e un prof mai exigent.

O zi buna la toti.

Mergi la inceput

Sanca, tu bea ceaiul si lucreaza, ca noi mai stam un pic (vreo 2 ore) si ne culcam. Asa e, 3 ore e exasperant si corul e subiect tabu.

Uite, cautam sa postez ceva la un subiect despre canapele si ajung sa v-arat voua (chit ca va intereseaza sau nu) :D canapeua pe care i-am luat-o lui And., dar e pe nuanta crem cu brate inchise la culoare. La pagina 5, canapea Nova.

www.maxinovafurniture.ro/produse.php?page=5&cat=canapele" target="_blank">canapea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am revenit, m-am mai veselit putin, asta datorita sustinatoarelor mele, va multumesc si aici fetelor. Si o asteptam pe Dana pe la noi, cu mare drag!

Sanca, da...e sora mea din NY care a stat vreo 6 luni in Vegas si acum e back in NY de vreun an. Nu i-a placut in Vegas si promisiunile nu au fost chiar pe bune. Asta dupa ce si-a luat casa si toate cele acolo...ea a luat-o la un pret mare si cand sa o vanda scazuse piata ca nu mai merita sa o dea, asa ca e proprietara in continuare pe un credit la banca si cu casa data la chiriasi. Noa asta e viata...
Cu plicul mama a aflat ca a plecat cu bine din Ro in 21 sept. si de acolo ei nu mai au ce sa faca. Sora mea s-a interesat sambata de plic si i s-a raspuns ca e in vama, inca asteapta.
Nu, sora mea nu vrea sa se repatrieze-nu inca dar vine in vizita in Ro si apoi la noi cu mama si merge si mama cu ea inapoi in NY. Toate rezervarile sunt facute-avioane, hoteluri, trenuri si vapoare-si de asta e nasol. Si nu mai au timp sa reia toate actele...ca sora-mea trebuie sa trimita procuri, dureaza cel putin o saptamana pana ajung, ii trebuie buletin-cica 7 zile lucratoare-si apoi pasaportul si sa ajunga si asta la ea...si plecarea ei e in 5 nov. Acu' isi invarte mama rotitele si cunostintele ce sa faca daca plicul chiar nu ajunge. E chiar stresata saraca, mai ales ca ea nu se uita la bani si acum face asa ca zice ca s-a zgarcit la bani. Cand putea foarte usor sa puna prioripost...si nu isi poate explica de ce a facut altfel. In fine, eu am tot linistit-o ca acum degeaba tot ca nu mai are ce face, trebuie sa vada cum poate rezolva problema de fatza.

Noa imi cer scuze ca am acaparat topicul, luati-o ca pe o paranteza.

ps. Ana-Maria, la locul acela de activitati trebuie rezervat timp ca sa nu fie inghesuiala. Singura zi cand poti merge fara rezervare si e mai ieftin e sambata intre anumite ore.

agho, e superba canapeaua! Nu mai stiu daca am zis sau nu...dar sa o foloseasca sanatos!

la toate!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Aoleu voi imi creatzi asa un sentiment de...vinovatzie,dar sa stitzi ca nu "umblu"pe forum si aici nu intru ca-s "suparata"!Chiar mey Flower dar de unde ai scos-o si pe asta?

Tu ai vazut cit era ceasul cind i-am scris Mihaelei,ca eu pe la ore de alea mai intru sa citesc cite ceva!De scris nu mai apuc ca-mi joaca literele de pe tastaura!

Uite saptamina viitoare am vreo citeva zile libere si promit sa intru sa va iau pe fiecare in parte,ca de citit va citesc sunt la curent ca sa zic asa cu faptele si evenimentele!

Pina atunci va spun doar ca noi suntem in vacantza(iuhuuuu!!!!)eu sunt rupta de oboseala(azi am muncit dupa amiaza si miine dimineatza ma duc iar )ceea ce e cihhhtare de tot,ca am impresia ca de fapt nici n-am fost acasa!

In rest suntem sanatosi ceea ce va dorim si voua tuturor!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Dana ,nu conteaza ,era gluma ,important e ca te-am convins sa ne mai faci cate-o vizita .Sunt convinsa ca si restul fetelor sunt in asentimentul meu si ar vrea sa stie cum mai sunteti ?
Pana atunci ,vacanta si odihna placuta !

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Mihaela , fie si in paranteza, asta e! Te inteleg. Asa am "tremurat" eu ca sa rezolv cu foaia matricola de la facultate pt. prietena si fina mea totodata din State. Trebuia s-ajunga originalul la un Centru de evaluare educationala de-acolo si m-am dus la facultate sa-mi elibereze mai repede, apoi fuga la posta. M-am interesat de toate detaliile, cum s-ajunga mai repede si mai sigur. Plus c-am scris adresa mea de-acasa pe formularul de confirmare, desi la expeditor era trecuta adresa facultatii, dar am mai scris intr-un colt si numele meu. Eram contratimp. Si brrr incoace-brrr incolo, ca pana la urma a ajuns la timp si fina mea isi poate continua acolo niste studii. Eu credeam ca trebuie sa dau cateva sute de mii, m-asteptam si la 100 lei noi, dar cand mi-a zis vreo 17 lei noi, am intrebat de doua ori, ca sa m-asigur c-aud bine.

Da, iti multumesc pt. inca o urare. Ma bucur ca-ti place si tie.

Flower,uite cum ai reusit tu sa faci un om - Dana - sa se culpabilizeze.
Dana, multa liniste si odihna in vacanta!!!

Mergi la inceput