Copii din 1995-1998(23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Fetelor ,eu vin la raport cu 10 curat la testul de mate ,i-am zis lu'TB ca-l inramez ca nu se stie de mai pupa
La romana cred ca or sa ne iasa peri albi :le preda la nivel de-a 7-a a 8-a ,cica o sa le fie mai usor mai tarziu .Care-o mai apuca .
Culmea (de ce oare m-asteptam la altceva ?)nimeni n-are nici o problema cu asta (sau nu indrazneste s-o zica ).La sedinta am vorbit discutii,ca doar n-a avut nimeni tupeul sa discute modul de predare al profului ...Mi-ar trebui un emoticon cu unul ce fluiera dandu-si ochii peste cap .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Flower, inrameaza-l, inrameaza-l! Dar s-ar putea sa-ti trebuiasca mai multe rame. Manca-l-ar mama de baiat destept, nu?... Cu nivelul de-a 7-a, de-a 8-a, sigur iti va trebui mai multa vopsea de par.

Azi am rezistat eroic si nu i-am sunat deloc pe copii. Sa se descurce cum pot! Fiindca And. mi-a zis aseara ca nici mie nu mi-ar conveni sa fiu intrabta in orice moment : Ai mancat? Ti-a facut temele? etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Agho super canapeaua. . dar de ce-i zice Pisa, ca doar nu e inclinata...

Mihaela, deci americanii au pierdut de data asta plicul. Sper sa se rezolve cat mai repede si fara prea multa bataie de cap. Ieri am stat si m-am uitat la debate dintre candidatii la presedentie. Sa vedemc are si ce promite mai mult, si ce planuri au sa scoata economia din rahat.

Mara, felicitari pentru 10 lui Tibi. Hai ca tu ai inceput sa scrii ca mine, acu un an, cand facusem vanataie in frunte de la ... Toata clasa a VI au tinut-o in materie de gramatica, vocabular de cls VIII si a IX. O idiotenie. Nu am putut sa fac prea mare gargara la scoala, si a trebuit sa accept notele de C - tradus 7 in rom. Media la engleza se facea gramatica + literatura, asa ca a iesit cu B pe fiecare trimestru, dar a fost al naibii de greu. Anul asta, parca fac aceiasi materie. Nu stiu daca e mai usor sau nu, dar cert e ca Elliot mi-a luat la engleza numa A pana acuma, adica tot intr-un 10 a tinut-o. Nu stiu daca e materia, sau ipod touch pe care i l-am promis sa-l aibe....

Dana daca ai scrie mai des pe aici, ai fi mai odihnita, ca forumul are o functie terapeutica de relaxare Bine ai Revenit. Mai scrie-ne cum e viata in Germ si cum e cls a VI (?) la voi.

Matei a venit ieri julit din cap pana in picioare, de la ora de sport. Are genunchiul drept bulit serios, cotul drept si umarul... Asa ca aseara am stat in bae si am pansat ranile. Eu sincera sa fiu, fierb, ca nu mi se pare normal sa vina in asa hal de la ora de sport. Au intrat 2 coelgi in el, unul imbrancindu-l mai mult decat celalalt. Am decis sa nu fac scandal la scoala, ca nu cred ca as rezolva mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Mara, felicitari lui TB si s-o tina tot asa.
Agho, frumoasa canapeaua lui Andrei, s-o stapaneasca sanatos. Si felicitari pentru notele copiilor.
Andra, superdistractie la tine,, ce face Robert, sa-ntors din Franta?
Mihaela, insfarsit am reusit sa vad si eu acele poze, mama ce distractie acolo, mai ales in padure .
Sanca, credeai c-am invatat sa merg pe placa?, as de unde, dar trebuia sa fac ceva pentru relatia mama/fiu. In mare parte am reusit, acum sunt solicitata sa merg cu el si prietenii lui peste tot. In mintea lor sunt cea mai mama.
Daca nu ar mai fi asa de secretos uneori(mai ales cand ia o nota mica),ar fi si mai bine. Mi-ar place sa fim prieteni, sa nu mai avem secrete, sa facem .

Poate-mi dati si mie o idee. Mihai trebui sa mearga sambata la ziua unui coleg si nu stiu ce cadou sa cumparam. Multumesc anticipat pentru sugestii.

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput

Sanca, nu e Pisa!!! Este ce numita Nova. Pisa e cu clic-clac si e mai ingusta cand o desfaci. Nova e lata de 1.40m. Daca ar fi fost si mai lunga in interior, adica macar de 2.00 m si nu de 1.90m, ar fi fost si mai bine. Dar cand va atinge 1.80 m inaltime fi-miu, sigur va trebui sa-i luam alta cai vor iesi picioarele afara.
Probabil din cauza notelor grozave luate de Elliot ai scanat rapid mesajele. Bravooo pt. Elliot. Si un pt. Matei, sa-i treaca "buba". Iar tie o pt. diplomatie.

mhldvrc, e fain ca esti iubita in cercul baietilor, asa ca esti pe drumul cel bun. Cu notele mici, toti copiii au retineri in a spune adevarul. Asadar, Mihai e un copil normal. Inseamna ca el constientizeaza ca nota mica nu-i prea buna si va lua si masuri de imbunatatire a notelor.

Numai de bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna dragelor! Uite ca a mai rasarit soarele si pe strada mea (prietenii stiu DC!) desi la noi e innorat si friiiig...

Azi e ziua mea libera, sper sa fie ultima joi cand stau acasa...peste o saptamana am intalnirea cu sefa de laborator si sper sa ma accepte pentru practica, daca nu atunci tot ma "invart" eu sa merg in alt loc, mi-e urat sa stau acasa, parca sunt asa inutila...Mi-e dor sa merg si eu intr-un loc de munca, sa am o ocupatie constanta, nu sunt genul casnic, asta e clar.

Mara, felicitari muuuulte multe lui TB pentru nota obtinuta, sa fie un start bun!

mihaela, ce frumos povestesti de relatia ta cu copiii, nu cred ca sunt multe mame cool care sa fie acceptate de adolescenti, in spetza de baieti! Te admir sincer!

agho, mama a platit 11 lei pentru recomandata, ar fi fost 100 de lei prioripost. Cred ca depinde si de gramaj...
Acum s-a mai linistit putin, inca spera ca actele sa ajunga, din moment ce i s-a spus ca sunt in vama. Daca nu, are 2 variante: sora mea poate calatori cu scrisoare de la consulat, dar numai direct in Ro. Ori ea are rezervate bilete la Madrid intai, vrea sa stea acolo la o prietena, cateva zile. Iar apoi vine la Budapesta, asta e ruta ei...e mult mai scurt pentru ea. Acu nu stiu cum va face, inca asteapta. Apoi mama ar putea sa-i faca in regim de urgenta actele, s-a interesat si cu niste cunostinte se rezolva. In concluzie, se poate rezolva, acum stie si cum. Eu abia astept sa le vad la noi in "ograda", mi-e atat de dor de ele...
Ai facut bine ca nu i-ai mai "deranjat" pe copii , dar ma intreb cat timp ai sa rezisti? Io si pe Ovi il mai sun cand e acasa si il intreb daca a mancat .

Sanca, succes cu noua grupa la scoala!
Felicitari lui Elliot pentru notele frumoase la engleza si pupam pe Matei.

Va pup cu drag, sper ca la voi e soare si frumos...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetele...si io pe aici...am o stare foarte agitata...habar nu am de la ce...ceva de genul ca n-am stare...probabil prea multa energie...am tot ascultat Rammstein azi...Mihaela rock stie ce spun...cam in starea asta ma simt...revin cand imi revin.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana68, ia zi, te mananca undeva? Cand n-ai energie, cand dai pe dinafara. Cine sa te mai inteleaga si pe tine?

Mihaela, oo, da, asa e, depinde si de gramaj.Las' ca daca a rasarit soarele deja pe strada ta, va mai rasari si la mama ta, precum si la sora ta si vor veni cu bine la tine.
N-as putea nici eu sa stau acasa. Prefer sa fiu agitata si in priza tot timpul. Ei, sigur, uneori imi doresc si sa ma mai odihnesc. Mai bine sanatos si bun de munca!
Dar le inteleg si pe mamicile care trebuie sa aiba mai multa grija de copiii lor sau de alti membri ai familiei, pt. ca au motive, cu siguranta.
Totodata, iti doresc sa te accepte sefa de laborator si sa-ncepi o data lucrul. Iti tin pumnii, uite, fac si eu galerie. Am invatat de la Flower.

Mergi la inceput

Mihaela, n-am rezistat sa nu-i sun decat o zi. De fapt, sincera sa fiu, ieri am uitat sa-i sun ca tot stateam pe net la serv. sa rezolv niste probleme.
Si aseara am aflat ca ieri, ziua, au mancat numai "flu-fluuuri" si c-au uitat sa se uite si-n frigider. ...Ba ca n-au avut chef...
Si azi i-am sunat si m-am enervat pt. ca nu-si gaseau tuburile ( de acuarele profesioniste - sa zic asa) de la pictura si e posibil ca And. sa le fi uitat la scoala si nici ca le mai gaseste.
Ii trebuiau Anei ca sa faca un desen pt. un concurs in China si ea a uitat sa-l faca in we, cand avea timp mai mult. Ufff! Eu vorbesc, eu aud. A rugat-o pe prietena ei s-o imprumute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Am trecut doar sa va salut, am avut si inca mai am o perioada incarcata, ni s-a schimbat conducerea si fac ore suplimentare la serviciu, spre exemplu ieri am lucrat 12 ore incheiate. Nu mai intru pe PC acasa, aici am prins un moment sa va scriu 2 vorbe, ca n-am mai intrat de mult. Sunt si cu casa in renovari, orele de conducere le fac printre picaturi, cred ca renunt la net pe termen nedefinit.

Diana a inceput scoala cu un 9 la biologie si cu experimente la chimie, inca nu mi-a dat foc la casa si sper sa nici n-o faca.

O bocana de ieri..

Profesoara de muzica:
- Copii, sa puneti bani sa luati un prosop sa ne stergem pe maini de creta!

Diana:
- D-na profesoara, eu zic sa puna bani profesorii, ca doar ei se sterg pe maini!

Va pup!

Mergi la inceput