Mamici ce asteapta al doilea copil (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Sanziana am ras de am murit cu ratza ta beata! Esti o harnicuta, eu n-am apucat sa fac nimic toamna asta si nici n-am sa apuc, din lipsa de fonduri...dar la anu' sigur
Momentan, zic merci ca am scapat de rechizite 99% si deja la urmatorul salariu pot pune si eu deoparte banii pentru nastere..nu de alta, dar acusi bate la usa si eu n-am strans nimic!
Julax

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut cu buna seara pentru toata lumea!

crengu, io oare de ce nu am vazut pozele voastre de la botez?Sau le-am vazut? ca nu ma mai tine neuronu...mai dai un link plsss!
Iar cu "galagia" asa e si la noi...tambalau..nu stiu de ce, cre ca ei nu realizeaza ca deranjeaza, pur si simplu vor atentie, fie ea si aia negativa, important e sa fie bagati in seama.

Zsuzsu eu la Stefan i-am zis de zeci de ori ca nu ramane acolo, ca merg dupa el, ca dupa toti copii vin mamicile si nu ramane nici un copil acolo peste noaptea, ca doamnele au copii lor si merg seara la ei...chestii dastea, pana a inteles ca nu ramane acolo ca merg dupa el orice s-ar intampla si incet incet sa acomodat. Lor le este frica sa nu ramana acolo fara noi!

Iulia

Claudia, cu intarziere pentru sotul tau!

sanziana mai ai un pic si gata, incepem si la tine galeria!

Eu am racit!Imi curg mucii, in rest nu am nimic doar muci si stranuturi...sper sa nu ia si bebele ca l-am auzit stranutand...desi el stranuta si pana acum acu parca stau cu ochii pe el ca pe butelie penru ca saptamana viitoare trebuie sa mergem la vaccin.

Ma duc la nani ca sunt franta de oboseala...
la toata lmea

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!
Multumesc de urari dragele mele! Maine e de fapt ziua sotului si avem ceva invitati dar nu facem cine stie ce petrecere. Am cumparat un tort, am facut o tava de carnaciori in foietaj si o prajitura. Am mai cumparat tot felul de snackuri, bauturi si gata; nu pun masa mare. Nu am energie sa organizez asa ceva. Mai ales ca azi nu m-a putut ajuta sotul deloc. A fost si a mai cumparat niste rafturi si niste cutii in camera la Stefan ca nu se mai poate juca saracul; sunt prea multe jucarii si daca stau gramada el nici nu mai stie ce jucarii are. Deci sotul s-a ocupat de rafturi si apoi a fostcu Stefan in oras la parada zmeelor. Se organizeaza anual si e tare fain pentru copii. In consecinta am facut si eu ce am putut cu Lucia.

Iulia, Sanziana,

Mai aveam in cap multe sa va zic da'mie asa un somn ca am uitat. Revin maine cu mintea mai clara sper eu. Pupici, Pa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

pe toate pentru galerie!Nu v-ati plictisit,ca de cand credeam ca nasc...
Sanziana,eu ma simt mai bine deact in urma cu vreo 2 saptamani,cu exceptia faptului ca arat ca o balena si am niste vergeturi...Dar e ok.Marti intru inj sapt 39 si cand ma gandesc ca imi doream sa ajung macar pana la 37...Uite incurajare de la mine
Amalia,e entuziasmat bobocelul de clasaI?
Ana,incearca sa stai cu o masca din aia cum au medicii,poate nu ia bebe raceala.Ceai mult si sper sa treaca .Cu vremea asta nu e de mirareca racim .Mie abia mi-a trecut doar cu ceai de tei,lamaie si miere.Sanatate multa!
Claudia,la multi ani sotului pentru maine.Hai ca te-ai pregatit foarte bine.Nu pleaca nimeni flamand din cate ai spus.
Iulia 38+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Repet si eu urarea pt sotul tau Claudia "La multi ani!". Pai ai pregatit o masa foarte apetisanta! Nu au facut baietii poze la zmeee?sa ne delectam si noi?
Iulia important e ca te simti mai bine, vine si bebelina, iar de vergeturi imi pare rau, eu inca am scapat...sper sa nu cobesc!
Ana multa sanatate!
Amalia cum se simte bobocelul in clasa I ?

Am dormit azi pana la 8.45 cu Dragos, nu-mi venea sa cred cat e ora. M-am trezit si peste noapte de multe ori, dar adormeam imediat!
Azi am in plan sa ma vopsesc, sper sa reusesc,sa nu ma apuce lenea!
O duminica placuta si insorita...de o saptamana noi nu am mai vazut soarele!

37+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

AMR 3 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Julax, Sanziana multumesc de intrebare! e incantat de scoala, David. Deja se simte oboseala oricum...azi noapte s-a trezit si a vorbit in somn..mi-a zis.." mami e bine?"..clar e stresat.
E copil cuminte, chiar daca deja incepe sa se plictiseasca acasa la lectii..deh, sunt lucruri repetitive deocamdata. Azi l-am invatat si 2 poezioare de toamna pentru luni..i-a pus doamna sa aleaga ei ce vor invata pana luni..traiasca netul!

si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Sanziana,la mine s-au accentuat vergeturile in ultimele saptamani.Ma bucur ca ai scapat!
Amalia,hmm,doua poezioare pana luni?Mi se parea suficient si una,dar...bine ca se poate.Bafta cu literele si tot ce tine de primele notiuni.E o perioada fosrte importanta.Iulia 38+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele cochetele

Am revenit si eu pe forum cu intarziere dar nu am avut ce sa fac , nu am avut timp , foarte multe lucruri de rezolvat etc

Ana am vazut pozele de la botez , sunt foarte frumoase , sa va bucurati de bebe increstinat si sa fiti sanatosi
Claudia imi pare rau pentru bebe Stefan ca este bolnavior , uit un pupic mare sa se faca cat mai repede bine si La Multi Ani !!! sotului tau , sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de familie si copii
Iulia ce bine ca v-ati plimbat , miscarea este cea mai buna pt o graviduta nastere usoara cand va sosi momentul
Sanziana hai ca mai ai putin si-ti vei tine bebeul in brate , o sa coboare sarcina cat de curand cam peste 2 saptamani coboara la loc
Crengu sa-ti traiasca printesa increstinata si sa va bucurati de ea , mi-au placut tare mult pozele dar mai ales rochita
Stefimic bun venit la noi in club sa-ti traiasca bebe si sa va bucurati de el , iar in legatura cu bebe 2 la noi a venit fiindca ni l-am dorit , este frumos cu mai multi copii , ei sunt rodul dragostei dintre cei doi soti , cand este sa vina bb 2 nu-ti fie teama , mamele au o putere de nici nu-si dau seama de cate lucruri sunt in stare sa faca , asa ca asteptam sa ne mai scrii si sa ne anunti ca vei avea pe bebe 2
Cami bafta la examen
Amalia concediu placut si bucura-te cat mai mult de tot ceea ce faci acum
Crisu imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat , iti doresc ca DD sa-ti ajute si sa duci la bun sfarsit aceasta sarcina pe care o ai acum si bebe sa fie sanatos si voi la fel
Oanapupici d ela noi si felicitari pentru bebe naszdravan care nu mai face in pampers , lasa ca vine si timpul lui cand va face numai la olita s-au de ce nu direct la wc stii ca si eu eram dipserata cu Andrei al meu ca nu vrea la olita deloc si acum se cere intr-una
Dana drum bun iti doresc si sa fie bine si bebe la purtator pana la termen
zsuzsu subscriu si eu la ce a zis Crengu referitor la olita , bafta multa sa fie bine si sa nu dureze mult operatiunea
Mada multumim iar legat de sot am uitat sa specific ca el este profesor la Seminarul Teologic , preda muzica psaltica
Sanziana spor la cumparaturi si la facut bagajelul pentru bebe si mama
Ana sanatate multa si ai grija de tine
Despre noi ce va putem spune decat ca avem multe incercari de la DD anul asta , numai bine ce ne-am mutat ca deja copii sunt bolnavi rau de tot ( niste viroze ), iar am ajuns azi cu ei la urgenta , iar tratamente peste traamente , am ajuns la concluzia ca dr astia fac practica pe copii , asta este trecem noi si peste asta , nu avem ce face.
Imi cer iertare daca am sarit cumva pe cineva dar m-am straduit mult ca sa pot raspunde la fiecare in parte cate putin mai ales ca tot pe fuga sunt in casa, de maine incolo sper sa reintre totul la normal .
Va pup pe toate si va doresc numai ibne si mai ales sanatate , asta este cea mai pretioasa

Iulia nasetere usoara si bebe sanatos

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Of Dany imi pare tare rau sa aud ca sunt iar bolnaviori micutii! Va doresc muuulta sanatate si sa va ajute Dumnezeu sa mai lasati la urma atatea incercari si sa va linistiti! Numai bine!

si 34+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Dany, multa sanatate! Si eu stau cu grija ca am racit si sper din tot sufletul sa nu raceasca si Matei.
Am incercat cu chestie daia pe fata danu o suport...ma sufoca . Oricum, deocamdata am numai niste muci transparenti si nimic alceva.Sper sa treaca cu ceai fierbinte cu lamaie si miere.

tuturor

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput