Mamici ce asteapta al doilea copil (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Zsuzsu, nu-ti face griji cu pampersul, o sa invete repede mai ales ca ii va vedea pe ceilalti copii la gradinita va incepe sa spuna si el. Intr-adevar fiecare copil are vremea lui.
Oana, cu caca la olita sa stii ca si stefan al meu a avut aceeasi problema care a durat cam juma' de an; tragea niste basini de lesinam toti si nu voia sa mearga la caca. Apoi deodata i s-a parut fun sa faca caca si trecuse in extrema voia de trei ori pe zi sa faca si se tot scremea pana scotea cate un carnacior. Copiii au perioade diferite inc eea ce priveste raportarea la eliminarea materiilor fecale. Eu zic sa-l lasi in pace.
Iulia, eu am patit-o de mai multe ori cu Stefan asa, ca nu voia sa doarma singur desi el n-a dormit niciodata cu noi dar nu voia sa ramana singur. Asa ca l-am pacalit. Intr-o zi am stat cu el pana a adormit, a doua zi am stat putin si apoi am zis ca am uitat sa fac ceva anume si ca plec da' vin inapoi. Lasam usa deschisa si plecam intorcandu-ma in doua minute. Mai stateam putin si mai plecam o data. Urmatoarea zi prelungeam intervalul de plecare in loc de 2 min. stateam 5. Apoi ii spuneam ca nu pot sa stau cu el ca trebuie sa ma duc sa citesc ceva dar o sa las usa deschisa si tot asa pana cand il simteam reobisnuit sa doarma singur. Tu poti sa faci in loc de o zi doua sau trei si apoi sa maresti intervalele, cum il simti tu ca reactioneaza. Nu stiu daca ai inteles ceva din ce am spus eu. Am citit ca toti copii au perioade inc are se simt mai vulnerabili, mai fricosi si au nevoie de supra-protectie. In aceste prioade e bine sa le faci si pe plac dar in asa fel incat sa nu dezvolti frica pe care o are obligandu-l sa ramana singur dar nici sa nu creezi o obisnuinta de a dormi cu el.
Stefimic, nu stiu ce sa-ti spun despre bebe2. Eu cred ca noi cele care ne-am hotarat nu suntem curajoase ci intelepte. Toate am avut frici si temeri dar le-am lasat de o parte. Si eu am ezitat foarte mult pana sa trec la actiune dar acum nu pot sa-ti spun decat ca regret ca nu am facut-o mai devreme. E un pic mai greu cu doi copii dar e minunat, merita. Daca ma hotaram mai devreme acum aveam doi copii mari asa, am unul mai mare si unul mic iar timpul tot a trecut. Decizia legata de cand si cum... vezi tu dar cred ca e o decizie inteleapta sa mai faci un copil fie mai devreme fie mai tarziu.

Noi suntem bine. Stefan si-a revenit asa deodata. Adica dupa febra 40 la interval de 3 ore, si-a revenit brusc la normal si nu a mai crescut deloc temperatura. Azi a fost din nou la control si medicul a zis ca e bine, mai e putin rosu in gat dar nu mai e umflat, etc. Nu mai inteleg dar ma bucur ca e bine. Maine merge din nou la gradi. suntem bucurosi ca tare s-a mai plictisit acasa. In rest... rutina. La noi e tare frig, dimineata sunt cam 7-9 grade si la pranz de-abia ajunge uneori la 18 grade dar de obicei e 15-16. Offf, nu stiu ce vreme vom avea si noi la botez; deja am emotii. V-am lasat, va pup si va urez noapte buna!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Crengu, vai cum era sa uit!!!! Am vazut pozele. Complimente la adresa micii crestine dar si la adresa mamei ei! Esti o mamica tare frumoas si se vede de la o posta ca esti mandra si fericita cu puiutii tai. Si Cristian radiaza in toate pozele. Sa va fie de bine! Pupici!

Mergi la inceput

'Neatza fetele!!!!

Ce faceti? Inca dormiti? Voiam sa dau o cafea dar cui?

O sa beau singura cafeaua, ce sa fac?
Apoi ne imbracam si plecam la cumparaturi sa luam un cadou pentru sotul meu caci vine ziua lui de nastere. Stefan e la gradinita asa ca o sa ne ducem noi singure ca fetele linistite fara nici un barbat care sa ne deranjeze de la shopping. In plus trebuie sa-i cumpar Luciei ceva caciulite de purtat in casa ca e cam rece la noi si ceva pulovere pentru grasa de ma-sa ca cele vechi nu-i mai vin si ii cam ingheata burtile. Iar de slabit nu am mari sperante cat o alaptez pe Lucia caci nu vreau sa tin nici o dieta. O sa ma apuc de bicicleta dupa botez dar atat. Asa ca o sa incerc sa ma suport asa grasa pana la anul cand oi intarca-o.

Va pup pe toate si va urez o zi foarte frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry ca nu am mai reusit sa intru iar da am fost cam deprimata zilele astea ehh acu imi cam trece ma simt mai bine am inceput sa iau si niste vitamine. Miercuri am fost cu fetele la cantarit Ami are 5,840 kg la 11 sapt si Ari are 14,70 kg si 87,1 cm deci suntem numai bine.
Dany ms. Ma bucur sa aud ca v-ati adaptat bine in noua casa si spor sotului cu scoala. da ce scoala face?
Claudia pai astept pm cu adresa ca sa iti trimit cartea. Mai eu sunt f multumita de ea am incercat toate retele si sunt f bune pacat ca Ari a fost mai mofturoasa si nu prea s-a omorat dupa ele da de bune is tare bune. Legat de sport nici eu nu pot face tare mult efort ca daca exagerez mai curge putin maroniu in ziua aia de ex da incet incet imi revin. Eu am ales sportul ca eu la diete nus tare buna is cam gurmanda si pofticioasa si ce nu pot avea dupa aia tanjesc. Incerc sa mananc portii mai mici si cat mai sanatos multe legume fructe apa gratare de pui, peste salate si sa evit chestiile greoaie. Na ma chinui si eu cum pot nu vreau sa slabesc brusc si apoi cand ma las de dieta sa pun la loc ca am mai patit asa ci vreau sa imi formez o rutina si sa mentin asa si in timp se vor vedea si rezultatele.
Ana f frumoase pozele ce scumpel e el cu vestutza aia.
Claudia multa sanatate lui Stefan da e greu cu doi si mai ales daca sunt bolnaviori dar ma bucur sa aud ca te ajuta sotul si la noi e la fel Flo ma ajuta f mult.
Iulia ce e aia crema la pahar? Ma bucur ca te simti bine eu am luat de la cumnata mea din Italia reteta de tiramisu cand a fost la noi a facut ea si a iesit execelent si vreau sa incerc in weekend si sa ma risc sa fac si o prajitura din aia inteligenta ce iese gen cremsnit.
Sanziana, Iulia tinem pumnii sa stea bebei in burtica cat este nevoie si sa fie sanatosi ca asta e cel mai improtant restul trec toate.
Claudia suna super meniul si eu sunt fan restaurante italiene pai daca tot e ceva micutz si mai casual restaurantul ma gandesc ca merge si ceva mai casual si la imbracaminte bine mai elegant dar totusi casual.
Crengu ms. Am vazut pozele de la botez sunt super. Ce dulce e printesa mica iti vine sa o papi. F fain si tortul. Iar tu arati super. Vreau si euuu.
Stefimic eu dupa ce a facut Ari un an si a devenit mai usor ne-am gandit la bebe 2. E greu da cu doi copii micuti da si cand mai cresc devine mai usor noi am ales o diferentza mai mica pt ca asa se vor juca impreuna si vor avea cam aceleasi interese ca la noi diferentza este de aproape doi ani. Acuma dupa ce am nascut si etc parca mi-as fi dorit ca diferentza sa fie si mai mica da e ok si asa.
Zsuzsu felicitari pt inceperea gradinitzei acusi va intrati si voi intr-un ritm.
Cami bafta la examen ce examen dai?
Amalia ma bucur ca te mai relaxezi si f bine faci profita acuma de timpul petrecut numai cu david si bafta in noul an scolar.
Crisu uff imi pare asa rau. Tinem pumnii sa fie bine de data asta multi pupici si multe ganduri bune de la noi. Si sper sa nu te chinuie prea mult greturile.
Cami si la noi tot felul de aventuri de genul ca deh mai ales luatul jucariilor lui bebe si etc.
Rromanitza tinem pumnii sa fie bine si zbor placut si fara aventuri.
Zsuzsu si noi tot in scutece suntem eu o las in ritmul ei ca degeaba m-am chinuit nu vrea si pace.
Crengu asa fac si eu cu telefoanele sg pb e cu usa ca nu avem sonerie aici ci, ciocanel din ala si bate cate unul de zici ca imi darama usa.
Cami super.
Iulia multumim de reteta suna tare bine legat de somn si Ari vine la noi in pat acuma de cateva zile nu ma vine doarme singurica.
Claudia ma bucur sa aud ca sunteti mai bine.
Tre sa fug plange printesa mica si apoi ma apuc de curatenie ca in sesra asta vreau sa merg la sala si sa termin totul pana atunci.
Pupici la toate fetele sorry ca nu nominalizez pe toata lumea da fug la aia mica.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna dimineata fete
mersi mult de raspunsuri
acum pe langa ca face in scutec, feciorul meu nu vrea nici sa ramana la gradi
azi dimineata dar si ieiri a facut un scandal, plangea saracu de numa- de m-i se rupea inima sa-l las, dar a trebuit sa fiu tare si sa plec
julia- si a meu mai doarme cu noi, si cam tot timpul adoarme cu mine in pat, dupa care il punem in patutul lui
si doarme acolo pana dimineata si vine dimineata iara intre noi
dar sincer nici nu vreau sa-l fortez prea tare ca stiu ca nu am castig de cauza ca incepe sa planga si las dupa el
sa speram ca daca ne mutam- in primavara sper- si o sa aiba camera lui o sa reusim sa-l obisnuim singur mai usor
dar vom vedea
nu mai zic nimik sigur- ca eram asa de sigura ca o sa-i placa la gradi intre copii si uite ca urla de numa

12+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Claudia,ma bucur ca si-a revenit Stefan.Legat de somn,te-am inteles perfect si sunt de acord.A mai avut o periaoada de asta si am procedat asemanator.Fza e ca acum nu merge deloc.Noaptea trecuta l-am culcat pe la 21.15 si a adormit la 23.30,eu incercand sa nu stau tot timpul langa el.Dar cum plecam si ii spuneam ca ma intorc imediat,cum ,hop,dupa mine.A fost cea mai gra seara.Azi la pranz i-am spus o poveste,timp in care s-a cam tot foit,apoi am inchis ochii si l-am lasat sa se desfasoare.A adormit dupa vreo 20 de minute.In seara asta il preia sotul,ca mie mi-a ajuns.
Mada,asa facea-face si Alex,venea la noi in pat dimineata,dar nu ma deranja,dar la scurt timp nu a mai acceptat sa adoarma singur.
Si eu fac des prajitura inteligenta,mai ales ca nu necesita efort deosebit
zsuzsu si al nostru doarme singur,doar ca acum nu mai adoarme decat cu unul din noi. Au si ei perioade.Sper sa se acomodeze printul la gradiIulia 38+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

SALUTARE
Azi nu a mers netul si vai cat m-am perpelit!
Iulia faza cu adormitul cu unul din noi v-am zis ca la noi a inceput din primavara, pana atunci adormind la el singur in camera fara probleme. Dragos adoarme repede de obicei, dar are si momente cand ma scoate din sarite, dar acum mi-am propus sa fiu tare calma si indulgenta cu el!
revin

36+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

AMR 4 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salut fetele!
Sunt tare trista ca parca nu ma mai pot intelege Cristian, de cateva zile , nu stiu ce are, parca a dat strechea in el. Numai in ciuda imi face. Mereu face galagie si se supara din orice, motiv ca sa planga si sa faca galagie in casa.

Claudia, pentru sotul tau si distractie placuta daca faceti vreo petrecere. Si nu te mai stresa cu slabitul ca arati foarte bine. Serios.
Multumesc si de compliment. Ma bucur ca e mai bine Stefan.

Multumesc si celorlalte fete pentru urarile de bine.

Mada, da-mi si mie reteta ta , cum poti sa faci atatea ca eu uneori cred ca o iau razna si nu am timp sa-mi termin treburile. Nu am pic de ragaz si parca ziua e prea mica pentru cate am. Sunt foarte organizata, dar cand scrii tu cate faci......cum reusesti?

Zsuzsu, e normal sa nu vrea sa stea la gradi. Asa a facut si al meu, dupa o saptamana incununata de succes, plange de se rupea si nu a mai vrut cu orice chip sa stea. Si am fost nevoiti sa-l tinem acasa un pic, educatoarea a zis ca nu a mai vazut copil sa planga atat de mult si sa sufere 9 ca el plangea non stop cat tinea programul, nu ca altii care plangeau la inceput si gata) si ne-a recomandat un pic de pauza. Apoi a mers totul ok.

Julax,

Sanziana, esti supi pe mine? daca te-am suparat cu ceva sa ma tragi de maneca.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Cami, era sa uit, multumim de cafelele alea super frumoase.

Dany, multi pupi si tie.

AdaS, de ce ne-ai parasit?

Mada, nu te stresa ca nici tu nu arati rau, ai timp sa dai jos kg, ca nu-s foarte multe.

Pupam si toti bebelusii si le uram sanatate.
We placut la toata lumea.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Claudia La Multi Ani sotului!
Crengu ce-ti veni?sa fiu suparata? va invit la preparatele de toamna pe care le-am facut:zacusca, castraveciori si un sos picant pt cartofi prajiti sau pizza Si eu tot la reactiile lui Dragos ma gandesc, cand va incepe sa se miorlaie si sa faca galagie si el nici nu intelege ce-i aia sa faci liniste!Intr-o zi il imita pe ta-su cum sforaia si mergea la fata lui si-l maingaia si apoi venea razand la mine...
Iulia cum te simti?
Mada lasa ca cele 2 printese te vor ajuta sa dai kg jos rapid!

Noi suntem bine, cu toate pregatirile gata, mai am mici cumparaturi de la farmacie si sa completez bagajul, care in mare e gata!
Dar ma misc ca o rata si aia beata!

36+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

AMR 4 saptamani !!!!

Mergi la inceput