Mamici ce asteapta al doilea copil (16)
Raspunsuri - Pagina 6
OanaRusu spune:
Pupici - noi tot din umbra ![]()
am intrat putin pe la poze
mufitza lui Crengu
insa stau rau iar cu timpul - a plecat mama inapoi la ea, eu nu apuc sa dorm destul si-s cam praf.... mai ales ca ma incearca o raceala.
Cu lapticul binishor - adica un supliment de seara, in rest papa san, insa tot destul de des si nu reusesc sa atipesc cu ea ca apar tot felul de "amabili" - gen suna la interfon careva cu reclame, suna telefon pt diverse chestii... taman cand sa dorm putin...
Acum s-a trezit Ana - fug la ea
pa-pa
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
rromanitza spune:
Neata fetelor!!!!
Imi pare rau de amutire, dar nu am disparut de pe forum....Pur si simplu nu am avut suficient timp fiind mai tot tp cu Dvd si el nu ma lasa la calculator....
Acum facem bagaje si ceva cumparatiri pt familie, vineri plecam si sper sa ajungem cu bine acasa...
Dar inca nu stiu cand o sa va mai scriu deoarece in rom inca nu am instalat net-ul, trebuie doar sa ii sun pe cei de la firma sa vina cat de rpd si o sa va dau de stire ce si cum!!
Luni am programare la dr, am vb deja, si vom vedea.... Nu vreau decat sa stea bb acolo pana macar aproape de termen.....
Va pup cu drag si sa fiti cumintele pana revin cu stiri noi!!!! 

Dana,
26+, mami de David 9.11.2004
OanaRusu spune:
Dana, sa ai drum bun
si sa auzim numai de bine cat mai curand de la voi!
Cami, nazdravana de Soficu' ar tb sa fie cu Paul impreuna, sa vezi atunci nazbatii... Aici s-a stricat de tot vremea si dc nu mai iese pe afara ne duce la limite extreme
ce-i poate mintea.... asta din lipsa de alte metode de eliberare a energiei ![]()
Am ajuns ca abia astept sa-l trimit la bunici ![]()
![]()
Insa trebuie sa avem rabdare cu el ca e in plin proces de eliberare din pampers - pishu nu mai face in pampers nici noaptea, il trezeste pe tata, insa cu kk avem pb, ceva nu-i este lui clar si acuma face foarte rar, da' macar face tot la olita.
Pupam fetele ca asta mica iar vrea pe mama ![]()
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
zsuzsu spune:
buna dimineata fete si
la toate
oana cum ai reusit sa-l obisnuiesti fara scutece si sa se ceara
al meu baiat e mai mare cu 4 luni dar nu reusesc
daca stau langa el si merg la fiecare juma de ora la olita e ok, dar el nu se cere deloc si daca eu uit sa-l pun isi da drumul in chiloti
de caca sa nici nu mai vb sau de trezit noaptea pt olita
12+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2[/"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"]
crengu75 spune:
Saluatare si de la Suceava!
Cami, ce dulce esti cum povestesti de fete. Ma bucur ca te amuzi de ceea ce face Sofia.Cred ca e dulcica foc si Sabina cand gangureste.
Abia astept si eu s-o vad pe Rianna mai activa, abia acum a inceput si ea sa rada, sa se uite la noi cu interes si sa dea din maini si picioruse cand ii vorbim.
Zsuzsu, nu te alarma cu scutecele, o sa vina momentul cand va renunta. Cu rabdare si mai ales multa blandete, sa nu-l certi cand scapa caca in chilotel si sa-l lauzi tare de tot daca face la wc sau olita. La noi s-a mai discutat mai demult tema asta si toate fetele au spus metode si am ajuns la concluzia ca trebuie rabdare si toate la timpul lor, fiecare copil e diferit. 
Oana, eu tin interfonul mereu inchis tot din cauza ca toata lumea suna la mine sa le dau drumul in bloc. Si le-am dat flit. Cine vine la mine sa ma sune inainte, n-am nevoie de musafiri surpriza. Si inchid si telefonul daca dorm copiii sau il dau pe silentios si vad eu dupa aia cine m-a cautat. Principalul este sa te odihnesti si restul sa mai astepte. AAAA, am uitat sa zic ca inchid si soneria.
Sa nu ziceti ca-s nebuna.......dar cofortul mau si al copiilor e pe primul loc.
Sanziana, poate venim sa papam ceva zacusca la tine, ca la castraveciori te-ai facut ca ploua. Glumesc.
te pup dulce.
Amalia, concediu placut.
Romanitza, drum bun si zbor placut, abia astept sa ne dai vesti cand ajungi.
Julax, 

si foarte multe 

asteptam cu nerabdare sa ne dai vestea cea mare!!!!!!!!!!!!!!!
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
zsuzsu spune:
crengu mersi de raspuns- sa speram ca vom scapa odata si noi de scutece
- glumesc odata si odata sigur vom scapa
problema e ca acum mergand la gradi va fi si mai greu ca educatoarele sau ingrijitoarele nu o sa-l puna din juma de ora pe olita, mai bine il lasa cu scutecul
si e sg din grupa cu scutec![]()
da asta e bine ca l-au luat si asa
dana te asteptam acasa cu drag si sa fie totul ok pe drum
sa ne dai semn cand poti ca totul a foat bine si ai ajuns
12+ si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
CamiM spune:
salut!!
si desi a cam trecut dimineata uite ceva pentru voi:
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
julax spune:
Cami,Crengu,multumesc de urari

Am fost si azi la control,bebe e pregatit sa vina...cand vrea.Nu mai presimt nimkc,il astept doar![]()
Cami,mi-ai facut pofta de cafea,ce bine arata.Bafta la examen!Simpatica surioarele,sper sa fie si Alex atent cu surioara lui.Instinctul de mama imi spune ca asa va fi dupa cate vad,dar...vom vedea
UIte si reteta de crema la paharPe mine ma salveaza de multe ori,caci e usor de facut ,buna si puse in recipiente mai micute ajunge pentru cativa musafiri.Toata chestia e ca trebuie sa amesteci continuu ca sa nu se prinda de fundul cratitei(eu fac in ceaun).Hai sa trec la subiect ca am si pastele pe foc
Ingrediente:
3 linguri cu varf faina
3 linguri cacao
8 linguri zahar
1 varf cutit sare
1 litru lapte
100 grame unt(jumatate de pachet)
Se amesteca faina,zaharul,cacaoa,sarea cu putin lapte(sa iasa o pasta subtire care sa nu aiba cocoloase)si se adauga peste restul de lapte din cratita.Se fierbe la foc potrivit(chiar mare la inceput,pana incepe sa fiarba)pana iese ca o smantana groasa.Se adauga apoi untul,se amesteca si se toarna in recipiente.Un deliciu!
Prima data cand am facut crema nu am fiert-o suficient si drept urmare nu s-a legat(cand se raceste,trebuie sa arate ca o budinca,sa nu cada de pe lingura),asa ca multa rabdare,se poate sa amestecati mai bine de jumatate de ora(sau ceva de genul)
M-am lungit,trimit mesajul sa nu-l pierd si revinIulia
38+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen
julax spune:
Oana,de acord cu Crengu,scoate tot din priza daca vrei sa te odihnesti
Dana,drum bun in tara.Asteptam vesti cat mai curand posibil
Crisu,imi pare rau de bb!Doamne ajuta sa fie bine de data asta!
Zsuzsu,daca e numai al tau in situatia asta la gradi,poate e draguta vreo educatoare si-l mai ajuta cumva
pe toate,au venit baietii de afara si ne pregatim sa papamIulia
38+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Hai sa va mai spun cate ceva.pana acum mai bine de o saptamana aveam un baietrel model,in sensul ca il asezam in pat,ii dadeam 2 jucarii preferate si adormea singur.In ultimul timp insa nu mai vrea sa doarma singur,coboara din pat si se hilizeste cand ii cer sa mearga din nou in pat(desi eu sunt serioasa,si tata de asemenea).I-am spus ca nu se mai joaca in iua urmatoare cu o anumita jucarie,daca mai coboara din pat,I-am cofiscat si jucariile dragi,intelege,accepta,dar nu vrea sa doarma singur.Am incercat sa dorm cu el,dar se foieste cam o ora seara(pana adoarme),si mai bine de jumatate de ora la pranz.Nu pare sa-l doara ceva,doar se foieste.Ma gandesc ca o avea legatura si venirea lui bb 2,desi burtica o am de ceva timp.As fi inteles daca se intampla asta dupa venirea lui bebe 2,dar asa...A mai avut el o perioada de vreo luna in care a trebuit sa adoarma cu unul dintre noi,dar atunci fusesem internata cu el cateva zile si am inteles obisnuinta.Azi,la pranz ,i-am spus si 2 povesti,dar el ar fi vrut sa-i citesc,in fine,a adormit la ceva timp dupa ce i-am spus povestile,cu mine langa el.V-ati confruntat cu o astfel de situatie?Hai ca mi-am facut norma cu varf si indesat pe ziua de azi
Iulia
38+@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete