Mamici norocoase de sept-oct 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 7
Muuh spune:
alina cu atat mai mult ca vei pleca pe neasteptate trebuie sa ii spui. Ca vei pleca in momentul in care vrea bebe sa vina la ea etc...etc...
Ce ras m-a bufnit cand ai scris de soacra ta, am crezut ca ai facut greseala de tipar. Eu nu am parte de soacra si ce bine e. Am noroc ca nici sotul nu se prea vede cu ea. Oricum a venit sa il vada pe Dimitri si primul lucru ne-a spus ca ei numele asta nu ii place si ca puteam macar sa ii mai punem si un nume romanesc sa il strige si ea cumva. Apoi mi-a spus sa ma gandesc sa ii mai dau un nume la botez iar eu am spus senina:Nu pot deja mi-a citit preotul si "l-a insemnat" cu numele de Dimitri deci nu mai pot schimba nimic. Si soacra mea are 55 de ani, e educata scolita dar na ce pretentii sa ai.
Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)
nikolici spune:
AlexaM,
Am fost profund impresionata de povestea bebelusului tau si de curajul de a naste pe cale naturala.Felicitari...va dorim o viata plina de bucurii si impliniri sufletesti.
Karina Alessia am 36 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 27 zile
noi doua
felicic76 spune:
tzitziri: dupa mine, as vrea 3, dar ramane de discutat muuult cu tati, la inceputul sarcinii mi-a sugerat ca nu va mai exista al doile, el avand 41 ani, dar ulterior, discutam de sterilet, ca vreau sa-mi pun dupa cele 6 sapt, si m-a intrebat De ce?, eu stupefiata, i-am zis cum de ce, stii ca nu iau AC si daca raman iar? Iar el a bombanit ceva de genul lasa ca vedem noi atunci, lasa steriletul acum Deci, nu mai este refractar la bebe 2.
O sora de-a mea are 2 fetite, cealalta una, iar fratele meu nu are copii inca.
Apropo de copilarie, pedepsele erau tot colective, daca ridicam tonul unul la altul, aparea mama imediat, ne spunea ca ea nu face politie si trasa o pedeapsa fara sa cerceteze Si atunci sa vezi privirile celorlalti cand incasau pedeapsa din cauza ta, nu-ti mai venea sa faci nimic a doua oara
34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
Muuh spune:
felicic spune-i sotului ca e tanar rau la 41 de ani. Pe mine tata m-a facut la 47 si a fost un tata excelent si m-a vazut si mireasa daca are spaime din astea "ancestrale".
Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)
andy.p spune:
tzitzi sper sa fie asa cum vrei tu si pe cand ma intorc si tu sa fii cu bb in brate
corrina si multumesc
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh felicic spune-i sotului ca e tanar rau la 41 de ani. Pe mine tata m-a facut la 47 si a fost un tata excelent si m-a vazut si mireasa daca are spaime din astea "ancestrale". Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
adevarul este ca arata de maxim 35 ani, nu are par alb, chelie, este atletic, problema lui cea mare este boala lui, intotdeauna a incercat sa ma puna pe mine la adapost, din cauza asta este el mai cerebral, nu vrea sa se intample ceva cu el, Doamne Fereste, si sa ma lase cu greutati. Nu discutam despre asta, stie parerea mea, la fel de posibil este sa-mi cada mie o caramida in cap, dar, deocamdata, actionam fix cat plapuma.
34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
tzitziri spune:
Andy,pai sa fie bine pentru toata lumea.De-abia astept sa ne spui cum o sa reactioneze Andy cand o sa isi vada surioara.Cred ca o sa si uite ca ai plecat de acasa...o sa te ignore total
Felicic, pai asa cume bebe2 e si bebe3 si tot asa...La noi mama mai facea 'politie'..ca eram doi si asculta ambele marturii..dar tot se enerva.Asa ca era mai buna solutia cu pedeapsa colectiva
37+
bebe David
Lucrusoare bebe David
nushulica spune:
feli reteta am luat-o de pe forum de la bucatarie la subiectul "dulciuri fel de fel" se face f rpd deja cioco a mea sta cumintica la frigi si nu, n-am apelat la cutiuta de laptic a lui bebe am luat de la dr oetcker
la cap frati cred ca eu conduc suntem 5 asa ca ...feli stiu exact ce povesteti tu acolo si noi suntem f uniti si ne vb toata ziua la telefoane, eu sunt cea mai maresi cea mai mika are 21 ani
dar....ma regasesc si in pov lui tzitziri cu aruncatul ciorbei la chiuveta si a legumelor in gunoi(mai ales eu) pana s-a prins tata si mi-a schimbat locul la masa
acum ca veni vb de cati bebei ne dorim...ei eu intotdeauna am zis ca vreau 3, dar acum...ma mai gandesc sa ne vedem sanatosi cu david ajuns dupa 2 ani si mai discutam(sotul vrea al2lea rpd la max 1 an de la primul...da,da!)
35+ DAVID-MIHAI
alexa si mami spune:
miruna, cit esti de inteleapta si nuuu, nu e nicio greseala, e chiar scroafa. asa se baga si asta, ca de ce un singur nume, ca de ce nu merge alex la gradi, ca de ce doarme cu noi... si crede-ma ca n-am apelat la ea niciodata, dar nicioadata, nici sa vada de copil, nici sa ne ajute cu ceva, nik.
ce frumos vb de frati, si eu mai am o sora cu 8 ani mai mare cu care ma inteleg f bine si eu, si sotii nostri si fetele noastre
alexa simami
andy.p spune:
tzitzi sper si eu sa ma ignore si sa stea cu ochii pe bb mai mult.
Legat de bb 2 o sa va vina cheful cam dupa ce implineste primul 2-3 ani..eu asa am fost ,dar sotzul n-a vrut deloc...apoi a trecut timpul si a vrut el si n-am mai vrut eu..si pana la urma bb 2 a venit ca o surpriza.
nusha ciocolatadupa ce ma intorc..ca azi nici nu prea stiu ce sa mananc.
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK