Mamici norocoase de sept-oct 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 8
babytza spune:
Neata Burtici si mamici
Felicitari pentru noua semnatura !!!!!!!
Nu imi vine sa cred ....oficial suntem la termen
Avem 2 sarbatorite azi Mimihoo si Pretty La multi ani !!!!
AlexaM ce mamic curajoai fost !! Felicitari si sa iti traiasca puiul care este un scump
Musette ve pupa si este foarte fericita cu puiul ei falcos. Este un scump Are putin dureri dar abea asteapta sa ajunga acasa cu bebe.
Ieri la monitorizare a fost bine,suntem bine.
Valentina 37 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
andy.p spune:
Babytza felicitari ptr semnatura,ma bucur ca a fost bine la monitorizare si ca ai vazut-o pe Musette.
Mimihoo si Preety
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
andreutac spune:
Neata burtici!
Andyp, asteptam cu nerabdare maine vestea despre bebelina balerina. Un mare pt. tine, nastere usoara, refacere rapida si laptic mult. Iar cu Andy, totul va fi bine, o sa vezi, e deja maricel si se va adapta situatiei, mai ales dupa ce-si va vaedea surioara.
Ratonelu, banuiesc ca esti la spital, insa meriti niste majorete de incurajare
ANDYP
RATONELU
Fetelor, ce harnicute sunteti, gatiti ciorbita, cioco de casa , iar eu am o lene mare, mare, mare. Azi cred ca o sa comandam mancare chinezeasca, si asa n-am mai mancat de ceva timp.
Andreea
36+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Andy emotii ceva ??? Valentina 37 + David Asa creste gandacelul nostru poze |
Asa un piculetz
Andreutacsunt din ce in ce mai convinsa ca va fi bine...doar va am [e voi sa ma incurajati si sunteti toate extrordinare
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
andreutac spune:
Mimihoo, Preety
Felicitari tuturor celor care au schimbat semnatura (nu nominalizez ca nu ma ajuta neuronu', chiar dc am citit mai sus )
Babytza, ma bucur ca micutul este ok si ca Musette si Luca sunt de asemenea foarte bine
Andreea
36+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
babytza spune:
Pai atunci sa incepem cu agitatele mamico !!!!
ANDY
Valentina 37 + David
poze
babytza spune:
Ratonelu o si un pentru tine !!! Nu mai fi suparici...
Valentina 37 + David
poze
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine.
andy, draga mea, vreau sa iti urez din tot sufletul o nastere usoara si sa iti doresc tot binele din lume. O sa fie totul bine si maine la ora asta iti vei tine printesa in brate. multi multi
miruna si feli, nu v-am spus pana acum dar vreau sa va multumesc din suflet pentru toata sustinerea voastra. V-am simtit foarte aproape de mine si de durerea mea si pentru asta va multumesc. SPer din suflet sa ne mai auzim si sa ne mai vedem.
Feli, eu zilele trecute incepusem sa plang ca o sa fim parinti batrani, ca eu vroiam 2 copii pana sa implinesc 30 de ani, ca injineru e mai mare cu 5 ani decat mine si ca o sa fie tatic batran, ca o sa aiba spre 40 de ani cand bebe va merge la scoala. Acum, ca am citit de voi imi pare rau ca am gandit asa, ma bucur sa vad cat sunteti de tineri sufleteste si cat de pozitiv ganditi si ma gandesc ca plansul meu a fost o prostie.
ratonelu, astept vesti BUNE de la tine. T e dulce
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
felicic76 spune:
Monica: ai de gand sa pleci pe undeva, departe? cum sa nu ne vedem? pe mine, zonal, stii unde ma gasesti.....unirii, tineretului, gogosi, bere, dansuri pe mese, aleaa, alea.... ia termina cu prostiile cu batranetea, n-auzi la mine? bat in 33 ani si consortul in 42 si sa stii ca inca ne mai fugarim prin casa, ne certam pentru prostii etc, suntem inca tineri, nu-i asa?
(cand ai timp si chef, vorbim la tele si ne vedem )
34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei