Mamici norocoase de sept-oct 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy.p, chiar ma gandeam daca ma intri azi pe aici.Pai tu maine ai chestii importante de facut si iti arde de ..baut?
SA fie totul bine si asteptam sms-ul.O sa trec personal bebelina balerina pe lista.Ce anestezie faci?Rahi sau generala?

Ca tot intreba cineva cand ai termenul...chiar, cand ai termenul?40+++?

37+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!
illia: da, suntem patru si avem instinct de clan vorbim aproape zilnic la telefon, mama oricum este centralista sefa, ne ajutam foarte mult intre noi, jumatatile noastre s-au obisnuit cu stilul
avantaje multiple: am mancat fara pretentii (nu avea timp sa ne faca mama dupa preferintele fiecaruia, drept dovada eram singurii copii care mancau spanac, nu prea erau vitamine pe vremea aia si mama nu ne lasa la cele 20 min de desene animate zilnice daca nu goleam farfuriile) nu am avut nevoie de prieteni, ne aveam pe noi si ne jucam remy, scrabble, sah, cart sau citeam in casa, fara sa avem nevoie de supraveghere stricta si, cel mai important, nu suntem egoisti, am impartit intodeauna totul in patru.
nusha: ce gatesti tu azi! Ciocolata cum o faci? de obicei eu o fac alba, cu alune si cu esenta de migdale (ori ai atentat la o cutie de lapte praf de-a lui David?)
ratonelul: eu sper sa ne dai mesaj, sa te opreasca miserupistul la spital si sa-ti vezi bebele, o sa creasca el mai mult afara!
andy.p: maine dim la cat? ca vreau sa scoatem majoretele din timp
tzitziri:
mami de alexa: mai stii cand te certam cu strugurii, ca ingrasa? uita, sunt nesi rau, mananc in cantitati industriale

34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

babyboy
Alina deocamdata sunt k..vestea o sa vi-o dea laureta.Iti voi spune cum s-a descurcat Andy cat am fost plecata.
Tzitzi cum sa nu dau pe aici?Mai ales azi...anestezia va fi generala.Legat de termen tinand cont ca era 4.09,te las pe tine sa socotesti,si sunt ff onorata ca imi vei trece tu bb in lista.Si uite iti dau de baut ca sa sarbatoresti faptul ca ai trecut de pargul critic si acum esti k

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

feli, ce frumos ai descris relatia voastra!!! si eu as vrea inca unu' dar sa dea coltu' scroafa sa ne lase mostenire casoiu in care stau ei
ahaaa, deci iar ai pofte?! las ca si eu am mincat acu' vreo 2 zile un kil:)

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Neatza burtici, mamici si pitici/e
Khristin, Ilia sar`mana de sugestii , i-as fii sugerat eu madamei sa faca chestiile alea, da` mi-a zis din start ca daca am fixat un appointment in regim de urgenta nu are la dispozitie decat 5 min. Un consult normal poate fii fixat intr-un interval de pana la 2 saptamani, oricum a zis ca saptamana viitoare cand ma intalnesc cu moasa e prin zona daca avem nevoie de ea.

Khristin sincer abia astept sa descopar ce profesionisti sunt ca nu mi-au lasat o impresie prea buna pana acum. Fain de tot cu baby shower, si ai mei de la serviciu acum 2 saptamni cand am plecat au facut ceva in genul, am mers la un restaurant italian si mi-au facut tot felul de cadouase si pt bb dar si pt mine si sotul meu (un articol de la Ann Summers ).

Ilia tu ai incercat sa-ti pui sotul din dotare sa-ti faca masaj la picior? Eu zic ca ajuta .
Fetele pupici pe burtici si intru mai incolo.

37+ Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Felicic....spanac ??Cred ca de aia nu mancam eu spanac..ca noi eram doar doi.Si acum ma gandesc cat de inteligenti eram cand nu vroiam sa mancam ciorba (asta era chinul) si aruncam zeama in chiuveta si legumele le ascundeam prin gunoi.....si de aia acum constipatia e la ordinea zilei...eu o sa fiu exemplu negativ pentru David..o sa zic:sa nu faci ca mami ca uite une ajungi!
Felicic...dar chiar, daca ati fost 4, cam cat de mare iti vezi tu familia?Bebe2,bebe3,bebe4?

Andy...pai e petrecerea mea si tu aduci tratatia?.Emotii,ceva?Ca macar la tine e clar!Eu ma duc luni la control si sper sa imi zica cum i-a zis Babytzei....ramai aici si pleci cu bebe.

37+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

hai ratoneluleeeeeeee!!!!!!astept vesti cat mai repede!!!!!!!!!

POZE...POZULICI

39+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Inteleg eu bine? Maine avem bobocel de andy.p la odisee??
Tinem pumnii stransi, stransi mamico, sa ai multa bafta, curaj. totul va fi bine si bebelina o sa iti bucure si intregeasca viata
felicic ce relatie frumoasa ai cu familia ta!

Mami fericita de Mihnea-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

feli de dimineata la 9...atunci tre sa fiu la spital.aveti o relatie super,intre mine si frate-meu sunt 4 ani si tot imi aduc aminte ce bine ne distram impreuna.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

ehe, buna dimineata! ma bag si eu ca musca-n lapte in discutie. felicitari celor ce-au schimbat semnatura
carla, vesti bune, da?
cat despre frati... am fost 3, ramas 2. nimic nu se compara cu joaca in 3, spartul vitrinelor si bibelourilor cu mingea, plus ca avand un frate, inveti sa imparti. stii ca pe viitor ai un sprijin. parerea mea

41+ cu Amalia Stefania
poze

Mergi la inceput